καλημέρα σας , διαβάζω το forum τους τελευταίους μήνες γιατί με ενδιαφέρει η απόκτηση σκύλου , με έχουν κερδίζει τα bullmastif και cane corso , ξέρω ότι πρέπει να το πάρω από εκτροφείο , έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικα με μερικούς και έχω επισκεφτεί και τις τελευταίες εκθέσεις μορφολογίας του ΚΟΕ.
Οι δισταγμοί μου είναι οτι δεν ξέρω ποτέ πρέπει να ξεκινήσω τις διαδικασίες απόκτηση του διότι με την γυναικά μου περιμένουμε παιδι το αυγουστο , και δεν ξέρω άμα μπορώ να ανταπεξελθω σε όλες τις υποχρέωσης του κουταβιού γιατί είναι αυτονόητο οτι το παιδί μας θα μας περνει σχεδόν όλο το χρόνο .
Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος απο το forum βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση με μένα .
Επίσης θα ήθελα να μάθω αμα αυτές οι φυλές που έχω καταλήξει προτείνονται για να μεγαλώσουν με παιδί η θα πρέπει να ξανά ξεκινήσω το διάβασμα απο την αρχή
Οι δισταγμοί μου είναι οτι δεν ξέρω ποτέ πρέπει να ξεκινήσω τις διαδικασίες απόκτηση του διότι με την γυναικά μου περιμένουμε παιδι το αυγουστο , και δεν ξέρω άμα μπορώ να ανταπεξελθω σε όλες τις υποχρέωσης του κουταβιού γιατί είναι αυτονόητο οτι το παιδί μας θα μας περνει σχεδόν όλο το χρόνο .
Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος απο το forum βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση με μένα .
Επίσης θα ήθελα να μάθω αμα αυτές οι φυλές που έχω καταλήξει προτείνονται για να μεγαλώσουν με παιδί η θα πρέπει να ξανά ξεκινήσω το διάβασμα απο την αρχή