Μυριζει μονο μουρη...

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Η ερωτηση μου ισως φανει περιεργη....

Ολο αυτο το διαστημα της κοινωνικοποιησης του μικρου (5 μηνων), με κουταβια, με μεγαλυτερα σκυλια, οταν ερχετε κοντα τους μυριζει μονο τη μουρη. Ολα τα υπολοιπα σκυλια βλεπω (και γενικα απο την εμπειρια μου) μυριζουν και απο πισω.

Εχει να κανει κατι αυτο? Εχει να κανει μηπως ο μικρος εχει ταση κυριαρχικοτητας?

Μαλιστα τη τελευταια βδομαδα εχει αρχισει να γαβγιζει τα αλλα σκυλια. Τα σκυλια τα οποια ειναι πιο "μαλακα" απο αυτον. Βεβαια τον διορθωνω και δεν επιτρεπω αυτη του τη συμπεριφορα. Αλλες φορες ο τροπος που γαβγιζει ειναι παιχνιδιαρικος κι αλλες παρατηρω οτι ειναι κυριαρχικος (ισως κι απο φοβο).

Ποτε δεν ειχε ασχημη εμπειρια με αλλο σκυλο. Καποιοι πηγαν να του τη πεσουν αλλα η αντιδραση μου ηταν αμεση οποτε δεν ειχαμε ποτε καποιο κακο αποτελεσμα.

Τι λετε?

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
και μενα το κανει αυτο και μαλιστα δεν αφηνει να την μυριζουν τα αλλα τον κωλο..
ας μας φωτισει καποιος!!!!

εμενα χωρις ομως τα γαβγισματα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Βρε παιδιά, βάζετε κάτι προβλήματα στο κεφάλι σας... Μπορεί να σιχαίνονται... :D:paja1::D Μην ασχολείστε. Ερχετε η ώρα που γίνονται όλα και όπως πρέπει ;););)

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Στη δικιά μου έχω παρατηρήσει ότι κάποια σκυλιά τα μυρίζει απλά στη μουσούδα και μετά την κάνει μ'ελαφρά και δεν ασχολείται άλλο μαζί τους (ούτε παιχνίδι, ούτε τίποτα). Άλλα σκυλιά όμως, τα μυρίζει από πάνω μέχρι κάτω και μερικά τ'αφήνει και να τη μυρίσουν και μετά ξεκινάνε να παίζουν.

έντιτ: μία και μοναδική φορά που της την έπεσε ένα αδέσποτο και πήγε να τη δαγκώσει, δεν αντέδρασε καθόλου και συνέχισε να περπατάει σα να μην τρέχει τίποτα. Μάλλον έχει να κάνει και με την ιδιοσυγκρασία του σκύλου. Και φαντάσου ότι εδώ και καιρό η δικιά μου έχει εμφανίσει κυριαρχικές τάσεις.

Last edited:

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
εμενα συγκεκριμενα,ενω στην βολτα παει σχετικα καλα,οταν συνανταμε σκυλι μου βγαζει το χερι τραβωντας μη τυχον την μυρισει κανα σκυλι..
οποτε ειναι μεγαλο προβλημα για εμενα να ξερω γιατι το κανει και ως εκ τουτου πως μπορω να το διορθωσω..

τωρα ο φιλος cicaci αν καταλαβα καλα ανησυχει πιο πολυ για θεματα κυριαρχικοτητας.....

παιδια ακυρο το δικο μου,εμενα τα μυριζει απο πισω απλα δεν αφηνει να την μυρισουν....αλλο πραγμα λεει ο φιλος μας..

Last edited by a moderator:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ο δικός μου μερικές φορές μυρίζει μόνο μούρη, μερικές φορές μυρίζει και κώλους, ειδικά τα θηλυκά τα ταράζει :D
Αλλά περισσότερα σκυλιά του μυρίζουν τον κώλο απ' ότι μυρίζει αυτός τους δικούς τους.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ρε παιδιά....είναι απλό....πάνε μυρίζουν την μούρη να δουν αν ταιριάζουν τα χνώτα τους...Αν δεν ταιριάζουν φεύγουν...αν ταιριάζουν συνεχίζουν να μυρίζονται κι άλλου.....:D:p:D:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ρε παιδιά....είναι απλό....πάνε μυρίζουν την μούρη να δουν αν ταιριάζουν τα χνώτα τους...Αν δεν ταιριάζουν φεύγουν...αν ταιριάζουν συνεχίζουν να μυρίζονται κι άλλου.....:D:p:D:p
Είμαι εγώ... αλλά είσαι κι εσύ.... :D

labrador27

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2009
209
0
thessaloniki
Μηπως απο πισω ειναι πιο εντονη η μυρωδια?και απο πισω καταλαβαινουν τι φυλο ειναι?
εμενα η δικια μου δεν μυριζει ποτε απο πισω αλλα σκυλια,τα αλλα σκυλια ομως την μυριζουν.ειναι μια κυρια!!!:)

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
ο δικος μυριζει και αυτος στο στομα σπανια πισω και δεν θελει και πολυ να τον μυριζουν..παντως δεν γουσταρει κα8ολου παιχνιδια με αλλα σκυλια τοοσο καιρο που τον εχω μονο μια φορα ηθελε να παιξει με ενα μικροσωμο θυληκο σε ολα τα αλλα γυρναει πλατη..οσο τον εχω εγω δεν ειχε ασχημη εμπαιρια με αλλο σκυλι τους προηγουμενους 4 μηνες τς ζωης του δεν ξερω....

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
κι εμένα ο δικός μου, πρώτα μυρίζει χνώτο και μετά αν του αρέσει γυρνάει να αλληλομυριστούν...
και καμιά φορά παίρνει κάμποσα λεπτά...
αν δεν του αρέσει, τσουπ τσουπ συνεχίζει αυτό που έκανε πριν...

αλλά αυτό που κάνει σχεδόν πάντα, είναι αυτή η τρίχα που σηκώνεται σε κάθε ξένο σκυλί...
μετά τις 3 φορές καλού μυρίσματος ή μετά από ένα καλό παιχνίδι με το άλλο σκυλί, σταματάει να του σηκώνεται η τρίχα!
έχω τρελαθεί στα γλυκόλογα κάθε φορά που γνωρίζουμε άλλο σκύλο...
τρελαμένο το έχω κάνει! το καημένο...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ειναι μικρος ακομα!

Ασε τα σκυλια να παιξουν βρε και μην ασχολεισαι με τις μυρωδιες,αφου τα βγαζουν αυτα περα μονα τους τι σε νοιαζει εσενα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97