Μπορώ να εκπαιδεύσω ένα Ακίτα μονος μου;

Barbie

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
81
0
πρεβεζα
γεια σας παιδια ....παρακολουθησα την συζητιση σας και γενικα εχω ψαξει αρκετα γιαυτο το θεμα του εκπαιδευτη και ηθελα ν ρωτησω...ειναι κακο να τον μεγαλωσουμε χωρις εκπαιδευτη...εννοω δεν γινετε ν του μαθουμε και μονοι μας πανω κατω καποια πραγματα η ειναι απαραιτητο να εκπαιδευτει με εκπαιδευτη??:eek:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όλα είναι σχετικά....
Αν έχεις εμπειρία από μεγαλόσωμα, κυριαρχικά σκυλιά ίσως μπορείς να τα βγάλεις πέρα και μονο σου!
Αν όμως όχι είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
νομιζω εισαι λιγο χαμενη στο φορουμ...λογικο,πρωτη σου φορα ειναι.

ψαξε οτι θεματα σε ενδιαφερουν απο την "Αναζητηση" και αν θες κανε ενα ποστ με τις οποιες ερωτησεις σου.

απαντας σε ενα θεμα που εχει να συνεχιστει απο τον Φεβρουαριο...:p

Barbie

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
81
0
πρεβεζα
οτι ειμαι λιγο χαμενη ειμαι.....βασικα χθες γραφτηκα...και μεχρι ν μαθω διξτε λιγη κατανοηση...σορρυ και thanks για τις απαντησεις...και κατι ασχετο νομιζω το ειχα ξανα ρωτησει αλλα δεν πηρα απαντηση....μηπως ξερετε ποσο κοστιζουν τα ακιτα(απο εκτροφεα) ??

Barbie

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
81
0
πρεβεζα
καταρχας καλημερα...ηθελα να σς κανω μια πολυ σημαντικη για μενα ερωτηση...
Θελω να παρω ενα ακιτα αλλα σε κανα δυο χρονια θα μετακομισω...το σπιτι που ζω τωρα ειναι σε ενα χωριο με τεραστιο κηπο και χωρο για να τρεχει και ν παιζει.....σε κανα δυο χρονια λοιπον εγω θα μετακομισω σε πολη...διαμερισμα ξερετε....και θα το παρω μαζι μου το σκυλι μ...
1.θα μπορεσει ομως να προσαρμοστει στα καινουργια δεδομενα της πολης και του διαμερισματος??
2.θα μπορεσει εφ οσον θα ειναι ηδη 1-2 χρονων να ξανα μαθει να πηγαινει σε συγκεκριμενο μερος να κανει την αναγκη του, να κοιμαται κ.τ.λ.?
Βεβαια θα τον πηγαινω βολτα καθημερινα οσο χρειαζετε και δν θα αλλαξει κατι αο μερια...το μονο που θα αλλαξει ειναι το μερος....απ τα σαλονια στα αλονια που λεμε...χαχα.....τι λετε??

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μάλλον από τα αλώνια στα σαλόνια θα είναι σε αυτή την περίπτωση...:p
Μη φοβάσαι, δεν θα έχει πρόβλημα αρκεί να το πηγαίνεις αρκετές βόλτες για να εκτονόνεται και να μην είναι γεμάτο ενέργεια στο σπίτι...
Εντάξει στην αρχή θα είνια λίγο περίεργα η φάση αλλά σιγά σιγά θα συνηθήσετε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul