Βιβή, για να σε βαλω στο νοημα στα γρηγορα και να μην κανεις τον κοπο να ψαχνεις και να διαβαζεις σε περιπτωση που βαριεσαι….
Εγω εχω μια λυκοσκυλινα ακριβως ενος ετους. Μιλαμε είναι κουκλα. Ο δικος σου θα την ερωτευτει αμεσως!
Συμπτωματικα μολις ξεκινησε ο δευτερος οιστρος της.
Την λυπαμαι κι εγω την φουκαριαρα που εχει κάψες και ολο γλυφεται μονη της, φοβαμαι μην παθει καρκινο αν δεν ζευγαρωσει και θελω φυσικα να νοιωσει και την περιφημη χαρά της μητροτητας.
Δινουμε ραντεβου, βρισκομαστε και τα ζευγαρωνουμε στην εξοχη. Θα εχω μαζι και θερμος να σε κερασω καφέ οσο θα περιμενουμε.
Εσεις θα φυγετε, θα φυγουν και οι κάψες του σκυλου σου και το δικο σου το αγχος και θα μας ξεχασετε. Αμφιβαλω αν θα μας πειτε κάν ευχαριστω.
Σε λιγο καιρο θα αρχισουν τα δικα μου τα βάσανα με μια εγκυο σκυλα. Προσοχη, αγωνια, γιατροι, εξοδα. Κι εγω ειμαι και καλος γιατι άλλος δεν θα πηγαινε κάν στον γιατρο και θα ειχε την σκυλα γκαστρωμενη παρατημενη σε καποιο κτημα.
Γεννιουνται λοιπον με το καλο οχτώ ημιαιμα λυκοσκυλακια.
Δεν ειμαι εκτροφεας οπότε η σκυλα μπορει να μου πεθανει στη γεννα ή να μολυνθει και να πεθανει αργότερα.
Από τα κουταβια πεθαινουν αμεσως ή μετα από λιγες μερες τα μισα επειδη δεν ειμαι εκτροφεας και δεν ξερω τι να κανω.
Τα τεσσερα ημιαιμα κουταβακια που μενουν, καπου πρεπει να τα σπρώξω.
Περιπτωσεις:
-Τα πεταω στον μεγαλο καδο ή στον ποταμο Νέστο που είναι δίπλα και ησυχαζω.
-Ψαχνω να τα δωσω σε γνωστους και φιλους.
Στατιστικα τα τρια θα καταληξουν να φυλανε καμια μαντρα σε αθλιες συνθηκες υγιεινης, διατροφης κλπ και τα ένα και τυχερο θα παει σε καλυτερο σπιτι και δεν θα γινει αγριμι.
Τα τρια από τα τεσσερα παραπανω θα τα ζευγαρωσουν οι νεοι ιδιοκτητες που εχουν μυαλα σαν εμενα κι εσενα και θα δωσουν χειροτερης ποιοτητας ημιαιμα με την ιδια καταληξη.
-Τα παραταω στον δρομο και γινονται αδεσποτα με στατιτικο μεσο ορο ζωης ένα ετος.
Αυτά θα ζευγαρωσουν ανεξελεγκτα με άλλα αδεσποτα και θα δωσουν άλλα ημιαιμα αδεσποτα ακομα χειροτερης ποιοτητας.
Και η ιστορια συνεχιζεται.
Όλα αυτά γιατι εγω κι εσυ δεν ενημερωθηκαμε.
Ειπαμε εσυ εχεις αρσενικο, θα φυγεις και δεν θα παρεις χαμπαρι τι εγινε.
Εγω θα εχω το μεγαλο το ζόρι και κατι θα καταλαβω αλλά θα είναι πλεον αργα.
Μπορει να εχεις εσυ το θηλυκό κι εγω το αρσενικο και τα πραγματα να είναι αντιστροφα αλλά η ουσια ειναι η ιδια.
Εγω που θα ζευγαρωσω με αυτο τον τροπο το σκυλι μου ονομαζομαι ερασιτεχνης ή χομπιστας byb - back yard breader.