Μποξερόφατσα

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Λοιπόν, εδώ και 40 μέρες περίπου έχουμε στο σπίτι τη Λίζα. Τώρα 3 μηνών και 10 ημερών. Ένα αξιολάτρευτο μποξεράκι που μας έχει αναγκάσει όλους να ασχολούμαστε μαζί της. Διάβασα πολλά πριν την αποκτήσω και συνεχίζω,ελπίζοντας να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη.Το "έξω απ΄το χορό κλπ" ισχύει απόλυτα. Μερικές εμπειρίες, για αυτούς που σκέφτονται να πάρουν τον πρώτο τους σκύλο για μέσα στο σπίτι. Οι υπόλοιποι σίγουρα τα ξέρουν.
  • Την έχω φανταστεί στο φούρνο με πατάτες, κρεμασμένη από το φώς, δεμένη και φιμωμένη. Ένα της βλέμμα όμως είναι αρκετό για να ξεχάσω τί με θύμωσε.
  • Αντιδρά πολύ καλύτερα όταν είμαστε ήρεμοι από όταν της φωνάξουμε. Το θεωρώ πολύ βασικό να το ξέρει κάποιος. Άμα ξεφύγω και της φωνάξω θα τσιτωθεί και δε θα με ακούσει, άμα της μιλήσω ήρεμα,παρόλο που μπορεί να την κατεβάσω πχ από τον καναπέ 10 φορές συνεχόμενες, στο τέλος θα κάνει αυτό που της λέω. Αυτό βέβαια είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί, ακόμα κι ο Δαλάϊ Λάμα θα τρελαινότανε κάποιες φορές.
  • Τελειώσαμε τα εμβόλια (εκτός της λύσσας και αυτό φαίνεται) οπότε αρχίσαμε και βολτούλες. Τρρομερή διαφορά με την εκτόνωση. Άμα δεν κουράζεται υπάρχουν στιγμές που τη μπερδεύω με το κοριτσάκι από τον "Εξορκιστή". Προσπαθώ βέβαια να μην το παρακάνω και να μην κουράζεται υπερβολικά.
  • Την πρώτη φορά που κατούρησε έξω βούρκωσα. Κοίταξα το χέρι μου και δεν κράταγε σφουγγαρίστρα ή χαρτί κουζίνας και ξέσπασα σε λυγμούς. Πακέτο το θέμα λέμε. Τα χαλιά αν είχαν πόδια θα'χαν γυρίσει στο Ιράν μόνα τους.
  • Πιστεύω ότι και ναρκωμένη με αναισθητικό για ιπποπόταμο άμα μπει στο crate θ'αρχίσει να γαυγίζει. Απίστευτο μετά από 40 μέρες. Όταν είναι μαζί μας δεν κάνει κιχ.

Αυτά προς το παρόν, μαζί με δύο φωτογραφίες πρόχειρες.

Attachments

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ειναι τοσο μικρη!να τη χαιρεσαι...το μπουτακι στο φουρνο με πατατες το εχουμε σκεφτει ολοι νομιζω στα νευρα μας!πανεμορφη η μποξεροφατσα!απο που την πηρες?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
  • Την έχω φανταστεί στο φούρνο με πατάτες, κρεμασμένη από το φώς, δεμένη και φιμωμένη. Ένα της βλέμμα όμως είναι αρκετό για να ξεχάσω τί με θύμωσε.
  • Αντιδρά πολύ καλύτερα όταν είμαστε ήρεμοι από όταν της φωνάξουμε. Το θεωρώ πολύ βασικό να το ξέρει κάποιος. Άμα ξεφύγω και της φωνάξω θα τσιτωθεί και δε θα με ακούσει, άμα της μιλήσω ήρεμα,παρόλο που μπορεί να την κατεβάσω πχ από τον καναπέ 10 φορές συνεχόμενες, στο τέλος θα κάνει αυτό που της λέω. Αυτό βέβαια είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί, ακόμα κι ο Δαλάϊ Λάμα θα τρελαινότανε κάποιες φορές.
  • Τελειώσαμε τα εμβόλια (εκτός της λύσσας και αυτό φαίνεται) οπότε αρχίσαμε και βολτούλες. Τρρομερή διαφορά με την εκτόνωση. Άμα δεν κουράζεται υπάρχουν στιγμές που τη μπερδεύω με το κοριτσάκι από τον "Εξορκιστή". Προσπαθώ βέβαια να μην το παρακάνω και να μην κουράζεται υπερβολικά.
  • Την πρώτη φορά που κατούρησε έξω βούρκωσα. Κοίταξα το χέρι μου και δεν κράταγε σφουγγαρίστρα ή χαρτί κουζίνας και ξέσπασα σε λυγμούς. Πακέτο το θέμα λέμε. Τα χαλιά αν είχαν πόδια θα'χαν γυρίσει στο Ιράν μόνα τους.
  • Πιστεύω ότι και ναρκωμένη με αναισθητικό για ιπποπόταμο άμα μπει στο crate θ'αρχίσει να γαυγίζει. Απίστευτο μετά από 40 μέρες. Όταν είναι μαζί μας δεν κάνει κιχ.

.
το εχω διαβασει 10 φορες και ακομα γελαω!!!!

καλως ηρθες!...
Υπομονη τα πρωτα 10 χρονια θα ειναι δυσκολα....Να σου ζησει!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.754
7.278
Έχω ψοφήσει στα γέλια, πραγματικά! Να σου ζήσει η φάτσα!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Πες μας ότι είναι και από εκτροφείο, να σε ανακηρύξουμε καλύτερο νέο μέλος του μήνα :)

Καλώς όρισες!!!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
γειά σου και να την χαίρεσαι!τα μπόξερ είναι πολύ ιδιαίτερα σκυλάκια και αυτή μουσούδα είναι που λατρεύω και θα ήθελα πολύ να συναντήσω απο κοντά κάποιο γιατί μόνο απο μακριά τα βλέπω.

στα γραφόμενα σου μπορώ να πώ έγραψες κάποια πετυχημένα να σαι καλά για τις ωραίες στιγμές.παρόλα αυτά δεν έχω σκεφτεί αρνητικά μαζί της ίσως γιατί μου βγήκε πολύ καλό κουτάβι αν εξαιρέσουμε κάποιες μούρλιες της αλλά είχαν πλάκα.

όντως απο εκτροφείο η ιδιώτη την πήρες?

κάτι για το τέλος,μιλούσα με έναν φίλο που δεν έχει σχέση με σκυλιά αλλά μου έλεγε πώς ένας φίλος του έχει ένα θυληκό αν δεν κάνω λάθος και του έχει κόψει την ουρά γιατί λένε πώς χρειάζεται για ισορροπία στα μπόξερ!πείτε μου πώς δεν ισχύει γιατί του είπα πώς λένε μαλακίες και δεν ισχύουν αυτά.

μπράβο που την έχεις όπως γεννήθηκε.:p

Last edited:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες :D
Ευχομαι να περνατε παντα καλα με την Λιζα σας με μονο χαρουμενες και ομορφες στιγμες.
Πολυ ωραιο προλογο εκανες. Πιστεψε με ολοι τα εχουμε περασει αυτα χαχαχαχαχα.

Υγ. Πραγματικα φαινεται ΤΟΣΟ πολυ οτι ειναι κοριτσακι στην πρωτη φωτο.

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Σας ευχαριστώ όλους. Την πήρα από το Νίκο Παπαθανασίου -Volcano's secret. Η πιο μικρόσωμη της γέννας αλλά δε με χαλάει καθόλου καθότι έχω και 2 ορόφους κουβάλημα...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Γέλασα πολύ, καλώς ήρθες και να την χαίρεσαι!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλώς τον με το χιούμορ και την κουτάβα την όμορφη!

Ένα θα σου πω: αφού κατάφερε να ενηλικιωθεί ο δικός μου χωρίς να εκπαραθυρωθεί, τότε θα τα καταφέρει και η δικιά σου! Ασανσερ δεν παίζει? Σε βλέπω με καλαθούνα, όπως στα Μετέωρα *lingua*

Πριν από εσας, για σας, ένα άλλο μέλος έχει βρει την ιδανική λύση!
(κλεμμένο από άλλο νήμα και με κομμένα τα λόγια)

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
χα,χα,χα,χα!!!!
Να σου ζήσει και να περνάτε πάντα υπέροχα!!!