Μπελλα ενα Γιορκυ 20 χρονων!

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Τη Μπελλα τη γνωρισα στα Καμμενα Βουρλα. Ανηκει στη μαμα της φιλης μου εκει. Η μαμα ειναι 87 χρονων και η Μπελλα 20! Απιστευτο? Δεν βλεπει, δεν ακουει αλλα για την ηλικια της εγω την βρηκα κοτσωνατη και αυτη και την μαμα της! (μακαρι να φτασουμε και εμεις και τα σκυλακια μας τα χρονια τους!) Σε τι μπορει να οφειλεται η μακροζωια της Μπελλας?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πολλά μικρόσωμα σκυλιά φτάνουν σε μεγάλες ηλικίες. Με δεδομένο όμως ότι η "μαμά" της είναι 87 ετών (και με όλο το σεβασμό) θα έλεγα ότι κάπου μπορεί να έχασε το μέτρημα :)
Δεν αποκλείεται όμως.
Βέβαια κατά πόσο ένα κουφό και τυφλό σκυλί μπορεί να έχει μια σχετικά ποιοτική ζωή δεν το ξέρω...
Σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες το γηραιότερο (επιβεβαιωμένα) σκυλί που έζησε ποτέ έφτασε τα 29 και κάτι.
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif]An Australian Cattle-dog named Bluey, owned by Les hall of Rochester, Victoria, Australia, was obtained as a puppy in 1910 and worked among cattle and sheep for nearly 20 years. He was put to sleep on November 14, 1939 at the age of 29 years, 5 months[/FONT]

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Της το χαρισε η φιλη μου το 1990 και ηταν 1 χρονου. Της εχουν πει να την κοιμισουν αλλα δεν θελουν ουτε να το ακουσουν Εξαλλου η "μικρη" δεν εχει καθηλωθει βγαινει εξω περπατα σιγα σιγα δεν φαινεται να υποφερει απο κατι. Σε τι να οφειλεται αραγε σε γονιδια? Ή διατροφη- συνθηκες ζωης?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog