Μπανάκι μανάκι!!!

axelrose

Active Member
23 Σεπτεμβρίου 2009
27
0
Athens
Σημερα ειναι η μερα που ο Αξελ μου θα εχει την πρωτη του "γνωριμια" με το μπανιο.:p

Επιτελους θα μυρισει ομορφα γιατι απο την μερα που τον πηραμε κοντευουμε να πεθανουμε απο την μυρωδια του.

Υπαρχει καποιος τροπος να ευχαριστηθει το μπανακι του,να μην φοβιθει και να μην μου πεσει και εμενα η μεσουλα (εχω ασχημη εμπειρια απο το "σκυλομπανιο")?

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Επιτελους θα μυρισει ομορφα γιατι απο την μερα που τον πηραμε κοντευουμε να πεθανουμε απο την μυρωδια του.
Βασικα θα μυρισει ακομα πιο ασχημα, μεχρι να στεγνωσει καλα τουλαχιστον:p

Στο δικο μου αρεσει να βαζω την ταπα στη μπανιερα και να τη γεμιζω λιγακι (οπως πεφτει το νερο, δεν του ετοιμαζω το μπανιο του καμια ωρα πριν:p) γιατι πλατσουριζει και χαιρεται. Δωστου και κανενα παιχνιδακι να εχει να απασχολειται. Τωρα η μεσουλα μαλλον θα σου πεσει εκτος αν ειναι τοσο μικρος που χωραει στο νιπτηρα..

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Μπορεις να παρεις αυτες τις λεκανες που εχει το τζαμπο για μωρα. Εγω σωθηκα με αυτη γιατι εχω κανει και εγχειρηση στη μεση και τις πρωτες μερες τα ειδα ολα στη μπανιερα. Κανει μονο 7 ευρω η φθηνοτερη και κανει μια χαρα τη δουλεια της.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πες βρισκεις τροπο και το ευχαριστιεται :) το μπανακι (αν και εγω τοσα χρονια δυστυχως δεν εχω βρει καμια καλη πατεντα), το σεσουαρ για να τον στεγνωσεις πως θα το συνηθισει?? :p

axelrose

Active Member
23 Σεπτεμβρίου 2009
27
0
Athens
Το μποξεράκι μου,η Αρια,τρελαινεται για το μπανιο.

Η Φαιη μου ομως...το μαλτεζακι....σελινιαζεται οταν καταλαβαινει οτι θα πεσει "καθαρισμα".

Δεν θα αντεξω να τραβηξω τα ιδια και με τον Αξελη:eek::eek::eek:.

Τι να κανω? Και ταπες θα βαλω και παιχνιδια και παιχνιδια θα ριξω μεσα μπας και....και λεκανες θα αγορασω...και ειδωμεν:D

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εμενα και τα δυο δεν το θελουν το μπανιο, ειναι μεχρι να τα πιασω και να τα βαλω στην μπανιερα. Μετα καθονται καπως αλλα το ξεμεσιασμα δεν το γλυτωνω παρολα τα χαδια και τα γλυκολογα!!!:)

Το μπαχντιρντι ερχεται μετα στο σεσουαρ. . . :p

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
axelrose,

Στην αρχη οταν πηγα να τον κανω μπανιο στην μπανιερα του μπανιου:p εγινε πολεμος.
Δεν θελει να κατσει , δεν του αρεσει, τρελαινεται και κανει τα παντα να πηδηξει απο μπανιερα και με εκανε συνεχεια χαλια.
ξαναδοκιμασα αλλη μια φορα αλλα δεν γινοταν και δεν μπορουσα να τον βλεπω να τρελαινετε.

Του αρεσει το νερο γενικα, αλλα προφανως κατι παθαινει με τον χώρο της μπανιερας.

Αυτο που εκανα, αλλαξα το μερος που τον εκανα μπανιο. Τον κανω μπανιο στο πισω μπαλκονι και καθεται. (βεβαια εξαρταται το πως ειναι διαμορφωμενο το μερος σου).

Γεμιζω λεκανες με νερο και καθεται πολυ ησυχος. Πλυσιμο, σαμπουαν ξεβγαλμα, δεν κουνιεται μεχρι να τον σκουπισω. Του αρεσει κιολας.

Βεβαια τωρα που θα πιασουν τα κρυα μαλλον δεν θα βολευει το μπαλκονι.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
ειχες βαλει κατι πλαστικο ή πετσετα στο πατωμα της μπανιερας?

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Μόνο ο δικός μου απολαμβάνει και τα δύο????:confused:

Καλά, στο νερό είναι τρισευτυχισμένος... μπαίνει μόνος του στην μπανιέρα ακόμα κι οταν ΔΕΝ είναι να κάνει μπάνιο... αλλά και μετά, αφού τον σκουπίσω και βγούμε από το μπάνιο, αρχίζει κλασσικά να τρέχει γυρω γυρω και σταματάει μόνο οταν βαλω μπρος το σεσουαρ... μάλιστα έρχεται και στήνεται μπροστά στον ζεστό αέρα με απέραντη ευχαρίστηση!!!

axelrose

Active Member
23 Σεπτεμβρίου 2009
27
0
Athens
Κουραγιο....ερχονται δυσκολες μερες!!!! :rolleyes:

ειχες βαλει κατι πλαστικο ή πετσετα στο πατωμα της μπανιερας?

Oxi:confused:

Τι τυχερη κοπελα που εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Το πατωμα της μπανιερας γλυστραει και γιαυτο δυσανασχετουν οι σκυλοι πολλες φορες και οχι για το μπανιο καθαυτο. Καλο ειναι να εχουν σταθερο πατημα για να εξαλειψεις αυτον τον παραγοντα που ειναι αρνητικος για αυτα.

Barbie

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
81
0
πρεβεζα
απο ποσο χρονων αρχιζουμε να τα κανουμε μπανιο τα κουταβακια?? μπορουμε απο την ωρα που γενιουνται η περιμενουμε να φτασει σε συκγεκριμενη ηλικια?

axelrose

Active Member
23 Σεπτεμβρίου 2009
27
0
Athens
ΝΟΜΙΖΩ ότι επιτρέπεται μετά το πρώτο εμβόλιο.
Αλλά πάντα μετά από 15 ημέρες αφού κάνει το εμβόλιο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul