Μπάρμπι και Ζέτα

zetaki

Member
5 Μαρτίου 2010
9
0
barbie..jpgEίμαι η Ζέτα ,22 χρονών,κ είμαι φίλη με τη Μπάρμπι εδω κ 1 χρόνο !Η Μπάρμπι είναι ημίαιμο γερμανικό ποιμενικό όπως φαίνετε,με καρδιά μικρού παιδιού.Πολύ έξυπνη ,χαρούμενη κ φιλική με όλους.Την αγαπώ πολύ κ αυτή με λατρεύει :D
Οταν τη βρήκα ήταν άρρωστη με ερλιχεια ,αλλα έγινε καλα,προσαρμόστηκε στους κανόνες του σπιτιού κ δεν αλλάζει την άνεση του καναπέ μου με τίποτα!Ε πως να την άφηνα πάλι στους δρόμους;;;)
Ομορφούλα δεν είναι;Γιατί μερικοί στο δρόμο τη λένε ασχημούλα και οτι δε μου ταιριάζει :( Είναι πιο ταιριαστό σε μια νέα κοπέλα να έχει ενα τσιουάουα ή ενα γιόρκι...δεν είμαι καθόλου τρεντι!!!:p (Δυστυχως ετι αντιμετωπιζονται τα ζωάκια απο πολλούς :( )
Αυτααα ελπίζω να τα λέμε.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!:D
Μια κούκλα είναι η μπάρμπι και φυσικά σου ταριάζει γάντι!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πανέμορφη είναι και όσοι σου λένε οτι δεν σου "πάει" λες και είναι ρούχο απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!! Καλως ήρθατε! Να τη χαίρεσαι την κοπελάρα σου!!!!

vetaki

Active Member
3 Μαρτίου 2010
26
0
Καλως ηρθες! μην ακους κανεναν κοπελα μου! Και για τον δικο μου τον Σπιθα (γαλλακι) λενε οτι ειναι κακασχημος και εχει γλουρλωμενα ματια σαν αγελαδα!! Εγω θεωρω οτι ειναι πανεμορφος! Ζετα+ Μπαρμπι = ΣΟΥΠΕΡ!!! :p

zetaki

Member
5 Μαρτίου 2010
9
0
Σας ευχαριστούμε παιδιά,είστε πολυυυ γρηγοροί εσείς ,πότε προλάβατε κ απαντησατε βρε!
Φιλιά απο τη Μπάρμπι :)))) κουνάει ουρίτσα (ουρΆΡΑ δηλαδη...)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ζέτα, εγω εχω μια μινι πινσερινα 2,3 κιλα, υψος 20 εκατοστα και ειμαι αντρας 1,83μ. :D
Δεν ξερω αν μου παει εμφανησιακα οταν την βγαζω βολτα, αλλά σαν ψυχη μου παει γάντι :)
Και αυτο ειναι που μετραει.

Κουκλα ειναι η Μπαρμπι σου :) Καλως ηρθατε!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν η σκυλιτσα σου εχει την καλυτερη γνωμη για σενα και σε εχει επιλεξει για να ζησει μαζι σου τοτε δεν χρειαζεσαι 2η γνωμη!Απλα...

Οι υπολοιπες ειναι περιττες...

Να τη χαιρεσαι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα