Μπάνιο στη θάλασσα

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Καλησπερα.Με τον Ραουλ παμε σχεδον καθε μερα στην θαλασσα για βολτα,εξασκηση,εκπαιδευση,παιχνιδι και σιγουρα για βουτιες.Ακομα και τον χειμωνα που ηταν 5-6 μηνων εμπαινε στην θαλασσα χωρις να κολωνει και η απορια μου ειναι η εξης:καθε φορα μου γυρναμε να τον κανω μπανιο να φυγει το θαλασσινο νερο?ακομα κι αν βουταμε καθε μερα τωρα που καλοκαιριαζει? Ξερω πως δεν τους κανουν καλο τα πολλα νερα στις αρθρωσεις. Αν μενει ετσι οπως ειναι με το θαλασσονερο υπαρχει περιπτωση να τον πειραξει το αλατι στο δερμα ή το τριχωμα του?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Είναι πιθανή αιτία συνεχούς κνησμού. Εγώ τις πλένω και τις λούζω κανονικά, αλλά και ένα καλό βρέξιμο με το λάστιχο τρίβοντας τον επιμελώς κάνει δουλειά. Είσαι τυχερός που μπορείς να πηγαίνεις καθημερινά στην παραλία!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Ναι. Πρέπει να το ξεπλένεις το αλάτι. Μια γρήγορη με ένα λάστιχο. Οχι σπουδαία πράγματα. Είσαι τυχερός που δεν είναι μακρύτριχος...:p
Να προσέχεις όμως πάρα μα πάρα πολύ, με τον ήλιο. Τα ασπρόσκυλα είναι επιρρεπή σε εγκαύματα και αλλεργίες από τον ήλιο. Να του φοράς αντηλιακό, γυαλιά και καπέλλο...:D

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Προσπαθω με ολες μου τις δυναμεις να βρισκω χρονο να τον πηγαινω παντου,ακομα και τοτε που δουλευα(τωρα ειμαι ανεργος)τον πηγαινα ακομη κι αν ειχα ολη την κουραση του κοσμου.Τωρα μεχρι να βρω την επομενη δουλεια καταλαβαινεις τι θα γινει ετσι?Θα οργωσουμε τις παραλιες.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Ναι. Πρέπει να το ξεπλένεις το αλάτι. Μια γρήγορη με ένα λάστιχο. Οχι σπουδαία πράγματα. Είσαι τυχερός που δεν είναι μακρύτριχος...:p
Να προσέχεις όμως πάρα μα πάρα πολύ, με τον ήλιο. Τα ασπρόσκυλα είναι επιρρεπή σε εγκαύματα και αλλεργίες από τον ήλιο. Να του φοράς αντηλιακό, γυαλιά και καπέλλο...:D
Μετα την μια ωρα στον ηλιο,μυτη κι αυτια αρχιζουν και κοκκινιζουν.Εχουμε αντηλιακο 50+ και vichy αν το γραφω καλα παρακαλω.Εχω ενα αγχος βεβαια γιατι η ρατσα τους ειναι επιρρεπης σε εγκαυματα.Θα αρχισω να τον ξεπλενω γιατι τις περισσοτερες φορες τον αφηνα ετσι.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Εχω το προβλημα της διαδρομης απο την θαλασσα σπιτι αλλα θα κανονισω με καποιον τροπο να τον ξεπλενω στην παραλια που ειναι ακομα βρεγμενος γιατι μεχρι να ερθουμε σπιτι στεγνωνει και φρικαρει αν ξαναβραχει,μου κανει παραπονα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Παίρνε μαζί σου ένα μπετονάκι νερό. Νομίζω θα είναι υπέρ αρκετό. Θα έχει έρθει στο μεταξύ και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, οπότε θα είναι τέλειο.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Eχω 2 μαζι μου γιατι πινει πολυ νερο οποτε θα τα κανω 3 να καλυψω και το ντους του.Καλη ανασταση σε ολους

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Αν εχεις βρει καμια καλη απομερη παραλια χωρις κοσμο πες κ σε μας τους συμπολιτες σου :) Καλες βουτες κ καλη Ανασταση!

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Γεια σου Κατερινα,συνηθως παω Καλογρια κι αυτη την εποχη που δεν εχει πολυ κοσμο παω δεξια του ξενοδοχειου στον αμμολοφο.Αργοτερα που θα εχει κοσμο θα πηγαινω αριστερα περνοντας απο το γνωστο γεφυρακι μεσα απο το δασος.Επισης υπαρχει και η παραλια των ''γυμνιστων'' στην καλογρια.Καλα ειναι και στο Γενισκαρι τερμα δεξια στον φυσικο κολπισκο που εχει δημιουργησει η θαλασσα.Ειναι λιγο μακρυα απο Πατρα το ξερω αλλα αξιζει τον κοπο αν εχεις ωρες μπροστα σου οπως μια Κυριακη για παραδειγμα.Σου προτεινω μονο εκει γιατι τα νερα ειδικα αυτην την εποχη ειναι τοσο καθαρα που σου ερχεται να τα πιεις,ο Πατραικος εχει βρωμισει λιγο.

Last edited:

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Γιαννισκαρι ειναι πολυ ωραια οντως!Δυστυχως ειναι μακρια απο το κεντρο, οπως κ η καλογρια αλλωστε οπου εχουμε παει. Για κυριακατικη εξορμηση ειναι πολυ καλα!Φοβαμαι ομως οτι σιγα σιγα θ αρχισουν να πηγαινουν οι πρωτοι κολυμβητες της εποχης!Το θεμα ειναι αφου γεμισουν οι παραλιες, που παμε τοτε??Εκει που λες στην παραλια γυμνιστων, πηγαινουν οντως ακομα γυμνιστες?

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Δεν πηγαινουν γυμνιστες πλεον.Οσων αφορα τον κοσμο απ΄την στιγμη που θα πας στην παραλια και δεν εχει κινηση(πας νωρις το πρωι)πιανεις την θεσουλα σου με τον σκυλακο σου κι οποιος θελει ας ερθει μετα,δεν σε κουνα κανενας κι αυτο βαση νομου.Τωρα επειδη κι εγω δεν εχω ορεξη να ερθω σε αντιπαραθεση με καθε εναν καλη λυση ειναι αριστερα στην Καλογρια μεσα απ'το δασος.Αν θες μπορω να σου δωσω πληροφοριες πως πας ή ακομα και να σου δειξω το δρομολογιο αν θες γιατι ειναι μια πολυ καλη λυση.Αν κανονιστει καμια σκυλοπαρεα απο την περιοχη μας για μπανιο ενημερωστε μας.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Ναι ωραιο θα ηταν ενα σκυλομπανιο!Μακαρι να κανονιστει κ να πραγματοποιηθει! Οσο για το δρομολογιο οπωσδηποτε θα πρεπει να μου το δειξεις κ οχι να μου το πεις!Θα βρεθω σιγουρα αλλου γ'αλλου :p !