Μπάνιο στην παραλία

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
Καλησπερα παιδακια,θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει συγκεκριμενη ηλικια που μπορουμε να βαλουμε τα σκυλακια μας για μπανιο στην θαλασσα?Η μικρη λιζα ειναι 4 μηνων τωρα.

Και κατι αλλο ,μετα θελει ξεβγαλμα απο το αλατι οπως και εμεις φυσικα?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τη Σελιν την εβαλα και χτες και σημερα. Μετά την ξεπλυνα καλά με νερό και σημερα την εκανα και το καθιερωμένο μπάνιο της!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Εγώ δεν το ξεπλένω πάντα πρόβλημα δεν έχω αλλά δεν ρώτησα και τον γιατρό να είμαι ειληκρηνής.
Αν πας στην παραλία έχω το νου σου μην αρχίσει να πίνει θαλασσινό νερό και να τρώει την άμμο.
Πρώτη φορά που τον πήγα στους 6 μήνες έτσι μου έκανε και ύστερα τα έβγαζε και από μπρος και από πίσω Τελικά πήγαμε στο γιατρό την ίδαι μέρα και μας έδωσε για αντιεμετικό και κάτι ακόμα για να στουμπώσει από πισω.

toninosfc

Active Member
Εμένα είναι 3 μηνών κοντά και αύριο θα την πάρω μαζί μου που θα πάω για μπάνιο! Ούτως ή άλλως δεν σκοπεύω να την πέσω στην παραλία για πολύ, κανά 3ωρο υπολογίζω. Κόσμο δεν θα έχει..οπότε δεν νομίζω να έχουμε κάποιο πρόβλημα!

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Καλο ειναι να το ξεπλύνεις να φύγει το αλάτι γιατι το αλα​τι θαμπώνει και ξηραίνει το τρίχωμα.

stam911

Well-Known Member
1 Απριλίου 2012
100
1
Πατρα
Τελικα πηγαμε για μπανακι και ομολογω πως δεν περιμενα να της αρεσει τοσο απο την πρωτη κιολας μερα :D Τρελαθηκα απο την χαρα μου και εγω και αυτη :D την ξεπλυνα με νερακι μετα ισα να φυγει το αλατι και ολα καλα!Bιντεο δεν τραβηξα γιατι απο την χαρα μου ηθελα να μαι εκει μαζι της :)αυτα..

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
εγω παλι σκεφτομαι να παρω τον δικο μου στο καμπινγκ..ειναι γερμανικο ποιμενικο 3 μηνων..θα με αφησουν ομως να τον βαλω μεσα στη θαλασσα η θα υπαρχει προβλημα??θα παω στο καλαμιτσι-χαλκιδικη και επιδη ανηκει στην Α κατηγορια των καμπινγκ δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα...λενε οτι αφηνουν να εχεις μαζι σου σκυλια αρκει να μην δημιουργουν κανενα προβλημα..δεν ξερω ομως με το θεμα μπανιο τι γινετε στα καμπινγκ..γνωριζει κανεις??

toninosfc

Active Member
Μόλις γυρίσαμε και εμείς απο το μπάνιο μας...σχέδον τριών μηνών και τους ξετρέλανε όλους στην παραλία...απο ξαπλώστρα σε ξαπλώστρα πανω κατω, πάνω κάτω!!! Στον νερό προσπάθησα να την βάλω σιγά σιγά αλλά δεν ήθελε και πολύ, κολύμπούσε λες και θα κατέβαινε στους ολυμπιακούς...φάγαμε άμμο, ξυλάκια, φύκια...αααα...και μία φρουτοσαλάτα μιας παρέας!!:D Την ξέπλυνα με σκέτο νερό στο σπίτι, την σκούπισα καλά, ήπιε μπόλικο νεράκι και τώρα ξεράθηκε στον ύπνο...!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ