Γνωριζει κανεις ποσο στοιχιζει να σου κανει μπανιο ενας επαγγελματιας ενα γ.π και να στον χτενισει?
ο εκτροφεας μου πε καθε μηνα..δεν παιζει ρολο το βουτσισμα
Να εύχεσαι για τα καλύτερα, να είσαι προετοιμασμένος για τα χειρότερα...ε εμενα τοσο μου ειπε ο εκτροφεας.μου λεει με καλη τροφη βουρτσισμα και τα ελαια στην τροφη την περιοδο που δεν μαδαει θα βλεπω τοσες περιπου την μερα αν το σκυλι χτενιζεται καθε μερα
Εγώ σε καταλαβαίνω, αλλά να καταλάβεις κ συ ότι κ γω κ όλοι μας προσπαθούμε να σου πούμε κάποια πράγματα που θα τα βρεις μπροστά σου κ σύμφωνα με τα λεγόμενά σου σε ενοχλούν κ δεν τα θες. Αυτά που μόλις ανέφερες είναι τα όμορφα του σκύλου. Σου λέμε τα άσχημα -σε υπερθετικό βαθμό ίσως- γιατί ΜΠΟΡΕΙ να σου τύχουν. Κ θα είναι κρίμα να σου χαλάσουν το όνειρο...κοιτα εχω τοσο ορεξη και παθως με το συγκεκριμενο σκυλι που θα το βουρτσισω και καθε μερα και χρονο οσο πιο πολυ μπορω θα περασω και θα παιξω και σε ενα φιλο μου θα το παρω και για καφε θα το παρω και στην παραλια και παντου.δεν ξερω αν με καταλαβαινεις απλα αυτη την ρατσα την υπεραγαπαω
Αχ μωρέ Κυριάκο... Δν σου λέω ότι λέει ψέμματα ο χριστιανός. Αυτό κατάλαβες?ενταξει εγω σου λεω τι μου ειπε ο εκτροφεας που ειναι και γνωστος σαν ονομα.τωρα τι να πω μπορει να λεει ψεμματα
=D>=D>=D>κοτζάμ σκύλο θα πάρεις...
με τις τρίχες ασχολείσαι......