Καλησπερα παιδες.Ειναι ενα καβαλιερ Κινγκ Τσαρλς 7 μηνων πλεον.Ενας γλυκας.Απλα μας κανει παραπονακια οταν γυρναμε,βγαζει κατι μικρα κλαμματακια.Οταν τον αφηνουμε μονο του γιατι δε γινεται αλλιως τον αφηνουμε στο δωματιο του.Σταδιακα τον αφηναμε μονο του κανα 20λεπτο,κανα μισαωρο κλπ..Τελος παντων στα μισαωρα δεν μας κλαιει οταν γυρναμε.Οταν τον αφηνουμε κανα 2ωρο μας παραπονιεται οταν γυριζουμε.Δεν τον αφηνουμε συχνα μονο του.Σπανια.Και αυτο οπως ειπα για κανα 2ωρο.Και αυτο γιατι οταν ειναι να λειψουμε και παραπανω,ερχεται σπιτι μας ο πατερας μου ή η μητερα μου για να χει παρεα.Τωρα τελευταια του το κοψαμε αυτο,για να αρχιζει να συνηθιζει και μονος του να μενει για 1 ή παραπανω ωρες.Χθες βραδυ οταν γυρισαμε μας κλαψουριζε για κανα 10λεπτο μεχρι να ηρεμησει..Σε πιανει η ψυχη σου μωρε να κλαψουριζει..Παντως δεν εχουμε θεμα με το να γαυγιζει οσο λειπουμε ή να κανει ζημιες..Τον εχω βιντεοσκοπησει να δω τη συμπεριφορα του.Απλα κανα κλαψουρισμα και πισω απ τη πορτα εως οτου ερθουμε.Πιστευετε καποια στιγμη θα συνηθισει και το ''μονος''?Χρειαζεται κατι να κανω για να τον βοηθησω?Ευχαριστω.
ΥΓ.Πιστευω παντως πως εμεις φταιμε,που τον καλομαθαμε στη παρεα να μη μενει μονος του για αρκετη ωρα.
ΥΓ.Πιστευω παντως πως εμεις φταιμε,που τον καλομαθαμε στη παρεα να μη μενει μονος του για αρκετη ωρα.