Μου έδειξε τα δόντια της

e_angel

Member
10 Απριλίου 2012
16
0
Καλημέρα. Χθες το βραδυ και ενώ ήταν ξαπλωμένη η σκύλα μου, πηγα να την χαιδεψω και εκεινη μου εδειξε τα δοντια της...δε ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω..Οπως κανουν οταν αγριευουν μονο που δεν εκανε αυτο το γρρρρ απλα μου εδειξε τα δοντια της. Απομακρυνθηκα και μετα ξανα προσπαθησα αλλα και παλι μου εκανε το ιδιο οποτε την αφησα ησυχη. Ειναι στειρωμενη και δεν εχει ξανα δειξει τετοια συμπεριφορα για αυτο μου εκανε εντυπωση. Ειναι 1 1/2 χρονων και γενικα ειναι πολυ παιχνιδιαρα και μας γλυφει συνεχεια. Δε ξερω τι επαθε χθες βραδυ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Μήπως κοιμόταν και τρόμαξε;

Μην βγάζεις συμπέρασμα από μία και μόνη φορά. Αν όμως στο ξανακάνει, κατά την γνώμη μου, πρέπει οπωσδήποτε να την δει εκπαιδευτής.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Όταν το σκυλί δείχνει δόντια είναι μια προειδοποίηση προς τον άνθρωπο/σκύλο που την πλησιάζει. Για κάποιο λόγο σου είπε να μην το κάνεις αυτό και να φύγεις, και το έκανες, κάτι που δεν είναι καλό διότι έτσι το σκυλί μαθαίνει ότι με αυτήν την συμπεριφορά μπορεί να σε ξεφορτοθεί όποτε θέλει. Αλλά όντως με 1-2 φορές δεν μπωρεί να είναι απολυτο αυτό. Δες αν θα στο ξανα κάνει και αν ναι τότε πρέπει να σας δεί εκπαιδευτής για να σου πει απο κοντά περισσότερα.

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
για κανέναν λόγο δεν επιτρέπεται προς τον αρχηγό της αγέλης σας.
Αν εσύ είσαι αυτός, τότε θα επιβληθείς και θα διορθώσεις τα "κακώς κείμενα" της συμπεριφοράς της.

Καλά σου είπαν και τα άλλα παιδιά, δε βγάζεις συμπέρασμα από 1-2 φορές την ίδια μέρα.

Αν συνεχίσει πρέπει να το χειριστείς.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μήπως τη πονάει πουθενά? Την έχετε ξανά χαιδέψει στη κοιλιά ποτέ ? Αν ναι, χωρίς να σας βγάλει δόντια τότε κάτι την πονάει...Γενικά έχει ξανά βγάλει δόντια σε άλλη περίπτωση?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97