Μουγκρισμα ενώ μου έγλυφε το πρόσωπο

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Είχα πάει μια φορά σε μια φίλη μου η οποία έχει ενα ροτ αρσενικό.Το σκύλι με έβλεπε για 2ή φορά στην ζωή του,στην αρχή με αγνόησε αλλα μετά ήρθε και ανέβηκε στα πόδια μου και έκατσε αρκετή ώρα να το χαιδέψω και μετά έφυγε,ξαναήρθε και άρχισε να με γλύφει στα χέρια και μετά στο πρόσωπο και στο λαιμό εγώ άρχισα να γελάω και να γαργαλιέμαι και αυτό άρχισε να μουγκρίζει.Όταν ήρθε η φίλη μου να το πάρει απο πάνω μου αυτο ήθελε να μείνει και τραβούσε.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εξαρτάται από το μούγκρισμα. Αν γρυλλίζει είναι κακό, αλλά τότε δε θα σε έγλυφε. Αν γουργουρίζει, τότε είναι καλό. Αν και το δικό μου σκυλί δε γουργουρίζει άμα με γλύφει, γουργουρίζει οπωσδήποτε άμα θέλει να παίξει, κυρίως όταν θέλει να του ρίχνω φάπες στον αποτέτοιο του, οπότε το γουργούρισμα συνοδεύεται με δείξιμο με το μουσούδι του πού ακριβώς θέλει τις φάπες. Επίσης γουργουρίζει άμα τις θέλει δυνατότερες!:eek: Ναι, ξέρω, σαδομαζοχιστή έχω για σκύλο!:p Γρυλλίζει μόνο όταν αφουγκράζεται στο παράθυρο για τους κακούς που έρχονται να μας σφάξουν. Οι ήχοι είναι διαφορετικοί και θα μάθεις να τους ξεχωρίζεις. Εδώ έμαθα και τι σημαίνει το κάθε γαύγισμα, και να μου το λέγανε πριν χρόνια ότι θα ομιλούσα ποτέ τη σκυλο-γλώσσα δε θα το πίστευα με τίποτα!!:D:D

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Αν και το δικό μου σκυλί δε γουργουρίζει άμα με γλύφει, γουργουρίζει οπωσδήποτε άμα θέλει να παίξει, κυρίως όταν θέλει να του ρίχνω φάπες στον αποτέτοιο του, οπότε το γουργούρισμα συνοδεύεται με δείξιμο με το μουσούδι του πού ακριβώς θέλει τις φάπες. Επίσης γουργουρίζει άμα τις θέλει δυνατότερες!
:paja1::paja1::paja1:
:xD:τι αλλο μου εμεινε να διαβασω !!χαχαχα

Στο θεμα...μαλλον απο χαρα γρυλιζε οχι το γρυλισμα πριν το δαγκωμα,αλλιως γιατι να σε φιλουσε!Μαλλον σε ερωτευτηκε ο σκυλος *agapoylas*

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Ο σκύλος ειχε ενα θεματακι με την συμπεριφορα του και κυκλοφορει με φιμοτρο διοτι απο τον προιγουμενο ιδιοκτητη του ειχε φαει ολιγον ξυλο σαν κουταβι οποτε ημουνα λιγο επιφυλακτικος μη μου ριξει καμια για αυτο και τον πηρε απο πανω μου.Παντος το μουφ εχει κανει τα απιστευτα!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πάντως να γρύλλιζε για να σε δαγκώσει ενώ σε έγλυφε για χλωμό το βλέπω. Αν και προσωπικά δεν είμαι σίγουρη γιατί γλύφουν οι σκύλοι και έχω τελείως μπερδευτεί αν μας "φιλάνε" γιατί μας "αγαπάνε" ή μα γλύφουν για να γίνουμε σούπες και να τους αφήσουμε να μας κάνουν ζάφτι, είμαι σίγουρη ότι το γλύψιμο είναι φιλικό και όχι εχθρικό. Ας με διορθώσει πάντως όποιος ξέρει περισσότερα επί του θέματος.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
μωρε... αμα θελει να δαγκωσει θα δαγκωσει... μπορει να σου γυρισει τανασκελα, να σου 'παραδωθει' με τα ποδια ψηλα για να τον χαιδεψεις κ να σου την αστραψει τη δαγκωνια στο δευτερολεπτο... πιστεψε με... αλλα ας μην μιλησω εγω, ας μιλησουν οι αλλοι με τα πιο φυσιολογικα σκυλια... :) :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Βρε παιδιά, εσεις οταν πατε σε φίλη σας δε φιλιέστε; Η κοπέλα που έχει τον σκύλο μπορει να άφησε στον thanos tara κρέμα ή κραγιον. Πού ειναι το περίεργο;

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Φαγητο ειχε μπολικο αφου δοκιμασε ολα τα πιατα που ειχε το τραπεζι εμενα με ανησυχισε το οτι μουγκριζε και οχι οτι με εγλυφε αν και αρχισε στο προσωπο και μετα στον αυχενα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και πάλι ρωτω όμως: είσαι σίγουρος ότι επρόκειτο για γρύλλισμα ή για γουργούρισμα? Διότι έχει διαφορά. Αν σε έγλυφε εμένα μου ακούγεται για γουργούρισμα.

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
οχι δεν ημουνα ιδρωμενος.Δεν γρυλιζε μηπως επειδη ημουν επιφυλακτικος μυρισε αδρεναλινη ο σκυλος?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σίγουρα ο σκύλος και ο κάθε σκύλος αντιλαμβάνεται το πως αισθανόμαστε εμείς ανά πάσα στιγμή!Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Αν ήταν γρύλισμα πίστεψε με ότι ήταν να κάνει θα το είχε κάνει με συνοπτικές διαδικασίες!;):D

Πρώτα απ'όλα πρέπει να ξεχωρίσουμε το γουργούρισμα από το γρύλισμα!Νομίζω μπορούμε...

Εφόσον δεν είναι δικός σου σκύλος και εφόσον δεν ξέρεις να τον "διαβάσεις" εκείνη την ώρα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα!

Σκύλος μπορεί να γουργουρίζει από ευχαρίστηση επειδή του χαϊδεύεις στο σημείο που ξύνεται,μπορεί να γουργουρίζει επειδή τον χαϊδεύεις σε σημείο που τον ανακουφίζει και πολλά άλλα...

Εμένα ας πούμε γουργουρίζει όταν του κάνω μασάζ τις βάσεις των αυτιών του!Πέφτει κάτω και με γλύφει γουργουρίζοντας!

Πολλές εκφράσεις,πολλές διαφορετικές περιπτώσεις και καταστάσεις...

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Απο οτι καταλαβα οτι αμα ηταν αρνητικο θα ειχε ασχημη καταληξη αρα μαλλον απολαμβανε οτι με γαργαλουσε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97