Μονο για συντροφια

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Την Παρασκευη εφυγε απο την ζωη μας ο Santiago di villa castelli,ντομπερμαν καφε-πυρινο
ετων 10.
Ηταν το δικο μου ντομπερμαν,η δικη μου σοκολατα.Το σπιτι αδειο,τα 13 σκυλια ξαφνικα μοιαζουν λιγα.
Ειμαι σιγουρη πως μας αγαπησε και μας εμπιστευτηκε περισσοτερο απο οτι εμεις εκεινον.
Κουταβι υψηλης γενεαλογιας οπως ελεγαν δεν κατεβηκε ποτε σε εκθεση γιατι δεν του αρεσε.
Το εχει ελεγαν οι εκπαιδευτες,εγω ομως δεν ειδα ιδιαιτερο ενθουσιασμο του για σπορ.
Η αγαπημενη του ενασχοληση ηταν να παιζει κατς με τον αδελφο του τον Sebastian,να εκστασιαζεται κατω απο το πευκο γιατι καποτε ειδε μια γατα,να χαιδευεται ,να αγαπαει.
Ο Santiago ,οπως και τα αλλα σκυλια που ειτε διαλεξα ειτε σαν πρωην αδεσποτακια με διαλεξαν ηταν μονο για συντροφια.
Για το μονο πραγμα που ειμαι σιγουρη ειναι πως ηταν ευτιχισμενος γιατι η μαμα του τον ηθελε ετσι απλα ,μονο για συντροφια

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eιμαι σιγουρη οτι θα τον θυμοσαστε παντα! Και εκει πανω που ειναι θα παιζει με σκυλακια και θα ξεκουραζεται κατω απο πευκα! RIP Santiago.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εύχομαι καλό ταξίδι στον Santiago και εκεί που θα πάει να είναι πάντα δροσερά...
Επειδή ήταν όμρφο αγόρι, χαμογελάω στη σκέψη ότι μπορεί να συναντηθεί με τη δική μου σκυλίτσα, τη Νίνα, που έφυγε τα περασμένα Χριστούγεννα και ήταν γλυκύτατη κι αυτή, πάντα έτοιμη για παιχνίδια και χαρές...

Εϊμαι σίγουρος ότι ο Santiago δεν θα ξεχαστεί ποτέ και ότι κανείς άλλος δεν θα πάρει τη θέση του.
Να τον θυμάστε πάντα με χαμόγελο.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Θλιβερό πολύ το γεγονός και δεν θέλω να φανταστώ την ψυχολογική κατάσταση που επικρατεί...Η αγάπη δείχνει τεράστια!!! Απλά εκεί που θα είναι θα κοιτάει και θα σας χαίρεται ακόμα...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
λυπάμαι πραγματικά....είναι τραγικό να χάνεις έναν τετράποδο φίλο...δεν ξεχνιέται ποτέ...και πονάει πάντα...
Κουράγιο..

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
λυπάμαι
η υπόλοιπη αγέλη πιστευω το ενοιωσε και αυτή, τι συμπεριφορά είχαν?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Επικρατει ακρα του ταφου σιωπη.Ειδικα ο αδελφος του που επι 10 χρονια δεν χωρισαν ποτε τον ψαχνει.
Ειναι πολυ δυσκολο και ειδικα οταν εχεις αποχαιρετησει πανω απο 20 σκυλια.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Πόσο πολύ λυπάμαι :(
Κουράγιο σου εύχομαι, αν και είμαι σίγουρη πως δε θα τον ξεχάσεις ποτέ..

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Σας ευχαριστω πολυ ολους,σας ευχαριστω και για την παρεα που μου κρατησατε τις δυσκολες ωρες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα