Μικροδαγκωνιές

tomeye

Member
2 Σεπτεμβρίου 2009
20
0
Η μικρή είναι 2,5 μηνών περίπου και απόψε της πετούσα ένα φτυαράκι του γιου που της άρεσε και έτρεχε να το πιάσει. Μετά την επιβράβευα και της το έπαιρνα χωρίς να πολυθέλει ώστε να το πετάξω πάλι. Φάνηκε να το διασκεδάζει αλλά που και που έβαζε το χέρι μου στο στόμα της και με ακουμπούσε ελαφρά, την μάλωνα και σταματούσα για λίγο και μετά πάλι από την αρχή.
Να ανησυχήσω για τη συμπεριφορά αυτή;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eίναι μονο δυόμισι μηνών..

Έπαιζε αλλα πρέπει να καταλάβει πως αυτό δεν είναι επιθυμητή συμπεριφορά..

Με δεδομένο πως δεν ξέρουμε αν έμεινε και ποσο έμεινε με τα αδερφάκια του, το να "δαγκώνει" είναι αναμενόμενη συμπεριφορά..

Πρέπει όμως από τώρα να τις δείξουμε ποια είναι τα όρια της και τι είναι επιθυμητό και τι όχι..

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Tο ιδιο προλημα ειχα και γω με το μποξερακι μου , επειδη το πηραν απο την μανα του νωρις , το ξεπερασα με κραυγες και σταματημα παιχνιδιου οταν δαγκωνε δυνατα και μετα που εκανε τα πρωτα εμβολια , με την βοηθεια της σκυλιτσας του αδερφου μου οπου επαιζαν και μαθαινε το "απαλο" δαγκωμα !
Παντως καλο ειναι να της παρεις μαλακα παιχνιδακια και κονγκ ωστε να εξασκει τα δοντια της αφου αργοτερα οταν αρχισει να αλλαζει δοντια και το χερι σου δεν θα ειναι συχνα διαθεσιμο θα εκτονονεται σε επιπλα!

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
το KONG ειναι διαφορα παιχνιδια που περνουν μεσα τροφη και απασχολουνται τα σκυλια προσπαθοντας να την βγαλουν ...
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Μην της το αφησεις στο σαλονι μεσα (εγω εκανα αυτο το λαθος ):D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul