Μια καλησπέρα [τσεχοσλοβάκικο λυκόσκυλο]

alphie

Member
17 Μαρτίου 2013
20
0
Καλησπέρα και απο εμένα ειμαι καιρό μέλος στο φορουμ αλλα δεν έιχα περάσει απο τα Νέα μέλη. Χαίρομαι που υπάρχει ένα τόσο οργανωμένο φόρουμ για τα τερατάκια μας.

Το δικό μου τερατάκι ονομάζεται Alphie είναι Τσεχοσλοβάκικο Λυκόσκυλο και πριν μια εβδόμαδα κλείσαμε τους 9 μήνες, είναι υγιέστατος, κούκλος(έτσι τον βλέπω εγώ τουλάχιστον) και έχει πολλά ζευγάρια παπούτσια σε αντίθεση με εμένα. :)

Ακολουθουν φωτογραφίες απο διαφορες φάσεις .
IMG_0104.JPGIMG_0117.JPGIMG_0129.JPGIMG_0257.JPG
IMG_0284.JPG

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλώς ήρθατε!!!
Είναι πανέμορφος!!!!
Πες μας λίγα πράγματα γι αυτόν!! Από που τον πήρατε? Πως είναι ο χαρακτήρας του? κλπ κλπ :)

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
πσσσσσσσ καλα η τελευταια φωτο....
για να του παρεις συνεντευξη!!

alphie

Member
17 Μαρτίου 2013
20
0
Τον πήρα απο έναν ζευγάρι. Η κοπέλα είναι απο Τσεχία και ο άντρας είναι απο Ελλάδα και είχε λατρεία στα τσεχοσ. λυκ. οπότε στην αρχή πήραν απο τσεχία τον αρσενικό και μετά απο 2 χρόνια αποκτήσανε, πάλι απο Τσεχία και μια θυληκιά, ο δικός μου είναι αποτέλεσμα της πρώτης γέννας, φυσικα με pedigree κ.λ.π.
Τα συγκεκριμένα παιδία είναι και οι μοναδικοί αντιπρόσωποι της ράτσας(στην Ελλάδα) στο official forum της ράτσας.(πάς Database => Breeders => Greece).

Ο Αλφιε αυτή τη στιγμή είναι 9 μηνών είναι ιδιαίτερα κοινωνικοποιημένος σε σημείο που ένας άγνωστος στο δρόμο μου είπε να το κατεβάσω για δήμαρχο.
Είναι καλός με τα παιδία και γενικά με οτιδήποτε περπατάει ( εκτός απο τα περιστέρια ).
Το μόνο έντονο πρόβλημα μας είναι οτι δεν μπορεί με τίποτα να συνηθίσει την μοναξιά είτε είναι 7 ώρες είτε 2 αλλά νομίζω οτι με υπομονή θα τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε θέμματα με άλλα σκυλιά, δεν έχει δείξε εώς τώρα δείγματα να έχει θέμματα βέβαια πολύ μου λένε οτι είναι νωρίς ακόμα.

Σε περίπτωση που θέλει κάποιος να αποκτήσει ένα τσεχ. λυκ. εγώ δεν είμαι της άποψης οτι δεν κάνει για έναν αρχάριο(έτσι λένε στη σελίδα της ράτσας) απλά δεν κάνει για μικρές ηλικίες επειδή εάν όντως είσαι αρχάριος πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο και κόπο σε διάβασμα γύρω απο τις συμπεριφορες του σκύλου.
Επιπρόσθετα δεν κάνει για φύλακας γιατι δεν τον ενδιαφέρει να προστατεύσει την ιδιοκτησία του είναι πιο ανθρωποκεντρικός και αν δεν κοινωνηκοποιηθεί κατάλληλα μετά υπάρχουν προβληματα.

Αυτά :)

alphie

Member
17 Μαρτίου 2013
20
0
Σας ευχαριστούμε πολύ για το καλωσόρισμα,
ναι Aunt Mary η αλήθεια είναι οτι πρέπει να έχει ψωνιστεί λίγο γιατι τον έχω τραβήξει περίπου χίλιες
φωτογραφίες ... χαχαχ

alphie

Member
17 Μαρτίου 2013
20
0
Πλέον το πήρα απόφαση και δεν δίνω σημασία στην αρχή μου άρεσε αλλά μετα εκνευριζόμουν γιατί δεν αλλάζουν απλά πεζοδρόμιο κάνα δύο πηδήξαν απο το φόβο τους μέσα στο δρόμο, μαμάδες με παιδιά ουρλιάξαν και ο κακομοίρης ο δικός μου το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το παιχνίδι.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Πλέον το πήρα απόφαση και δεν δίνω σημασία στην αρχή μου άρεσε αλλά μετα εκνευριζόμουν γιατί δεν αλλάζουν απλά πεζοδρόμιο κάνα δύο πηδήξαν απο το φόβο τους μέσα στο δρόμο, μαμάδες με παιδιά ουρλιάξαν και ο κακομοίρης ο δικός μου το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το παιχνίδι.
Χαχα, το φανταζόμουν. Εντάξει, νομίζω είναι αναμενόμενες αντιδράσεις αυτές για έναν τέτοιο σκύλο :)

Με τα παιδιά λες τα πάει καλά, τα παιδιά πώς τα πάνε? Αν τους πεις ότι είναι "καλός" τον πλησιάζουν εύκολα?

Ξανακοιτάω τις φωτογραφίες και είναι τρομερά εντυπωσιακός ρε παιδί μου!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
εγω θα συνέχιζα να το χαιρομουν αυτο.... και το λέω και επειδη ειμαι στην κατηγορια "αξιαγάπητο σουιφερ"
Παντως εινξαι παρα πολύ ομορφος αλλά εχεις λάθος φωτο αβαταρ! Την τελευταία να βάλεις. Ειναι μακράν η ωραιότερη του!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.271
Παντως εινξαι παρα πολύ ομορφος αλλά εχεις λάθος φωτο αβαταρ! Την τελευταία να βάλεις. Ειναι μακράν η ωραιότερη του!
Συμφωνώ! Κούκλος!

(Μόνο εγώ όταν είχα μείνει dogless περιφρονούσα τα μικρά και έκανα ότι μπορούσα για να ρίξω ένα χαδάκι στα γομαράκια?)

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
(Μόνο εγώ όταν είχα μείνει dogless περιφρονούσα τα μικρά και έκανα ότι μπορούσα για να ρίξω ένα χαδάκι στα γομαράκια?)
Γιατί το λες αυτό? Κι εγώ, αν μπορώ, όσο πιο γομαρόσκυλα θέλω να χαϊδεύω!

alphie

Member
17 Μαρτίου 2013
20
0
Απο τα παιδάκια μόνο ένα θυμάμαι να τρόμαξε, αλλα έχω δεί και το άλλο άκρο όπου ενας πιτσιρίκος έρχεται τρέχοντας κατα πάνω του τον αγκαλιάζει και ο δικός μου τον γλύφει( εκείνη την ημέρα τρόμαξα γιατι δεν ήξερα πως θα ανταποκριθεί το σκυλί). Δάφνη απο τα σκηνικά που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι που μου έφυγε μέσα σε μια ταβέρνα(για την ακρίβεια ήμουν απ' έξω, πέρασε όλη την κουζίνα, το ταμείο και κατέληξε στα τραπέζια) και όσο πανικοβαλόμουν τόσο δεν γύριζε το παλιόσκυλο.(εκεί να δείς κραυγές που άκουσα)

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ε λογικό, θα νόμιζαν οι άνθρωποι ότι κατέβηκαν οι λύκοι από τα βουνά :rolleyes:

Αυτά τα πιτσιρίκια που ξεπετάγονται από το πουθενά είναι ο νούμερο ένα φόβος μου :mad:

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Απίστευτος σκύλος και αρκετά σπάνιος για Ελλάδα.
Να σου ζήσει. Μια φορά μόνο έχω δει από κοντά...Πολύ όμορφος...

Μήπως τον βολτάρεις Καλλιθέα Αττικής, γιατί κάπου εκεί έχει πάρει το μάτι μου ένα τέτοιον...???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97