Μια ζωή μαζί!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
sakann καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Να σου ζήσουν τα μικρά σου. Ετσι όμως για να υπενθυμίσουμε και τον ρόλλο του φόρουμ και επειδή το τριχομπαλάκι σου, μου φαίνεται πολύ μικρό στην φωτό, έχεις ενημερωθεί πλέον ότι δεν παίρνουμε ποτέ σκυλάκι από pet shop ή αγγελία ιδιώτη [που μου φαίνεται το πιθανότερο, στην περίπτωσή σας];

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
sakann καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Να σου ζήσουν τα μικρά σου. Ετσι όμως για να υπενθυμίσουμε και τον ρόλλο του φόρουμ και επειδή το τριχομπαλάκι σου, μου φαίνεται πολύ μικρό στην φωτό, έχεις ενημερωθεί πλέον ότι δεν παίρνουμε ποτέ σκυλάκι από pet shop ή αγγελία ιδιώτη [που μου φαίνεται το πιθανότερο, στην περίπτωσή σας];
και η ιστορια επαναλαμβανεται.... και αυτη η εβδομαδα να δουμε ποσα σκυλακια θα εχει απο pet shops και BYB. ΑΜΑΝ ΠΙΑ, μυαλο δεν βαζουμε.

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Ευτυχώς που ο Iron ειναι αρσενικός γιατί με 2 γυναίκες δεν την παλεύω!!χαχαχαχα
Ολα θελουν τον τροπο τους...κι εγω ετσι αρχισα...καποτε.Μια γυναικα,μετα ηρθε αλλη μια,μετα αλλη μια,μετα αλλη μια...και το καλυτερο!:eek:Κουβαλιεται και η μαμα της μιας γυναικας συχνα πυκνα(λεγε με "πεθερουλα" μου αρεσει γαμπρε μου...)Με καταλαβαινεις...:D
καλως ηρθες να σου ζησουν και τα δυο :)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
ρε παιδια δεν ειναι απο pet shop!!!Ενας φίλος μου τον έδωσε
καλα ουτος η αλλος εχεται ειδη παρει τον γλυκιτατο κουταβο παρολα αυτα ομως ριξτε μια ματια εδω ωστε την επομενη φωρα που πιθανο να θελησεται να αποκτησεται κουταβο να κανεται μια σωστη επιλογη η αλιως ενημερωστε οσους θελουν να ζευγαρωσουν τα σκυλια τους για ανοητους λογους γιατι δεν πρεπει να το κανουν και ενημερωστε οσους θελουν κουταβι απο byb (back yard breeders=εκτροφεις της πισω αυλης) γιατι ειναι λαθος αυτος ο τροπος αποκτησης τους. :)

Εμπειρίες από pet shops / bybs
Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά
Αγαπητέ εκτροφέα της πίσω αυλής:
PET- SHOPS - PUPPY MILLS
Πώς διαλέγω εκτροφέα;

minipin

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2011
65
1
Πάτρα
Να σου ζήσουν και τα δύο είναι γλυκίτατα... Μακάρι και εγλω να έχει ένα τέτοιο φιλαράκι όταν ήμουν μόλις 11 μηνών!