Μια εικόνα απόλυτα σουρεαλιστική.. με λέξεις!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Σήμερα το πρωί θα ήθελα πάρα πολύ κάποιον να βιντεοσκοπούσε τη βόλτα μας... :p

Ξεκινάμε λοιπόν για την καθημερινη μας πρωινή βόλτα στο πάρκο... έγω σκέφτομαι ότι θα ειναι σύντομη (αφου έχω αργήσει να ξυπνήσω) και δεν φοράω φόρμες αλλά τα ρούχα της εργασίας μου, με το που πιάνουμε τη γωνία απέναντι μας στα 100 μέτρα αντικρύζουμε 4 "μοχθηρά μαλλιαρά τέρατα":bull:... τα 4 γνωστά πεκινουά της γειτονιάς τα οποία ο "πολιτισμένος-υπεύθυνος" ιδιοκτήτης τους αφήνει να πάνε τη βόλτα τους κάθε μέρα:mad: Αρχιζουν να τρέχουν με εμφανώς επιθετικές διαθέσεις... εγω ακινητοποιούμαι μαζι και ο Ντιεγκο - προσπαθώντας να σκεφτούμε και οι 2 μάλλον πως θα αντιδράσουμε- :rolleyes: το να αρχίσουμε να τρέχουμε προς την αντίθετη κατεύθυνση μας φάνηκε μάλλον αστείο πια αφού θα είναι η πολλοστή φορά που θα το κάνουμε...Θα αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας σημερα:eek: Ετσι λοιπον με το που φτάνουν σε αποσταση αναπνοης ουρλιάζοντας με το γνωστό νευρωτικό τρόπο ο Ντιέγκο αποφασίζει ότι αν αρχίζει να κάνει τα γνωστά κουταβίσια νάζια (χοροπηδάω, παιρνω στάση παιχνιδιου) θα ηρεμήσουν..΄Ελα όμως που αυτα τρελένονται!! Το 1ο μου τραβάει το παντελόνι το 2ο προσπαθεί να δαγκώσει το πόδι του Ντιέγκο και τα άλλα κοίτάνε γαυγίζοντας... Φανταστείτε ένα σκυλι 40 κιλων περιτρυγιρισμενο απο 4 σε "μεγεθος μινιατούρας " και μένα να φωνάζω "ξουτ" σαν τρελη... Να επισημάνω εδώ ότι το ένα έχει δαγκώσει τον Ντιέγκο (γρατσουνιά ουσιαστικά) χωρίς εκείνος να καταλάβει τπτ βέβαια:p Μεσα σε όλα αυτά οι εργάτες στην απέναντη οικοδομή είχαν κάνει εξέδρα και γελούσαν! Μια απιστευτη εικόνα που μακάρι να μπορούσα να σας τη μεταφέρω και οπτικα!

Και για να τελειωνω.. έχω σκεφτεί να κάνω καταγγελία πολλες φορές αλλα ο ιδιοκτήτης είναι τοσο μ...κας που θα του πάρουν τα σκυλιά και δεν χερω που θα καταλήξουν:-?

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
πω πω μπέρδεμα... :mad:

τίποτα... με τον ιδιοκτήτη θα το λύσεις, βρες και κάποιον άλλο για υποστήριξη και πήγαινε να του μιλήσεις. Πρέπει να τα μαζέψει δεν υπάρχει άλλη επιλογή :rolleyes:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μπα, λίγο Cesar Millan θέλεις μάλλον. Κοίταξε μερικά επεισόδια ή κλιπς όπου επιβάλλεται σε φωνακλάδικα σκυλάκια. Συνήθως αυτά είναι που δεν είναι κυρίαρχα και απλώς τσιρίζουν. Μ΄ένα αυστηρό "χέι!" καθάρισες, πραγματικά. Εγώ το εφαρμόζω αυτό στο σκυλόπαρκο, κυρίως με ένα φωνακλάδικο που μου δίνει στα νεύρα. Η κυρά του απλώς το φωνάζει νευριασμένα με το όνομά του, αλλά αυτό ενισχύει τη συμπεριφορά. Εγώ απλώς υιοθετώ τη μέθοδο που σου είπα περπατώντας αποφασιστικά προς το μέρος του. Αμέσως κάνει πίσω, καμιά φορά πάει αλλού να γαυγίσει, αλλά και πάλι συνεχίζω και πάντα βγάζει το σκασμό.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
1 ναι .... αλλα 4 όσα hey κοφτα και αυστηρά να φώναζα.. το ένα έφευγε το άλλο ερχόταν:cool:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αγέλη από φωνακλάδικα πεκινουά!!!!
Κάτι από γκρέμλινς μου κάνει...
Αν τα πάρει ο Ντίεγκο καμία μέρα και αρχίσει να τινάζει κανένα απο αυτά...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και αυτο φοβάμαι Foibo... όχι τώρα γιατι ειναι χαζοκούταβο 10 μηνών ακομα .. αλλα σε μερικούς μήνες??? Είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο και κοινωνικοποιημένο σκυλί αλλα με τέτοιες περιπτώσεις επίθεσης ... νιώθω ότι θα κάνει το μπαμ κάποια στιγμη :(
Πριν ένα μήνα είχαμε ένα γκριφον μεγαλύτερου μεγέθους .. μεχρι που είπα στον ιδιοκτήτη του μετα απο 2 ατυχής συναντήσεις ότι την επόμενη φορά θα λυσω το σκύλο μου και οτι γίνει έγινε... εκεινος μη γνωρίζοντας οτι ο Ντιεγκο δε θα τον πείραζε τον μάζεψε μέσα αμέσως :) Φοβο θέλουν? Δεν καταλαβαίνω ποσο ανεγκέφαλοι είναι :cool:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όλες σχεδόν οι συζητήσεις που αφορούν προβλήματα στη βόλτα καταλήγουν σε ανεγκέφαλους ιδιοκτήτες κι άλλα αντίστοιχα και σπάνια σε αδεσποτάκια...:(
Ελπίζω να συνετιστούν οι ιδιοκτήτες κάποια στιγμη...

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Να αλλάξεις δρόμο και να κάνετε κύκλο για να πάτε στο πάρκο ώστε να αποφύγεις τα διαόλια γίνεται ???

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
Επειδή ακριβώς το ίδιο αντιμετώπιζα με ημιδεσποζόμενο ημίαιμο λυκόσκυλο όταν έβγαζα τον μπρούνο βόλτα....
μια και η "αγέλη" σας δέχεται επίθεση κι εσύ είσαι αρχηγός.... αναλαμβάνεις τα ηνία.... κρατώντας κοντά σου τον ντιέγκο τρέχεις προς το μέρος τους φωνάζοντας....(δεν επιτρέπεις στον ντιέγκο να "πάρει κεφάλι...)
είναι κάτι που δεν περιμένουν... οπισθοχωρούν συνήθως κι εξαφανίζονται...
με αυτή την μέθοδο ο μπρούνο ακόμα είνα φιλικός με τα υπόλοιπα σκυλιά.... με το συγκεκριμένο βέβαα επειδή υπήρξε κι επίθεση έχουμε ένα θέμα αλλά δεν χάλασε η κοινωνικοποίηση του με τα υπόλοιπα...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πετρο αυτο ακριβώς έκανα... μπηκα μπροστά και τα έδιωχνα.. αλλα με 4 ειναι δυσκολα γιατι εκει που φευγει το ένα ερχονται τα άλλα... και μολις σταματησουν να ουλιαζουν και γυρναμε να φυγουμε μαλλον το εκλαμβανουν σαν ηττα και παλι απο την αρχη :( Το δαγκωμα νομιζω δε το κατάλαβε καν ο Ντιεγκο αφου ακομα και οταν του επιτιθονται αυτος τα βλεπει σαν παιχνιδια :rolleyes:

Μαιρη ... ειναι ελευθερα και γυρνανε στα στενα... αν δε τα συνανταω στον ενα δρομο τα συνανταω στον διπλα...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
1 ναι .... αλλα 4 όσα hey κοφτα και αυστηρά να φώναζα.. το ένα έφευγε το άλλο ερχόταν:cool:
Δουλεύει το σύστημα, Αμαλία! Απλώς προχωράς προς το μέρος τους αυστηρά, κάπως όχι ακριβώς απειλητικά, αλλά υψώνοντας το ανάστημά σου. Δε λες πολλά, μόνο μια φορά το "χέι". Είναι μικρότερα από σένα, άμα είσαι αποφασιστική θα κάνουν πίσω.

Το μπουγέλωμα με το φλίτσι-φλίτσι που λέει η Λουκία είναι επίσης καλή ιδέα.

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
πέραν του αστείου είναι πολύ άσχημο το γεγονός
πως σου χαλάνε το πρωινό ....
σε βόλτα ρουτίνας ...
που ο χρόνος είναι πολύτιμος να πας το σκύλο , ταΐσεις , να προλάβεις να κανεις μερικές φορες κάποιες δουλειές για να φτάσεις στην δουλειά σου k τα σχετικά ...
η θα αλλάξεις την ώρα της βόλτας η θα τους αποφύγεις αλλάζοντας δρόμο ...

( το άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έρθουμε καμια 15ΑPΙΑ dogo να πάμε μια πρωινή βόλτα όλοι μαζί από το κατάστημα του εν λόγου κυριου :paja1:
:D:D:D αστειεύομαι θανάσιμα !!! :D:D:D )

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Εγώ πάντως μ΄αυτό το φλίτσι φλίτσι κυκλοφορώ γιατί πλέον ο Dante γίνεται έξω φρενών με τ΄άλλα σκυλιά, τα αρσενικά δηλ.
Ευτυχώς τα αδέσποτα μόλις τον βλέπουν τρέχουν μέχρι να εξαφανιστούν και δεν πλησιάζουν καθόλου.
Πλέον λέω ότι όποιος θέλει να αυτοκτονήσει ας μας πλησιάσει...
θα κάνω ότι μπορώ για να αποτρέψω τον καβγά, αλλά σκέφτομαι ότι μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα...:(
Πρόσεχε πάντως γιατί βλέπω σε λίγο καιρό να έχει απώλειες ο κύριος...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Κοιταξτε πως εχει το θεμα... Οι ώρες δεν παίζουν ρόλο αφου του έχει ανοιχτή την πορτα και μπαινοβγαινουν.... επισης αν δε τα δω στο 1 στενο θα τα δω 100 μετρα πιο κατω.. οποτε μαλλον η επιλογη με τα 15 dogo ειναι η καλυτερη αλλα οχι για να φοβηθούν αυτα αλλα για να παμε στο σπιτι του "κυριου" :D

Whitefang

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2008
250
12
Κοζάνη
"..If you don't know how to do it
I'll show you how to walk the dog"

Rolling Stones 1964 :rolleyes:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=0lnkm9ReVyo"]YouTube- Walking The Dog by The Rolling Stones[/ame]

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog