Μια γνώμη..

kasouki

Member
31 Ιουλίου 2017
5
0
27
Γειά σας! Μια γνώμη θα ήθελα οποίος μπορεί να μου πει. Πρόκειται σε μερικούς μήνες, το καλοκαίρι να ταξιδέψω σε μια πολύ καλή φίλη μου στην Θεσσαλονίκη. Για πρώτη φορά σκέφτομαι να πάρω κ την σπίντι μου μαζί. Είναι ενός χρονου. Η φίλη μου στην Θεσσαλονίκη έχει μεγάλο κήπο και δύο σκυλιά. Η γνώμη σας είναι γ τους εξής ενδοιασμούς μου. Η σπίντι μου γαυγίζει μόνο αν έρθει κάποιος ξένος στο σπίτι. Γενικά δεν γαυγίζει ποτέ. Πότε δν την έχω αποχωριστεί από το σπίτι. Κοιμάται στον δικό της χώρο αλλά μέσα στο σπίτι λόγω έλλειψης κήπου. Το θέμα είναι ότι θέλω πολύ να την πάρω μαζί μου στην θεσσ γιατί είναι ένα σκυλί με ενέργεια, τρέχουμε μαζί και ο κήπος της φίλης μου με τα σκυλακια πιστεύω θα την ευχαριστήσει. Επίσης θέλω να την έχω κ κοντά μου. Λοιπόν, αυτό που φοβάμαι είναι μήπως επειδή θα κοιμάται έξω σε ένα αποθηκακι που έχει εκεί η φίλη μου, της βγει η συνήθεια να γαυγίζει στο άκυρο(πχ ακούγοντας αλλά σκυλιά) όπως ακούω αρκετά σκυλιά. Δν θέλω να αποκτήσεο αυτό το ανεξέλεγκτο γαυγισμα γτ μετά από κάποιες βδομάδες θα είναι πάλι στην πολυκατοικία κ όσο να είναι αυτό ενοχλεί. Υπάρχει περίπτωση να συνηθίσει κάτι τέτοιο?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
οποιαδήποτε αλλαγή στην καθημερινότητα του σκύλου μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα και πιθανά και άλλα προβλήματα.
Πόσο δύσκολο είναι να ζητήσεις απο την φίλη σου να σου επιτρέψει να μένει το σκυλάκι μαζί σου στο δωμάτιο σου;

• Like
Reactions: kasouki

kasouki

Member
31 Ιουλίου 2017
5
0
27
οποιαδήποτε αλλαγή στην καθημερινότητα του σκύλου μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα και πιθανά και άλλα προβλήματα.
Πόσο δύσκολο είναι να ζητήσεις απο την φίλη σου να σου επιτρέψει να μένει το σκυλάκι μαζί σου στο δωμάτιο σου;

Μένει με τους γονείς της. Οι δικοί της αγαπάνε τα σκυλιά και δε νομίζω να είχαν θέμα να μείνει μέσα. Απλά γενικά δν θα το προτιμούσαν.αν η φίλη μου έμενε μόνη δν το συζητάω. Άλλωστε έχουν δεθεί πολύ μεταξύ τους. Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου πάντως γιατί εδώ και αρκετές μέρες το σκέφτομαι αυτό το θέμα