Μη τοξικό περιλαίμιο

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
http://www.euexia.gr/index.php?page...ategory_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=61

Γνωρίζει κάποιος γι' αυτό το περιλαίμιο κι αν έχει αποτελέσματα γιατί τα τελευταία χρόνια το έχω ρίξει γενικά στα οικολογικά και βιολογικά προϊόντα και θα μ' ενδιέφερε; Ευχαριστώ :)

Υ.Γ. Αν η αναφορά του προϊόντος παραβιάζει τους κανόνες λειτουργίας παρακαλώ διαγράψτε το δεν ήταν πρόθεση μου η διαφήμιση, απλά η ενημέρωση δική μου όσο και άλλων που ενδεχομένως ενδιαφέρονται.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Που γραφει τι ακριβως εχει πανω του;
Εμεις βαζουμε το bio band που ειναι ποτισμενο με ευκαλυπτο κ σιτρονελα...
Οποιο κι αν παρεις αλλαξε το στους 2 κι οχι στους 4 μηνες που λενε...
Επισης μην το βρεξεις, ας λενε ειναι αδιαβροχο:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Πόσο μηνών πρέπει να είναι ένας σκύλος για να του πρωτοβάλω περιλάιμιο ;

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Σημερα πηγα για να παρω κολλαρα και αμπουλες. Δεν του ειχαν φερει τα scalibor και μου ειπε οτι μαλλον σε καμια εβδομαδα θα τα ειχε. Για να μην μεινουν χωρις του πηρα το bio band. Η μυρωδια του ειναι ευχαριστη και χαρακτηριστικη. Ελπιζω να ειναι και αποτελεσματικο.

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Σημερα πηγα για να παρω κολλαρα και αμπουλες. Δεν του ειχαν φερει τα scalibor και μου ειπε οτι μαλλον σε καμια εβδομαδα θα τα ειχε. Για να μην μεινουν χωρις του πηρα το bio band. Η μυρωδια του ειναι ευχαριστη και χαρακτηριστικη. Ελπιζω να ειναι και αποτελεσματικο.
εγω εδω και μερες scalibor να σου πω με κατι ερευνες που εχουν γινει το κολαρο λενε κραταει κανα μηνα και το κατατασουν τελευταιο σε σχεση με αμπουλες σπρευ κτλ

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
εγω εδω και μερες scalibor να σου πω με κατι ερευνες που εχουν γινει το κολαρο λενε κραταει κανα μηνα και το κατατασουν τελευταιο σε σχεση με αμπουλες σπρευ κτλ
Κατατασουν το scalibor τελευταιο ως προς την προστασια που παρεχει;

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και εγώ το bio band του παίρνω τελευταία απλά του το αλλάζω κάθε δυο μήνες. Μου αρέσει πολύ η μυρωδιά του. Αν και έντονη είναι ευχάριστη.. Δεν θέλω να τον παραφορτώνω με χημικά τον καημενούλη.