Μην αφήνετε τον σκύλο σας για grooming

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Nα είστε πάντα παρόντες εκτός και αν γνωρίζετε την δουλειά του groomer.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=ADFE3vWbPmI[/video]

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Ο πιο σίγουρος κριτής είναι το ίδιο το σκυλί. Την πρώτη μου σκύλα με το που έστριβε το αυτοκίνητο να πάει στην κτηνίατρο, που την κούρευε κιόλας, δεν ήξερε πως να φύγει.Αλλάξαμε γιατρό κ όταν πηγαίναμε στον καινούργιο μες την χαρά ήταν. Πέρασαν 20 χρόνια κ όλα μου τα σκυλιά εκεί τα πάω.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Οφθαλμός αντί οφθαλμού... κοινώς κούρεμα αντί κουρέματος...
Ένα πνίχτη και ανάλογες βούρτες να μας φέρουν και θα του κάνουμε μια full body αποτρίχωση που θα θυμάται για όλη του την ζωή ο καραγκιοζάκος!!!

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
μπορει.....και να ειναι υπερβολικη , η πελατισα λεω εγω ,δεν μπορω να ξερω, δεν ημουν μπροστα
αυτο που μου την εδωσε παντως ,ειναι η απαντηση του ιδιοκτητη , ουτε ενα συγνωμη , θα το δουμε ,τιποτα
χειροτερος απο την groomer
μεχρι και οτι τον απειλησε ειπε

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Δεν ήταν υπερβολική γιατί φαινόταν και εικόνα, όπως και να έχει όλα τα πράγματα θέλουν τρόπο. Είδα το παιδί που περιποιήθηκε τον Τζιμάκο, τον Λουκά, με τι ηρεμία και γλύκα τον φρόντισε, και ο μικρός που έχει φάει ΤΟ ξύλο από άντρες καθόταν σαν γατούλα και το απολάμβανε. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και ζώα που δεν μπορείς να τα πλησιάσεις αλλά δεν είναι η λύση να τα κρεμάς, μπορείς απλά να μην τα αναλάβεις..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ τον πάω στο Petsmart μόνο γύρω στη μια φορά το χρόνο, συνήθως όταν έχουμε διακοπές και επομένως δεν είναι πάντα εφικτό να τον πλένω μόνη μου. Επειδή κοστίζει δε πιο πολλά να πάω το Μουφ για grooming απ' ό,τι να πάω εγώ στο κομμωτήριο, έχω δε αγοράσει και όλα τα σύνεργα (συμπεριλαμβανομένης και της φυσούνας-πιστολακίου για στέγνωμα), προτιμάω να τον πλένω και γκρουμιάζω η ίδια. Άλλωστε το Μουφ δε χρειάζεται κουρέματα και τέτοια, μόνο λίγο ψαλίδισμα στην ουρά και τα γύρω της που έμαθα να τα κάνω μόνη μου με ψαλίδι αραιώματος από βίντεο στο youtube που αφορούσε κιόλας συγκεκριμένα Αυστραλέζους Ποιμενικούς.

Το κακό επίσης με τα ξένα γκρουμιάσματα είναι ότι δεν ξέρεις πότε, λόγω κρίσης ή ό,τι άλλο, θα ψευτίσουν τα υποτιθέμενα αντιαλλεργικά προϊόντα τους, οπότε κανα-δυο φορές το Μουφ έπαθε αλλεργία και μετά τον έτρεχα στην κτηνίατρο και μου έφευγε κάθε φορά κανα τρακοσάρι για όλες τις θεραπείες και τα γκρουμιάσματα που τελικά ήταν δώρον άδωρον. Στο τέλος μου έδωσε η κτηνίατρος ειδικό φαρμακευτικό αντιαλλεργικό σαμπουάν και κρέμα μαλλιών, τα αγοράζω σε τεράστιες ποσότητες από την ίδια την εταιρεία, τον πλένω εγώ και έκτοτε έχω πάντα το κεφάλι μου ήσυχο.

Πάντως μια ένδειξη του αν είναι καλός ο groomer είναι και το γεγονός ότι κάθε φορά που πάμε στο Petsmart και βλέπει τις κοπέλες που τον πλένουν, το Μουφ τρέχει καταπάνω τους, σηκώνεται στα δυο πόδια, τις αγκαλιάζει και τις γλύφει κάνοντας χαρές. Άρα του φέρονται από καλά έως τον κακομαθαίνουν στις λιχουδιές και τα χαδάκια. :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλά ο τύπος στο βίντεο είναι απαράδεκτος και καραγκιόζης,δε το συζητώ!
Πάντα είμαι μέσα όταν γίνεται ο καλλωπισμός και όπως είπε και η Μυρτώ,τα παιδιά αυτά ήταν ευγενέστατα! Αν και δεν είχαμε το Λουκά είχαμε την Αφροδίτη αλλά δεν έχει σημασία.Οι άνθρωποι φαίνονταν σωστοί επαγγελματίες και υπομονετικοί,γιατί ο Ρόκυ φοβόταν και ήθελε να φύγει.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Το είδα κ σκέφτηκα να ήταν το δικό μου σκυλί στη θέση αυτού του κακόμοιρου...

Ε ρε κάτι μηνννύσεις που θα έπεφταν!!!*demonio*

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Τελικά δεν ξέρουμε απο που να τα πρωτοφυλάξουμε τα καημενούλια μας! Τόσο βανδαλισμό απέναντι στα ζώα όχι μόνο για το συγκεκριμένο γκρούμερ,γενικά μιλάω απο αυτά που μαθαίνουμε συνέχεια,δεν περίμενα ποτέ απο τους ανθρώπους!
Δυστυχώς δείχνουμε με αυτό το τρόπο το πολιτισμό μας!!!