Με περηφανεια παρουσιαζω επιτελους......τον gucci!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
65342_4551811708838_733424166_n.jpg417463_4058836824774_1970638053_n.jpgΜε μια μικρηηηηηηηηηηηη καθυστερηση σας παρουσιαζω το καμαρι μου,τον γιο μου,το στολιδακι μου,τον κουκλο μου...Τον 2ο ερωτα της ζωης μου!!Ειναι ο gucci και ειναι 5,5 χρονων,ωστοσο αλληλο-υιοθετηθηκαμε τον Ιουνη.....Απο τη πρωτη στιγμη που ειδαμε ο ενας τον αλλον ειμαστε αχωριστοι,ενω ειναι ειλικρινα το πιο ηρεμο σκυλι ever!Του αρεσει να χουχουλιαζει στη κουβερτα του,ειναι πολυ χαδιαρης,δε γαβγιζει αλλα νιαουριζει(!) και ειναι πολυ λιχουδης!Επισης ειναι πολυ αθλητικος,του αρεσουν οι βολτες και το ζουζουνιασμα και ειναι πολυ κοινωνικος!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Να τον χαιρεσαι, ειναι φατσας! :)

Αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω... Τοσο στα πινσερ οσο και στα τσιουαουα τα αρσενικα, μου φαινεται λιγο αστειο και καπως δυσαναλογο το μπιχλιμπιδι τους με το υπολοιπο σωμα. :p

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Τοσο στα πινσερ οσο και στα τσιουαουα τα αρσενικα, μου φαινεται λιγο δυσαναλογο το μπιχλιμπιδι τους με το υπολοιπο σωμα
Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα εχει προσοντα το αγορι μου!!!!!Σ'ευχαριστω πολυ!!!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
ομορφοοοοοοοος! στην πρωτη φώτο μου θυμίζει την Κέλλυ μου! Λατρεύω τα κανελί σκυλιά! Να σου ζησει!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Λατρεύω τα κανελί σκυλιά! Να σου ζησει!
Σ'ευχαριστω πολυ!!!Προσωπικα πιστευω οτι ειδικα στα πινσερ,που δημιουργειται μια συγχυση λογω της ομοιοτητας που εχουν με τα ντοπερμαν,ειναι πιο ομορφο και ''ηπιο'' το κανελι,γιατι το μαυρο-καφε το εχουμε στο μυαλο μας σαν κλασσικο ντοπερμαν....Βεβαια τωρα ολοι στο δρομο μας λενε ''Α!Τι ομορφο τσιουαουα!'' :confused:αλλα δε βαριεσαι.....

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου 5,5 χρονών ε?
Μεγάλο τον υιοθέτησες Μπράβο σου...να περνάτε όμορφα:)

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Μεγάλο τον υιοθέτησες Μπράβο σου
Μα τετοια φατσουλινα ειναι δυνατον να την αφηνα????Στο δρομο?????Η σε φιλοζωικη???ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες:cool:
Να ρωτησω κατι ομως ρε παιδια....εκτος απο εμας και αλλο 1 μελος δεν εχω δει αλλα πινσερακια στο φορουμ....γιατι ετσι?

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Να τον χαιρεσαι, ειναι φατσας! :)

Αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω... Τοσο στα πινσερ οσο και στα τσιουαουα τα αρσενικα, μου φαινεται λιγο αστειο και καπως δυσαναλογο το μπιχλιμπιδι τους με το υπολοιπο σωμα. :p
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ακριβως το ιδιο σκεφτηκα :p
Να χαιρεσαι τον gucci σου και να περνατε παντα ομορφα :D

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Ειπαμε το αγορι μου εχει προσοντα!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Σ'ευχαριστω πολυ πολυ!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
923
51
45
Αθηνα..Δυστυχως.
2ος ερωτας σου????? δεν ειναι ο 1ος????? ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!
Τελος παντων!!
Καλως ηρθατε στην παρεουλα και να σου ζησει ο κουκλος!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μα τι όμορφο αγόρι που είναι!!! Να τον χαίρεσαι τον έρωτα σου και να περνάτε υπέροχα για πολλά πολλά χρόνια.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Σας ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου ολους για τις υπεροχες ευχες σας....
τρομερή προσωπικότα πρέπει να'ναι!
και ναι,οχι επειδη ειναι το δικο μου πινσερ,αλλα δε μοιαζει με κανενα αλλο!Δεν ειναι φασαριοζος,ειναι παρα πολυ φιλικος και δεν του αρεσουν οι καυγαδες(με μικρες εξαιρεσεις),ενω αγαπαει τη κουβερτα του οσο τπτ αλλο!Το μωρο μου!!!!*agapoylas**agapoylas**agapoylas*

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Να ρωτησω κατι ομως ρε παιδια....εκτος απο εμας και αλλο 1 μελος δεν εχω δει αλλα πινσερακια στο φορουμ....γιατι ετσι?

Κι εγώ για πίνσερ ενδιαφέρομαι... δεν τα γλιτώνεις τα ιδιαίτερα, θα πιαστεί το χέρι σου απ' το γράψιμο!*demonio*
πλάκα κάνω... να σου ζήσει ο κούκλος σου, αν και εγώ θα έπαιρνα μαυρο-καφε αλλά τέλος πάντων!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!! (αντε και στα δικά μας... τι δικά μας, δικά μου!)

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Κι εγώ για πίνσερ ενδιαφέρομαι... δεν τα γλιτώνεις τα ιδιαίτερα, θα πιαστεί το χέρι σου απ' το γράψιμο!*demonio*
χαρα μου να βοηθησω αλλους,οπως με βοηθησαν εμενα τα παιδια στο φορουμ....Να φανταστω οτι εχεις ηδη αρχισει να ψαχνεις για εκτροφειο?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi