Με μάρκαρε;

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Ενώ παίζαμε με τις σαπουνόφουσκες με το Ρίκο μες τη τρελή χαρά ξαφνικά έρχεται προς το μέρος μου σηκώει πόδι και μου μαρκάρει τα πόδια ο κύριος?! :eek: Γιατί το έκανε αυτό? Ξέχασα να πω ότι εδώ και 3 βδομάδες άρχισε να μαρκάρει στις βόλτες μέσα στο σπίτι δεν μαρκάρει...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ενώ παίζαμε με τις σαπουνόφουσκες με το Ρίκο μες τη τρελή χαρά ξαφνικά έρχεται προς το μέρος μου σηκώει πόδι και μου μαρκάρει τα πόδια ο κύριος?! :eek: Γιατί το έκανε αυτό? Ξέχασα να πω ότι εδώ και 3 βδομάδες άρχισε να μαρκάρει στις βόλτες μέσα στο σπίτι δεν μαρκάρει...
Και τι εγινε, πες μας πως αντεδρασες εσυ; Τον αφησες να σου κανει το ''μαρκάρισμα'' ανενοχλητος; Και ο δικος μου σηκωσε το ποδαρακι του να μαρκαρει το ποδηλατο μια μερα, αλλα τον πηρε και τον σηκωσε αυτον επι τοπου...:rolleyes:

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Και τι εγινε, πες μας πως αντεδρασες εσυ; Τον αφησες να σου κανει το ''μαρκάρισμα'' ανενοχλητος; Και ο δικος μου σηκωσε το ποδαρακι του να μαρκαρει το ποδηλατο μια μερα, αλλα τον πηρε και τον σηκωσε αυτον επι τοπου...:rolleyes:
Αντέδρασα όπως αντιδρώ σε κάθε ''ατύχημα'' μέσα στο σπίτι.. του είπα ''μη'' και τον έβαλα τιμωρία να με βλέπει να τα μαζεύω αγανακτισμένη...

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Δεν ξέρω κατά πόσο τελικά το μαρκάρισμα είναι τρόπος εκδήλωσης κυιαρχίας κ επιβολής ή μαρκάρουν την περιοχή που είναι υπό την προστασία τους?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δεν ξέρω κατά πόσο τελικά το μαρκάρισμα είναι τρόπος εκδήλωσης κυιαρχίας κ επιβολής ή μαρκάρουν την περιοχή που είναι υπό την προστασία τους?
Που ειναι ο διαχωρισμος σε αυτο που λες? :confused:

Να εισαι σιγουρη παντως οτι η προστασια εχει αλλη εννοια απο το να σηκωσει ενας σκυλος το ποδι του και να σε κατουρησει. ;)

Διορθωσε τα αυτα απο την αρχη χωρις να "χαριζεις" το παραμικρο σε τετοια, διοτι ευκολα ξεφευγουν απο το ελεγχο αυτα τα θεματα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εσυ δεν εισαι η περιοχη υπο προστασια του ομως...

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Όταν πέρυσι φιλοξενούσαμε έναν αρσενικό, σε μία βόλτα τσακώθηκε με ένα άλλο αρσενικό επίσης. Την επόμενη φορά που μας πέτυχε ο δεύτερος στη βόλτα, ήρθε και κατούρησε το πόδι μου, την ώρα που ο δικός μας δεν μπορούσε να πλησιάσει. Το έκανε για να του δείξει κάτι;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97