Με λενε Charlie!

Reggae

Member
7 Ιουνίου 2013
10
0
Καλησπερα και απο εμας και καλως σας βρηκαμε.. Πριν απο 2 περιπου εβδομαδες πηρα την μεγαλη αποφαση, μετα απο πολυ σκεψη και πολλους υπολογισμους, να υοθετησω ενα σκυλακι.. Πληροφορηθηκα λοιπον απο μια συναδελφο για 3 κουταβια που αναζητουσαν σπιτι.. Κι ετσι ηρθε στο σπιτι ο Charlie.. Καπου εδω πρεπει να ομολογησω οτι μου εχει παρει τα μυαλα..!! ;)

Μολις χθες λοιπον ανακαλυψα το φορουμ αυτο και χαρηκα παρα πολυ καθοτι φανταζομαι οτι στην πορεια θα χρειαστω βοηθεια απο πιο εμπειρους ευελπιστωντας οτι θα μπορεσω να ανταποδωσω αργοτερα σε νεοτερα μελη..

Αυτα τα λιγα για αρχη.. Χαρηκαμε πολυ για την γνωριμια..

Σταματης-Charlie!

Reggae

Member
7 Ιουνίου 2013
10
0
Kαλησπερα και καλως σας βρηκα! Απο τα αλλα δυο ενα υοθετησε η συναδελφος και ενα η κολητη της..!! Τα αποκαταστησαμε ολα!! :)

Εβαλα μια φωτο του στο αβαταρ και προσπαθησα να κανω και αλμπουμ αλλα μου ειπε οτι μαλλον η σελιδα ειναι busy οποτε θα δοκιμασω ξανα αργοτερα!!

Να μερικες..!! :)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151607114098961.1073741825.607888960&type=3&uploaded=11

Edit: Ρε παιδια το υοθεσια ετσι γραφεται? το εχω γραψει τοσες φορες και δεν μου κολαει..!! :p

Reggae

Member
7 Ιουνίου 2013
10
0
Mareco εφοσον αποφασισα να (ξανα)ζησω με σκυλο δεν επαιζε ουτε να αγορασω αλλα ουτε και να παρω απο καποιον που ζευγαρωσε την σκυλιτσα του.. Φυσικα και δεν θα πω τπτ σε καποιον που επιλεγει να το κανει αλλα εγω οχι.. :)

Reggae

Member
7 Ιουνίου 2013
10
0
Ευχαριστω Aunt Mary!! Κι ελεγα δεν μου κολαει!! ;)

Ειναι ειναι παναθεμα τον!! Χαχαχαχ!!

Reggae

Member
7 Ιουνίου 2013
10
0
Τakis καλως σας βρηκαμε!!

Wizard οντως φερνει λιγο.. Και η τρελα που εχει σε συνδυασμο με απειρη ενεργεια που κουβαλαει θυμιζουν λιγακι τζακ.. Ιδωμεν μεγαλωνοντας!! :)

Reggae

Member
7 Ιουνίου 2013
10
0
Καλησπερα..

Διαβαζα το θεμα για το crate αλλα επειδη ειναι παλιο και κλειστο ειπα να ρωτησω εδω.. εχω φτιαξει για το φιλο μου ενα αυτοσχεδιο κλουβι το κοτετσι οπως το λεμε με τον αδελφο μου!! :D Το οποιο ειναι αυτο:

τωρα.. Θα ηθελα να ρωτησω τους εμπειροτερους:
Α: Ειναι καλο για τον Charlie?
B: Το κρεβατακι που εχει εκει ειναι καλα η χρειαζεται κατι πιο ''κλειστο'' ωστε να το βλεπει σαν την καβατζουλα του?

Α! ξεχασα να αναφερω οτι οι διαστασεις ειναι 1.30χ1.10.. Το υψος του συρματος ειναι 1μ και το συνολικο υψος 1.5μ..

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Kαλώς ήρθες και καλώς μας βρήκες!
Πολύ όμορφος ο charlie σου να σου ζήσει :)
To crate που έφτιαξες πολύ ωραίο αλλά με ένα καλό μασούλημα νομίζω θα ανοίγουν τρύπες εύκολα και θα δραπετεύει! Επίσης αν σπρώξει στο κάτω μέρος πολύ πάλι θα μπορέσει αν φύγει νομίζω .
Κατά τα άλλα το κρεββατάκι μια χαρά έκανες και το έβαλες βάλτου και τα παιχνιδάκια του και τον χειμώνα ένα χαλάκι που να καλύπτει όλο τον χώρο. Το έχει μάθει το κρέιτ του; Όταν είσαι σπίτι δεν χρειάζεται να τον κλείνεις μέσα βέβαια.

Reggae

Member
7 Ιουνίου 2013
10
0
Kαλώς ήρθες και καλώς μας βρήκες!
Πολύ όμορφος ο charlie σου να σου ζήσει :)
To crate που έφτιαξες πολύ ωραίο αλλά με ένα καλό μασούλημα νομίζω θα ανοίγουν τρύπες εύκολα και θα δραπετεύει! Επίσης αν σπρώξει στο κάτω μέρος πολύ πάλι θα μπορέσει αν φύγει νομίζω .
Κατά τα άλλα το κρεββατάκι μια χαρά έκανες και το έβαλες βάλτου και τα παιχνιδάκια του και τον χειμώνα ένα χαλάκι που να καλύπτει όλο τον χώρο. Το έχει μάθει το κρέιτ του; Όταν είσαι σπίτι δεν χρειάζεται να τον κλείνεις μέσα βέβαια.
Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.. :)

Τωρα.. το πλαισιο ειναι απο ραφια dexion και η περιφραξη ειναι απο συρμα.. Και ολο μαζι ειναι βιδωμενο στον τοιχο.. Νομιζω και ενα λιονταρακι δεν θα μπορουσε να κανει τρυπα και νατην κανει απο κει.. Υπερβολικος οπως παντα!! Χαχα!!

Reggae

Member
7 Ιουνίου 2013
10
0
Σκεφτομαι να παρω ενα μικρο ετοιμο crate ισα ισα να το εχει σαν κρεβατακι? ειναι καλη ιδεα η ειναι υπερβολη? Εχει αρχισει να το συνηθιζει.. Δεν κλαιει οταν του κλεινω την πορτα και εννοειται πως οσο ειμαι σπιτι η πορτουλα δεν κλεινει!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Σκεφτομαι να παρω ενα μικρο ετοιμο crate ισα ισα να το εχει σαν κρεβατακι? ειναι καλη ιδεα η ειναι υπερβολη? Εχει αρχισει να το συνηθιζει.. Δεν κλαιει οταν του κλεινω την πορτα και εννοειται πως οσο ειμαι σπιτι η πορτουλα δεν κλεινει!!
Koίτα εφόσον έχεις αυτό δεν χρειάζεται να πάρεις έτοιμο. Μια χαρά είναι και θα το μάθει για φωλιά του όπως ακριβώς θα μάθαινε το έτοιμο!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Το crate ειναι παρα πολυ χρησιμο, και για τις ωρες που θα λειπεις και θα ειναι μονος στο σπιτι, και για τις περιπτωσεις που θα ταξιδευεις!
Τους περισσοτερους τους εχεις λυσει τα χερια!

Reggae

Member
7 Ιουνίου 2013
10
0
Ευχαριστω για τις συμβουλες!! Σκεφτηκα ενα box μεταφορας χωρις το πανω μερος το οποιο αν χρειαζεται να παμε καπου θα κλεινει και θα φευγουμε.. Και μολις φτασουμε θα ανοιγει παλι για να γινει το κρεβατακι του παλι..

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ναι αυτο εννοω, box μεταφορας! Αν αποφασισεις να παρεις τετοιο, να υπολογισεις να ειναι τοσο μεγαλο ωστε να χωραει ο σκυλος ορθιος εκει μεσα και να μπορει και να αλλαξει πλευρο.