Με λένε Garry και ψάχνω για φίλο /η

Nina+Garry

Member
8 Ιουλίου 2013
17
3
Βριλήσσια
Γειά σας,

Εμένα με λένε Garry και είμαι 19 μηνών. Γενήθηκα στην Ελευσίνα σε ένα εργοτάξιο. Η μαμά μου λέγεται Κων/να και με επέλεξε ανάμεσα στα 8 αδέρφια μου όταν ήμουν 30 ημερών. Πρόσφατα έμαθα ότι και τα υπόλοιπα αδέρφια μου βρήκαν σπίτι και χάρηκα ιδιαίτερα. Εγώ είμαι ημίαιμο setter με κυνηγόσκυλο, δεν είμαστε σίγουροι για τον μπαμπά αλλά είμαι πολύ όμορφος. Η "μαμά" δουλεύει και μένω μόνος μου στο διαμέρισμα για περίπου 9 ώρες και όταν επιστρέφει νιώθει τόσες τύψεις που δεν ξέρει τι να κάνει για να με ευχαριστήσει. Πηγαίνουμε βόλτα πρωί απόγευμα βράδυ και μ'αφήνει να μυρίζω για πολύ ώρα που τόσο με ευχαριστεί. Αλλά μου λέιπει μιά παρέα με όμοιό μου. Εγώ έχω κάνει βασική εκπαίδευση και είμαι πολύ καλόβολος και δεν θα πειράξω κανέναν εκτός κι αν δεν καταλάβω σωστά τις προθέσεις του..... Στο δρόμο θέλω να πλησιάσω όλα τα άλλα σκυλάκια αλλά αφού δεν με αφήνουν αντιδράω και γαυγίζω. Μήπως θέλει κανένα σκυλάκι να πηγαίνουμε μαζί βόλτα και να κυνηγιόμαστε? Έχω πάει βόλτα με "κορίτσια" και "αγόρια" και ήμουν πολύ καλός αλλά οι φίλοι μου μετακόμισαν. Εγώ μένω άνω Βριλήσσια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Καλώς ήρθες Garry :)

Να σε χαίρεται η μαμά σου. Μπράβο της που σε μάζεψε και ακόμη πιο μπράβο, που είχαν μια ευκαιρία στην ζωή και τα υπόλοιπα αδέλφια σου.

Τώρα...αν είσαι πολύ όμορφος...θα πρέπει να το δούμε. Αν δεν δούμε πρώτα, κρατάμε πισινές :rolleyes:

Με τον καιρό, θα βρεις παρείτσες. Μην στενοχωριέσαι. Γιατί όμως, δεν σου φτάνει η παρέα της μαμάς, αφού μάλιστα, επενδύει τόσο χρόνο μαζί σου για να σε ευχαριστήσει; Σαν λίγο άδικο να σε βρίσκω απέναντί της.

Ektoras P.

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2012
78
1
Πεντέλη
Yπάρχει το πάρκο της Αττικής Οδού απέναντι από τον προαστιακό στη λεωφόρο Πεντέλης. Εκεί μαζεύονται σκυλοπαρέες διάφορες ώρες πχ κατά τις 8.30 κατά τις 11.00 ή και αργότερα. Εμείς προτιμάμε τις μεγάλες ώρες γιατί μέχρι τις 10.00-11.00 είναι γεμάτο με γιαγιάδες, γονείς και πιτσιρίκια που τρέχουν με τα ποδήλατά τους σαν να μην υπάρχει αύριο. Επειδή οι πιο πολλοί έχουν λυτά τα σκυλιά τους εκεί και ο Garry γαυγίζει μόλις δει σκύλο προτίμησε να περάσεις αναγνωριστικά από έξω πρώτα και κρίνε εσύ εάν θα μπεις ή όχι. Τα πιο πολλά σκυλιά είναι ήρεμα αλλά αν δεις να περνάει ένας μεγάλος κύριος με δύο καναδέζικα (ένα αρσενικό και ένα θυλικό ) άλλαξε δρόμο.
Άλλο σημείο που μαζεύονται σκυλιά είναι μια αλάνα κοντά στη διασταύρωση Αγ. Αντωνίου και Μ. Μερκούρη. Εκεί μαζεύονται το απόγευμα, φαντάζομαι κάπου μεταξύ 6.00 και 9.00. Το αρνητικό εκεί είναι οτι δεν υπάρχει περίφραξη οπώτε είναι λίγο επικίνδυνο να αφήσεις λυτό το σκύλο σου. Και πάλι εσύ κρίνεις και αποφασίζεις.
Υπάρχει και το πάρκο στη μπακογιάννη αλλά πέραν του οτι μαζεύονται εκεί σκυλιά δεν εχω άλλες πληροφορίες (πχ δεμένα/λυτά, κοινωνικοποιημένα ή όχι κτλ).
Τέλος, εάν θέλεις να ξενιτευτείς και λίγο υπάρχει ένας περιφραγμένος χώρος στην Αγία παρασκευή, κάτω από την είσοδο της Αττικής οδού για τον περιφερειακό Υμμητού στην οδό Γραβιάς. Εκεί μπορείς να λύσεις το Garry εάν πιστεύεις οτι δεν θα έχει πρόβλημα με τα άλλα σκυλιά και να τρέχει μέχρι τελικής πτώσεως.
Αλλά πριν από όλα αυτά ξανασκέψου τα θετικά και τα αρνητικά του να πηγαίνεις σε τέτοια μέρη. Ίσως είναι καλύτερα να κάνεις μεγάλες βόλτες με το σκύλο σου πρώτα και προς το τέλος να πηγάινεις σε αυτά τα σημεία για λίγη ώρα να δεις και πως θα συμπεριφερθεί. Προσωπικά βρίσκω τα Βριλήσσια βολικά για ποδήλατο μαζί με το σκύλο χάρη στους ποδηλατόδρομους οι οποίοι περνάνε και από όλα αυτά τα πάρκα. Αυτό προϋποθέτει οτι μπορείς να κάνεις ποδήλατο με το σκύλο σου με ασφάλεια. Εάν όχι, και ο περίπατος μια χαρά είναι απλά το θετικό του ποδηλάτου είναι οτι εκτονώνεται πιο πολύ ο σκύλος και κουράζεσαι πιο λίγο εσύ.

Nina+Garry

Member
8 Ιουλίου 2013
17
3
Βριλήσσια
Πω πω επιλογές!!!!!! Πολυ σε ευχαριστώ!
Θα δοκιμάσω αυτό απέναντι από τον προαστιακό στη λεωφόρο Πεντέλης. Εκεί που έχω πάει αρκετές φορές και είναι εκπληκτικό αλλά λίγο μακριά είναι το παρκο της Φιλοθέης. Πάνω 50 σκυλιά να τρέχουν ελεύθερα σε μιά τεράστια έκταση, την πρώτη φορά που πήγα νόμιζα ότι ήμουν στο Hyde park του Λονδίνου. Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Garry με τα άλλα σκυλιά και επίσης δεν φοβάμαι και να τον αφήσω, δεν είμαι υπερβολική στο μην τυχόν και τον δαγκώσουν (το πιό πιθανό είναι να τις φάει παρά να ρίξει), αν δω ότι δεν.... τον μαζεύω, έχουν τον τρόπο να επικοινωνήσουν τα σκυλιά και στην τελική αν τα δει δύσκολα ας ξαπλώσει κάτω να παραδοθεί......του τρεχάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.. :)

Nina+Garry

Member
8 Ιουλίου 2013
17
3
Βριλήσσια
mareco,

Πες στη μαμά πως να ανεβάσει φωτογραφία μου γιατί προσπαθεί αλλά απορρίπτεται λόγω μεγέθους....
(καλή είναι αλλά δεν είναι πολύ έξυπνη...ΣΣΣΣΣΣΣ, keep it sercret)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Ανοιξε λ/σμό πχ στο Photo and image hosting, free photo galleries, photo editing
Κάνεις upload και μετά απλό copy/paste το img code, που σου εμφανίζεται μαζί με κάποιες ακόμη επιλογές, δίπλα από την φωτό σου.

* Φρόντισε στο photobucket, να κάνεις τα album σου, private.
* Αν σου 'ρθει να διαγράψεις φωτό από το Photobucket, θα διαγραφεί και απ'όπου την έχεις φορτώσει.

Nina+Garry

Member
8 Ιουλίου 2013
17
3
Βριλήσσια
Μόλις γυρίσαμε από το πάρκο μόνο για σκύλους στον Φλοίσβο. Ήταν πολύ πολύ καλό, πολύ οργανωμένο, περικυκλωμένο και πολλά πολλά σκυλάκια να τρέχουν σαν τρελά. Τελικά ο Garry είναι πολύ ισορροπημένος, κάναμε φίλους και δεν μαλώσαμε καθόλου. Τυχεροί όσοι μένουν κοντά στο Φλοίσβο. Πολύ καλή φάση. Τώρα το παιδί μου είναι πτώμα και πολύ χαίρομαι.
Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα......κόλακες! Καλό βράδυ! Γαβ!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα