Με κατούρησε!!!

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Έχω μείνει άναυδη με αυτό που συνεβει πριν 5'!! Ο Μπέμπης μου είναι μια μικρή μαιμού και η αγαπημένη του ασχολία είναι να σκαρφαλώνει! Όπως τώρα καλη ώρα που κάθομαι στον υπολογιστή,έρχεται και σκαρφαλώνει πάνω μου. Πρίν απο λίγο που λέτε ήταν στο κρεβάτι,σηκώνομαι και μου κούναγε την ουρά,έλα αγκαλίτσα του λέω και αυτόματα πηδάει ολόκληρος πάνω μου,δίνουμε τα φιλάκια μας και ξαφνικά νιώθω κάτι υγρό πανω στη μπλούζα μου! Τον κατεβάζω και βλέπω ότι με έχει κατουρήσει!! Βασικά όχι απλά κατουρήσει αλλά τέτοια ποσότητα δεν έχω δει να κατουράει ΠΟΤΕ!!
Τον πάω στο μπαλκόνι,του λέω εδώ και του δείχνω αυτό που ξέρει,δηλ που κάνουμε την ανάγκη μας!
Ακόμα είμαι άναυδη,γιατί το έκανε; Δεν το έχει ξανακάνει,ακόμα και όταν ήταν μικρός που τον γαργαλάγαμε και τον πειράζαμε μέχρι τελικής πτώσεως...
Μια πιθανή εξήγηση που σκέφτομαι είναι ζήλια και με μάρκαρε (θεέ και κύριε) για να ζηλέψει η Lucy... Tι άλλο να πω...

Υ.Γ επίσης προχθές έκανε κακάκια μέσα στο σπίτι,πράγμα που είχε κάνει ξανά για όσους θυμάστε στον οίστρο της Lucy αλλά σταμάτησε μετά που τη στειρώσαμε και ηρέμισε και αυτός από τις μυρωδιές.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω! Καταχάρηκε το καλό μου. Υποτακτική ούρηση το λένε. :p
Μα είναι κάτι που το κάνουμε συνέχεια!!Σήμερα βρήκε να χαρεί και με αυτόν τον τρόπο μου το έδειξε;; Τι είναι η υποτακτική ούρηση;;

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Παραενθουσιάστηκε. Κάνε μια αναζήτηση με τις δύο λέξεις μαζί και θα σου βγάλει παρόμοια θεματα. Δωσε βάση γιατί μπορεί να πρέπει να το ελέγξεις.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Παραενθουσιάστηκε. Κάνε μια αναζήτηση με τις δύο λέξεις μαζί και θα σου βγάλει παρόμοια θεματα. Δωσε βάση γιατί μπορεί να πρέπει να το ελέγξεις.
Πφφφ βαρέθηκα!!Τώρα κοιμάται ο άρχοντας και εγώ άδραξα την ευκαιρία να χαιδευτώ ανενόχλητη με το κοριτσάκι μου γιατί ο αλήτης όλο μας ενοχλεί!! χαχαχαΕλπίζω μόνο μη σηκωθεί και μας βρει αγκαλιασμένες και έρθει και μου τραβήξει και κανένα χέσιμο!! :Ρ

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Εσυ δηλαδή δε χωνόσουν στην αγκαλιά της μαμας σου; Σαν τα παιδιά είναι! Θέλουν όλη μας την προσοχή.
Είναι ζηλιάρικα μωρέ και τα 2! Δεν θέλουν να τα αγκαλιάζω και τα δύο μαζί,ούτε να παίζουμε όλοι μαζί,ούτε να λέω μπράβο και στα 2. Θέλουν το καθένα το δικό του χρόνο μαζί μου,έχουν τις στιγμές τους και το κατανοώ απόλυτα! Όπως και εγώ παρόλο που ποτέ δεν ζήλεψα την αδερφή μου ήθελα τη μαμά μου κάποιες φορές μόνο δικιά μου!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97