Εχω ενα ημιαιμο βελγικο ποιμενικο, 3χρονων αστειρωτο.Ειναι υπακουος, και φαινεται να με σεβεται. Το προβλημα παρουσιαστηκε οταν η σκυλιτσα της γειτονισσας ειχε οιστρο. Αυτη την αφηνει εξω, κ δεν φαινεται να νοιαζεται και πολυ και ετσι η σκυλιτσα ερχεται στην πορτα μας και ο σκυλος μου τρελενεται!Λοιπον καταφερε ο σκυλος μου να ανοιξει την πορτα του και να παει σε αυτην. αυτο το ειχε ξανακανει και παλια με αλλο τροπο και εγω ειχα παει και τον ειχα μαζεψει. Τωρα ομως, που το ειχε σκασει ειχε τρελαθει τελειως! οταν τον πλησιασα δεν με κοιταζε και οταν καταφερα να τον πιασω αυτος το μονο που εκανε ηταν να κλαιει και να προσπαθει να φυγει απτο λουρι! και ενω εγω προσπαθουσα να τον συρω σπιτι(κυριολεκτικα σχεδον) εκανε μια και χτυπησε με την μουσουδα του το χερι μου! κ κ το ξανακανε. Στο τελος γυρισε και μου επιασε το χερι και δεν το αφηνε! μετα το αφησε και εβαλε το αλλο χερι μου στο στομα του και μετα με ξαναδαγκωσε στο αλλο χερι! Εγω φυσικα φωναξα και τον αφησα! και αυτος κατευθειαν πηγε στην σκυλα! στο χερι μου εχουν μεινει δυο γρατσουνιες. Δεν εσφυξε καθολου τα δοντια του αλλα ηταν τρομακτικο! θελω την βοηθεια σας! Λετε να το ξανακανει τωρα που με δαγκωσε μια φορα Οταν θα θελει να μου ξαναξεφυγει; τι πρεπει να κανω;