Με δάγκωσε στο φαϊ

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Καλησπερα σας, φιλοξενω ενα κουταβι κ ειμαι καπως πελαγωμενη...αρχικα το φιλοξενουσαν σε ενα συγγενικο σπιτι, γιατι εχω κ γω σκυλι κ φοβηθηκα επειδη δεν ειχε κανει εμβολια, μετα για λιγες μερες το πηρα σπιτι να γνωριστει με το δικο μου αλλα μσ επιασε παλι ο φοβος του τυφου...το πηγα πσλι στο προηγουμενο σπιτι..ολο αυτο το διαστημα το εβλεπα καθημερινα.οπως καταλαβαινεται το μικρο εχει μπλεχτει....σημερα που το ταιζα πηρα το μπολακι του κ με δαγκωσε..δε ξερω τι να κανω....αν δε βρει υιοθεσια θα καταληξει σπιτι μου παλι...πως θα πρεπει να το το προσεγγισω....μηπως θα πρεπει να το φερω απο τωρα σπιτι μου για να βρει κ αυτο τη θεση του???εστω κ αν αργοτερα το δωσω θα εχει μπει σε μια "αγελη"...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
σε δαγκωσε στο φαι
ενα σκυλι που δεν το ξερεις και δεν σε ξερει και μαλον ηταν αδεσποτο
γιατι προσπαθησες να του παρεις το μπωλ του την ωρα που ετρωγε?
αν εχεις εσυ σκυλο το δικο σου σκυλακι ειναι εμβολιασμενο?
αν ναι γιατι φοβασαι τον τυφο..
αποφασιστε ενα μερος να μεινει μεχρι τελικης υιοθεσιας του και φροντιστε σιγα σιγα να το επανενταξετε...

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
σε δαγκωσε στο φαι
ενα σκυλι που δεν το ξερεις και δεν σε ξερει και μαλον ηταν αδεσποτο
γιατι προσπαθησες να του παρεις το μπωλ του την ωρα που ετρωγε?
αν εχεις εσυ σκυλο το δικο σου σκυλακι ειναι εμβολιασμενο?
αν ναι γιατι φοβασαι τον τυφο..
αποφασιστε ενα μερος να μεινει μεχρι τελικης υιοθεσιας του και φροντιστε σιγα σιγα να το επανενταξετε...
Το χω περιπου ενα μηνα κ δεν ενιωθα ανασφαλεια, ειχε τυχει να "ξαναπειραξω"το φαι του αλλα δεν ειχε αντιδρασει ετσι...το σκυλι μου εμβολιασμενο ειναι αλλα φοβσμαι μη του μεταφερει κατι απο τη βολτα..φοβαμαι μηπως ολες αυτες οι αλλαγες στο περιβαλλον του προκαλλεσαν συγχυση...αν ειναι διεκδηκιτικο με το δικο μου σκυλι τι νσ κανω???επειδη ειναι λιγο στον αερα τι θα το κανω δεν ειμαι κ γω αποφασιστικη...ουτε ονομα δε της εχω..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το ότι το μετέφερες σε αλλο σπιτι παλι, μπορεί να του προκάλεσε τη σκεψη 'ωχ με διώχνουν, να προστατεψω το φαι μου, για να επιβιωσω".

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να προσφέρεις ένα σταθερό περιβάλλον στο κουτάβι που φιλοξενείς, να του βάλεις όρια και να του δώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να γίνει ένας ισορροπημένος σκύλος , εύκολος για υιοθεσία. Συχνά εθελοντές παιρνουν κουτάβια από καταφύγια για να τους προσφέρουν ένα ήρεμο περιβάλλον σε συνθήκες σπιτιού κ;ι να τα προετοιμάσουν για μια επιτυχημένη υιοθεσία. Αν δεν μπορείς να το κάνεις προσπάθησε να βρεις μια φιλοξενί; Που να του δώσει αυτά για αρχή. Μην γίνεις αιτία να καταστραφεί ο χαρακτήρας του σε αυτή την κρίςιμη ηλικία που παίρνει ερεθίσματα που θα τον διαμορφώσουν στην υπόλοιπη ζωή του και θα καθορίσουν το μέλλον του.