Μεταφορα σκυλου!

puppybull

Member
8 Μαϊου 2011
7
0
Παιδια ρωταω ξεχωριστα γιατι ισως η περιπτωση μου ειναι καπως πιο "σπανια". Ειμαι φοιτητης απο Κρητη χωρις ΙΧ, σπουδαζω Θεσσαλονικη και οπως εχω αναφερει εχω ενα Αγγλικο μπουλντογκ 2,5 μηνων. Θελω μοιραια μετα τον Ιουνιο να κατεβω κατω στο σπιτι μου για καλοκαιρι και εδω τιθεται το θεμα της μεταφορας.
1)Στο αεροπλανο απαγορευεται γιατι ειναι βραχυκεφαλικη φυλη.
2)Στο κτελ δεν θα τον βαλουν στην καμπινα αλλα κατω με τις αποσκευες οποτε ουτε που το συζηταμε
3)Στον ΟΣΕ μου ριξανε και παλι ακυρο για μεταφορα ζωου.

Οποτε? Δεν εχω προβλημα να κανω ενα ταξιδι 16 ωρων περιπου (6-7 για Αθηνα και 8-9 για Ηρακλειο) αλλα το θεμα ειναι πως θα το επιλυσω. Εχω ερθει σε αδιεξοδο. Υπαρχουν ταξι για σκυλους αλλα το Αθηνα Θεσσαλονικη το χρεωνουν 400 ευρω που σημαινει οτι δεν μπορω με τιποτα να τα διαθεσω.
Θα μπορουσατε να μου πειτε ας τσεκαρες πριν τον αγορασεις, αλλα δεν το ηξερα οτι εχουν θεμα με τις βραχυκεφαλικες μεχρι που την πατησε κι ενας φιλος μου.
Με ενδιαφερει να επιλυσω το Θεσσαλονικη-Αθηνα (και αντιστροφως).
Δεν εχω που να τον αφησω γιατι ολοι μου οι φιλοι εκτος του οτι ειναι κι αυτοι απο αλλα μερη, δεν θελω να τους το φορτωσω αφου δεν ζουν κι αυτοι μονοι τους και επισης δεν θελω να δημιουργω προβληματα στον σκυλο.
Για τις πανσιον, ακομα και για αυτες που εγγυωνται οτι ειναι καλες, εχω διαβασει και ακουσει για περιστατικα που οι σκυλοι ζητουσαν τα αφεντικα τους σαν τρελα με αποτελεσμα να αντιμετωπιζουν ψυχολογικα προβληματα.
Οποτε καταληγουμε στην μεταφορα σαν λυση, αλλα ποια ειναι αυτη?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Διπλωμα οδηγησης εχεις??

Αν ναι- νοικιασε αυτοκινιτο, πηγαινε αθηνα. Αστο στον αντοιχοιο αθηναικο σταθμο εταιριας ενοικιασης- και το ιδιο σε αντιστροφο να κανεις στον γυρισμο.
Αυτοκινιτα νοικιαζεις με 50-60 ευρω (κανα μικρουλι, Ματιζ, Gets κλπ).
Εαν οχι, βρες καπιον συμφοιτητη σου που εχει, κανε εσυ τα εξοδα και βαλτον να οδηγησει μεχρι Αθηνα/Πειραια.
Με 150 ευρω ολα μαζι ερχεσαι!

puppybull

Member
8 Μαϊου 2011
7
0
Για ενοικίαση αυτοκινήτου από θεσσαλονικη κ παράδοση στην Αθήνα μου ζητήσανε 160 ευρώ.. Αν βάλεις κ καύσιμα-διόδια πάμε για 230-240, βάλε κ εισιτήρια καραβιού μετά......
Το να ταξιδεψω με κάποιον άγνωστο στις μερες μας το φοβάμαι αρκετά.. Δεν ξέρεις σε τι μπορείς να πέσεις..

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
Επειδή ειμαι κ εγώ φοιτήτρια τον μεταφέρω συνέχεια στο τρένο ! απλως απαγορεύονται ( δηθεν ) στις αμαξοστοιχειες ιντερσιτι ! εγω το έχω βάλει και σε ιντερσιτι !! στην τελική είναι ανάλογα τον υπευθυνο ! αμα σου αρνηθουνε δοκίμασε να γκρινιάξεις λίγο !

Κανονικά τα ζωάκια πρεπει να μεταφέρονται σε σκευοφόρο αλλα τα περισσοτερα τρένα σπάνια έχουν και γι αυτο σου βάζουν να πληρώσεις το μίσο εισητίριο για την θέση που θα πιάνει το σκυλάκι σου

Εμένα όμως ένας υπάλληλος μου είχε πει ότι τις περισσοτερες φόρες δεν χρεώνουν κιολας γιατι δεν υπάρχει σκευοφόρος και θεωρούν το ζωάκι ως αποσκευή ! Αλλά εγώ πάντα του κόβω εισητίριο για να μην εμφάνιστει κανεις παράξενος κ αρχίσει και λέει βλακείες με αποτελεσμα να βρω το μπελά μου

Ελπίζω να βοήθησα !!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα