Μεταφορα σκυλου Jack Russell με Aegean (gulliver deluxe 3)

Keerof

Member
15 Μαρτίου 2018
6
0
Καλησπέρα σε όλο το forum και σε όλους τους τετράποδους συντρόφους!

Έχω ένα Jack Rusell και θέλω να ταξιδέψω εντός Ελλάδας. Το κλουβί που έχω είναι το Gulliver Deluxe 3, 60×40×38.
Οι διαστάσεις και τα κιλα βλέπω πως δεν κάνουν για να το πάρω πάνω στην καμπίνα. Και επίσης το κλουβί αεριζεται από τις 3 μόνο πλευρές. Υπάρχει περίπτωση να μην περάσουν το κλουβί επειδή δεν αεριζεται και από τις 4 πλευρές;
Έχει ταξιδέψει κάποιος με aegean με το συγκεκριμένο κλουβι μεταφορας;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Κρέιτ σαφώς και δε χωρανε στην καμπίνα, με τίποτα. Αφού πρέπει για την απογείωση και την προσγείωση να μπει στα πόδια σου, αδύνατον να χωρεσει.

Πόσα κιλά είναι το σκυλί; Τα τζακ ράσελ αν δεν είναι... ιδιαίτερα τσουπωτά άνετα μπαίνουν καμπίνα. Οπότε γιατί να το βάλεις κάτω; Θα πρότεινα να πάρεις μια μαλακή τσάντα σκυλομεταφοράς και να το πάρεις μαζι σου. Δεν ξέρω βεβαια αν είναι ιδιαίτερα ανήσυχο και σε δυσκολεύει αν δεν είναι σε κρέιτ.

Αν το πάρεις μαζί, να προσεχεις να παίρνει αέρα καλά, μην το κλείσεις μέσα σε τσάντα που δεν αερίζεται κ σκάσει. Συνήθως όσο δεν είναι αναμμενο το σημα 'προσδεθείτε' δε σου λένε τίποτα αν το πάρεις αγκαλιά και βγάλει κεφαλάκι έξω απ'την τσάντα.

Keerof

Member
15 Μαρτίου 2018
6
0
Σε ευχαριστω πολυυυυ... :) Ειναι 8 κιλά περιπου. Και παραπανω να ειναι δεν πιστευω να μου πουν κατι οπως λογικα με τις χειραποσκευες. Αντε να ειναι 9 παραπανω σιγουρα οχι!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
M' ένα τέτοιο ήρθε η γάτα μου μέχρι τον Καναδά αλλάζοντας 2 αεροπλάνα. Αυτά που έχουν έγκριση για αεροπλάνο -International Air Transport Association (IATA)- το λένε. Το σκυλάκι σου είναι στο όριο των 8 κιλών για να μην έχεις πρόβλημα διάλεξε ένα υφασμάτινο κλουβί για την καμπίνα.

Keerof

Member
15 Μαρτίου 2018
6
0
M' ένα τέτοιο ήρθε η γάτα μου μέχρι τον Καναδά αλλάζοντας 2 αεροπλάνα. Αυτά που έχουν έγκριση για αεροπλάνο -International Air Transport Association (IATA)- το λένε. Το σκυλάκι σου είναι στο όριο των 8 κιλών για να μην έχεις πρόβλημα διάλεξε ένα υφασμάτινο κλουβί για την καμπίνα.
Το δικο μου το κλουβι δεν εχει την ενδειξη IATA, κου μου ειπαν οτι θα μου το βαλουν στο αεροδρομιο απο την εταιρια που θα ταξιδεψω (aegean). Απλα απο το πετσοπ που το αγορασα μου ειπαν οτι εχει προδριαγραφες. Τι να πω δεν ξερω.
Στο υφασματινο ομως δεν θα εχω θεμα που θα ειναι σχεδον τσιμα τσιμα;;

Keerof

Member
15 Μαρτίου 2018
6
0
Απλα δεν αεριζεται το κλουβι απο την πισω την πλευρα, συμφωνα με τις προδιαγραφες που διαβασα! Ελεγε οτι πρεπει να αεριζεται καλα και απο τις 4 πλευρες!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Απλα δεν αεριζεται το κλουβι απο την πισω την πλευρα, συμφωνα με τις προδιαγραφες που διαβασα! Ελεγε οτι πρεπει να αεριζεται καλα και απο τις 4 πλευρες!
Με το υφασμάτινο δεν θα έχεις κανένα θέμα αν δεν ξεπερνάς για πολύ τα 8 κιλά. Το πολύ πολύ να σου το αλλάξουν κλουβί και να στο χρεώσουν. Να σου πω δεν είμαι σίγουρος αν και το δικό μου έχει κι απο την πλευρά της πλάτης κάγκελα και το έχω στο υπόγειο στην αποθήκη. Είχε όμως έγκριση ΙΑΤΑ.

Keerof

Member
15 Μαρτίου 2018
6
0
Με το υφασμάτινο δεν θα έχεις κανένα θέμα αν δεν ξεπερνάς για πολύ τα 8 κιλά. Το πολύ πολύ να σου το αλλάξουν κλουβί και να στο χρεώσουν. Να σου πω δεν είμαι σίγουρος αν και το δικό μου έχει κι απο την πλευρά της πλάτης κάγκελα και το έχω στο υπόγειο στην αποθήκη. Είχε όμως έγκριση ΙΑΤΑ.
Και πόσο είναι αυτή η χρέωση; κανένα 20αρικο; νομίζω πως σου δίνουν εκεί ένα χάρτινο κλουβί δωρεαν. (Aegean)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Και πόσο είναι αυτή η χρέωση; κανένα 20αρικο; νομίζω πως σου δίνουν εκεί ένα χάρτινο κλουβί δωρεαν. (Aegean)
Χάρτινο? Δεν νομίζω. 10 δετικά μου έβαλαν στο κλουβί, έκανα αμάν να τα ανοίξω. Θα στο χτυπήσουν στο κεφάλι πιστεύω, καλύτερα να πας έτοιμος με το δικό σου.

Νονόςςςςςς

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
74
18
εγω εχω να πω οτι ειμαι πολυ δυσαρεστημένη με τη aegean.Ηθελα να ταξιδεψω και να παρω μαζι μου τα σκυλια μου εκ των οποιων το ενα ειναι και μενα τσακ ρασελ αλλα η "κυρια" που με μίλησε στο τηλέφωνο ανεφερε με υφος πως δεν επιτρεπονται τα ροντβάιλερ και τα μπουλ τεριε που εχω επισης γιατι θεωρουνται επικινδυνα..Και οταν της ειπα γιατι με λεει οτι δεν ειναι φιλικα αλλα επιθετικα και επικινδυνα.Τοσο ενημερωμένη...Οι ανθρωποι τι θεωρουνται μετα..?Απαραδεκτη εταιρεια που κανει λιστα ποια ρατσα θελει και απαραδεκτη υπαλληλος.

Keerof

Member
15 Μαρτίου 2018
6
0
εγω εχω να πω οτι ειμαι πολυ δυσαρεστημένη με τη aegean.Ηθελα να ταξιδεψω και να παρω μαζι μου τα σκυλια μου εκ των οποιων το ενα ειναι και μενα τσακ ρασελ αλλα η "κυρια" που με μίλησε στο τηλέφωνο ανεφερε με υφος πως δεν επιτρεπονται τα ροντβάιλερ και τα μπουλ τεριε που εχω επισης γιατι θεωρουνται επικινδυνα..Και οταν της ειπα γιατι με λεει οτι δεν ειναι φιλικα αλλα επιθετικα και επικινδυνα.Τοσο ενημερωμένη...Οι ανθρωποι τι θεωρουνται μετα..?Απαραδεκτη εταιρεια που κανει λιστα ποια ρατσα θελει και απαραδεκτη υπαλληλος.
και βεβαια απαραδεκτη γιατι δεν υπαρχει κακο σκυλι. υπαρχει κακη αντιμετωπιση απο τους ανθρωπους! ειναι ενας ορος παρεξηγημενος κατα εμου! ολα τα σκυλακια ειναι το ιδιο. μετραει βεβαι πως θα τα συμπεριφερθεις...

eldogo

Member
17 Ιουλίου 2018
13
0
33
Εκλεισα και εγω να παω ταξιδι με την WorldVentures ....Εμενα με αγχωνει γενικοτερα το να ειναι καλα το κοπρακι μου.Δηλαδη τι να παρει για να μην ζαλιστει,να μην φοβηθει γενικοτερα.Δεν το εχουμε ξανακανει...Και ειναι και περιπου 15 κιλα οποτε σιγουρα δεν μπαινει καμπινα