Γεια σας.οροσπαθω να φέρω το σκυλάκι μου από Ελλάδα Αμερική και δεν βρίσκω ακρη.ειναι Θεσσαλονίκη και εγώ είδη Αμερική όποτε πρέπει να έρθει ασυνοδευτο.μπορει κανένας να με βοηθήσει με πληροφορίες?
Οχι Δυστυχώς γιατί είναι πολύ μακριά αλλά έπρεπε να φύγω επειγόντως και δεν μπορούσα να το πάρω αλλά θα γυρίσω Οκτώβριο και δεν μπορεί κάποιος να το κρατήσει τόσο πολυΣε ταξίδι με τόσες μετεπιβιβάσεις (τουλάχιστον 2 αφού φεύγει από Θεσ/νίκη, και παραπάνω πιθανόν) μην το φέρεις ασυνόδευτο... Δε μπορεί να ρθει κανένας από την οικογένειά σου να σε επισκεφτεί και να το φέρει;
Με συνοδεία Αθήνα-Καλιφόρνια υπάρχει μια εμπειρία εδώ.
Το σκέφτηκα και αυτό με πανσιόν αλλά φοβάμαι για κατάθλιψη. Είδη είναι στεναχωρημένη. Δεν θα είναι χειρότερα?Παίζει να σου'ρθει πιο φθηνά και με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια, αν το αφήσεις σε κάποια αξιοπρεπή πανσιόν, μέχρι τον Οκτώβριο, που θα έρθεις να το πάρεις.
Θα πρέπει να το ψάξω αν έστω μπορούν να πηγαίνουν να το βλέπουν αν το αφήσω σε πανσιονΘα το ξεπεράσει, όταν ξαναβρεθείτε.
Εχεις κάποιον να πηγαίνει να την βλέπει και να τσεκάρει ότι είναι καλά;
Αχ αυτά όλα φοβάμαι. Μόνη της εκεί η αν στραβώσει κάτι και δεν πάνε η πως αλλιώς για μεταφορα αλήθεια δεν ξέρω τι να κανω.νιωθω δεν μπορώ να βρω λυσηΝα έχεις εμπιστοσύνη και να είσαι σίγουρη όμως, ότι όντως θα πηγαίνουν.
Οχι απλώς να σε καθησυχάσουν και να μην πάνε ποτέ.