Μεταφορά westie από Βέλγιο

Status
Κλειδωμένο θέμα

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Φιλοξενώ την τετράχρονη Βοο (Mitsiter Markella) που θα ζευγαρώσει στη Ολλανδία με τον Axel (Ch. Karamynd Guns with Roses, 4th res. Open Class Crufts 2011), γιο του Cruftswinner 2011 Karamynd Play the Game.

Μετά το ζευγάρωμα θα επιστρέψει στη Πάτρα.

Αν κάποιος ταξιδεύει μέσα στον Αύγουστο από κεντρική Ευρώπη (Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, ...) και μπορεί να συνοδέψει την γλυκιά Βοο ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω φόρουμ ή mail [email protected]

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Η Βοο είναι πάλι εδώ, ζευγάρωσε και σε 2 εβδομάδες περίπου θα μπορεί να ταξιδέψει. Ψάχνω λοιπόν πάλι συνοδό και είμαι διατεθειμένη να την φέρω σε αεροδρομιο γειτονικής χώρας.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καλα- το στελνουν το καιμενακι 2η φορα σε ενα χρονο μονο και ερημο σε αλλη χωρα για να ζευγαροσει και δεν φροντιζουν καν για την επιστροφη τους, παρα βαζουν εσενα συνεχος να ψαχνεις ξενους να την συνοδευουν?? Ποσο ανευθυνα ειναι αυτα?
Τοσο δυσκολα ειναι να ερθει ο ιδιοκτητης της σκυλιτσας, να ζευγαροσει και να ξαναγυρνανε μαζι?? Και μια φορα, οκ- μπορει να μην ειναι ευκολα να προγραματιστει το ολο θεμα- αλλα και δευτερη???

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το καλοκαίρι μου την έφεραν και ήρθαν και την πήραν. Εγώ κοιτάζω να δω αν μπορώ να τους βρω μια πιο οικονομική λύση, γιατί κακά τα ψέμματα τα έξοδα είναι πολλά.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το καλοκαίρι μου την έφεραν και ήρθαν και την πήραν. Εγώ κοιτάζω να δω αν μπορώ να τους βρω μια πιο οικονομική λύση, γιατί κακά τα ψέμματα τα έξοδα είναι πολλά.
Ok τοτε!

Το καλοκαιρι δεν επιασε κουταβια φανταζομαι?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Όχι, είχε περιπέτειες η κακομοίρα. Έπαθε κυστίτιδα λόγω ουρολιθίασης με έμφραξη της ουρήθρας και χρειάστηκε να εγχειριστεί επειγόντως.
Τα έξοδα τους για το ταξίδι, επίβαση, κτηνιατρικά έξοδα, κλπ ξεπέρασαν τα 3 χιλιάρικα...

Status
Κλειδωμένο θέμα