Μεταφορά τσοπανόσκυλου στην Αγγλία

evdoxia

Member
15 Δεκεμβρίου 2015
20
6
Χαλάνδρι
Καλησπέρα σας,

Έχω μια πανέμορφη τσοπανούλα, 11 χρονών και θέλουμε να τη μεταφέρουμε τέλη Ιανουαρίου στο Λονδίνο.
Μίλησα με το Cargo της Aegean Airlines και με ενημέρωσαν ότι το εισιτήριό της θα φτάσει περίπου 1300 ευρώ συν το κλουβί μεταφοράς που κάνει περίπου 200 ευρώ.

Προς το παρόν είμαστε σε φάση που ακόμα ψάχνουμε το κλουβί γιατί δεν την χωράει κανένα.
Κοίταξα Gulliver 7, Skudo 7, Atlas 70 και Vari αλλά οι διαστάσεις της δεν είναι φαίνεται να χωρούν.

Διαστάσεις ζώου: Μ110 Χ Υ70 Χ Π40

Κοιτάζω το ενδεχόμενο μεταφοράς οδικώς στο Animalcourier και στο Nomad.
Έχει κανείς ιδέα πόσο κοστίζει η μεταφορά οδικώς από Αθήνα για Λονδίνο;

Κάθε βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ πολύ

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Το ποσο που σου ειπαν ειναι 100% σωστο ; Απο οτι θυμαμαι μεγαλου μεγεθους σκυλια σε cargo προς εξωτερικο ηταν γυρω στα 150 ευρω,εκτος αν υπαρχει ειδικη τιμολογηση για την Αγγλια.

evdoxia

Member
15 Δεκεμβρίου 2015
20
6
Χαλάνδρι
Αν μιλούσαμε για 150 ευρώ μόνο δεν θα σας έγραφα εδώ! Αυτό μου έστειλαν ακριβώς:

Το κόστος για ένα μικρό κατοικίδο (γατάκι- μικρό σκυλάκι) είναι απο 550-600 ΕΥΡΩ και μπορεί να φτάσει και τα 1300 ΕΥΡΩ αν πρόκειται για πολύ μεγάλο σκύλο και το ποσό αυτό περιλαμβάνει Αμοιβή υπαλλήλων στο Animal Reception Center στο λονδίνο,εξοδα εισαγωγής στο Λονδίνο, αεροπορικό Ναύλο και ΦΠΑ.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
http://el.aegeanair.com/taksidepste/eidikes-periptoseis/taksidi-me-katoikidia/

(Με επιφυλαξη) Αν το σκυλι το βαλεις στον χωρο αποσκευων,ειναι 150 ευρω.Μηπως υπαρχει παρανοηση μεταξυ του cargo και του χωρου αποσκευων ; Δεν ειμαι γνωστης αυτων των πραγματων αλλα θα σου προτεινα να το ψαξεις λιγο παραπανω προτου αρχισεις να ψαχνεις για εναλλακτικες.Δες μηπως μπορεσει να ταξιδεψει στις αποσκευες(αν εχουν δηλαδη διαφορα τα καργκο με τις αποσκευες!).

evdoxia

Member
15 Δεκεμβρίου 2015
20
6
Χαλάνδρι
Μα, το γράφει καθαρά και ξάστερα κάτω-κάτω στο λινκ που μου έστειλες:

Επιπλέον, κατοικίδιοι σκύλοι, γάτες και κουνάβια για πτήσεις προς Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να μεταφέρονται μόνο προς το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου και μόνο ως φορτίο.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Οκ,απλα θεωρησα πως ειναι συνεχεια της πρωτης προτασης που αναφερεται σε ασυνοδευτα σκυλια.Ευχομαι να βρεις οικονομικο και ευκολο τροπο ταξιδιου,οπως και να εχει,συγγνωμη που δεν μπορεσα να σε βοηθησω ;)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ε με 1300 ευρώ εισιτήριο καλύτερα να νοικιάσω αμάξι από εδώ, να πάω ως Αγγλία και να το παραδώσω εκεί. Θα κάνω και ταξίδι μούρλια...

Ο Χριστός και η Παναγία...

• Like
Reactions: GRDANE

dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
845
2.852
Όταν πάρεις τιμές ενημέρωσε και εδώ αν θες για να υπάρχει σαν μπούσουλας.
Φαντάζομαι ότι και σε αυτές τις εταιρίες που γράφεις η τιμή θα εξαρτάται από το μέγεθος και το βάρος του σκύλου ... Πόσα κιλά είστε εσείς;

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Θα συνοδευεται απο εσενα η θα παει ασυνοδευτο?απο την τιμη και με το τμημα που μιλησες νομιζω ειναι για ασυνοδευτο.Σε συμφερει καλυτερα να βγαλεις και εσυ εισητηριο,μιση τιμη θα σου ερθει.

evdoxia

Member
15 Δεκεμβρίου 2015
20
6
Χαλάνδρι
Λοιπόν, έχω νέα, όχι και τόσο καλά!

Το www.jetsetpets.co.uk δεν καλύπτει πλέον Ελλάδα.
Το http://nomad-international.com/animal-transport δεν συνεργάζεται με την Cretan Animal Protection. Μου είπαν να πάρω τον Ορφέα Βεϊνόγλου. Πήρα και μου είπαν πάνω από 1.000 ευρώ, αεροπορικώς.

Μόνο το www.animalcouriers.com θα μου δώσει προσφορά. Είπαν στο περίπου 500 λίρες + ΦΠΑ.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
500+ΦΠΑ είναι μεν τσουχτερό, αλλά πολύ καλύτερο από τα 1500, ε; Εκείνοι πώς θα το ρυθμίσουν το θέμα κλουβιού άραγε; Από ότι βλέπω στο site τους, εσύ στέλνεις τις διαστάσεις και φροντίζουν οι ίδιοι για τη μεταφορά του σε κατάλληλο χώρο, οπότε ίσως είναι καλή λύση τελικά!