Μεταφορά σκύλου με λεωφορείο και τρένο.

Βίκυ Μ.

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
33
0
Σέρρες
Γεια σας
Θα ήθελα να ζητήσω κάποιες διευκρινίσεις για την μεταφορά σκύλου με λεωφορείο και τρένο.
Το όριο βάρους και στα δύο είναι 7 κίλα?
Δηλαδή εμένα που το σκυλί μου είναι 9 θα έχω πρόβλημα?
Που ξέρει ο οδηγός ας πούμε πόσο ζυγίζει το σκυλί? :p
Γιατί η διαφορά δεν είναι μεγάλη.
Και επειδή ξέρω ότι πρέπει να έχω κλουβί για το σκυλί συγκεκριμένων διαστάσεων, το σκυλί μου που είναι λίγο μεγαλύτερο δεν θα χωράει?
Επίσης, υπάρχουν συγκεκριμένα δρομολόγια στα οποία μπορω να πάρω το κατοικίδιο μου ή μπορώ να το πάρω σε οποιοδήποτε δρομολόγιο της μέρας?

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Γεια σου!
με πασα επιφυλαξη σου λεω
α) εαν χωρα στο προβλεπομενο κλουβι δε θα εχεις θεμα
β)ειναι συγκεκριμενα τα δρομολογια, οταν επικοινωνησεις για να κλεισεις θεση τους ενημερωνεις και ρωτας, νομιζω ειναι γυρω στο 30 % των δρομολογιων με βαση το νομο

Βίκυ Μ.

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
33
0
Σέρρες
Γεια σου!
με πασα επιφυλαξη σου λεω
α) εαν χωρα στο προβλεπομενο κλουβι δε θα εχεις θεμα
β)ειναι συγκεκριμενα τα δρομολογια, οταν επικοινωνησεις για να κλεισεις θεση τους ενημερωνεις και ρωτας, νομιζω ειναι γυρω στο 30 % των δρομολογιων με βαση το νομο
Σ'ευχαριστώ πολύ! Ναι και γω αυτό πιστεύω για το κλουβί! Δεν θα με βάλουν να το ζυγίσω κιόλας! :p
Πρέπει να κλείσω θέση επειδή έχω κατοικίδιο? Γιατί εγώ μιλάω για μεταφορά σε διπλανη πόλη που τα δρομολόγια ειναι ανα μισάωρο και δεν κλείνω ποτέ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.791
20.102
Αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές.
Κάνε πρώτα σε παρακαλώ, μια αναζήτηση,για να μην λέμε συνεχώς τα ίδια.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
βικη απλα παρε ενα τηλ και πες θα εχω και σκυλο με το κλουβακι του..και ποια ωρα θα ταξιδευσεις..
μιλαμε για καταστασεις τρατζικ, δηλαδη αν ειμασταν κινα θα επαιρνε τηλ ο καθε ενας ?
αφμ και αμκα μην δωσεις..
:)

Βίκυ Μ.

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
33
0
Σέρρες
Αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολλές φορές.
Κάνε πρώτα σε παρακαλώ, μια αναζήτηση,για να μην λέμε συνεχώς τα ίδια.
Πριν να δημοσιεύσω το θέμα έψαξα και διάβασα κάποια παρόμοια θέματα αλλά δεν μου λύθηκαν οι απορίες γιατί ένας ρωτούσε για το κόστος μεγαλόσωμου σκύλου σε ΟΣΕ, ένας άλλος έλεγε ότι πλήρωσε εισιτήριο για το σκυλί και κάποια άλλα θέματα αναφέρονταν για μεταφορά με αεροπλάνο. :p