Μεταφορά σκύλου από εξωτερικό

crewskas

Member
6 Σεπτεμβρίου 2013
6
0
Γεια σας και καλώς σας βρήκα,
είμαι έτοιμος για αγορά ενός boxer από εκτροφείο στην Τσεχία (300χλμ μακριά από Πράγα).

Το προβλημά μου και θέλω τη βοήθεια σας αν μπορείτε σε αυτό, είναι το πως θα το φέρω Ελλάδα.

2 επιλογές έχω βρει ως τώρα.
Να πάω οδικώς μέχρι εκεί (3700χλμ περίπου),
ή να πάω με αεροπλάνο Πράγα, να νοικιάσω αυτοκίνητο, να οδηγήσω 600χλμ και να επιστρέψω με αεροπλάνο.

Μίλησα με την Aegean για να μπει cargo, αλλά μου είπαν τα μπόξερ δε γίνεται γιατί πεθαίνουν...! #-o

Καμιά ιδέα για οικονομικότερα;
Αλλά πάνω απ' όλα με σεβασμό στο ζώο. Δηλαδή αποκλείω να έρθει με νταλίκα και 3 μέρες να είναι μέσα σε κλουβάκι....

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

crewskas

Member
6 Σεπτεμβρίου 2013
6
0
Sorry αλλά...Ελλάδα έψαξες ή δεν σε ενδιέφερε να ψάξεις;
Έψαξα.
Το σκυλί που βρήκα Τσεχία με ενδιαφέρει όμως...
Κάτι μεταξύ 200-300 euro να ήταν τα έξοδα μεταφοράς ψάχνω. Τώρα ξεπερνάω το 500άρικο με τις επιλογές που έχω...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
2 μηνών πόσο θα ζυγίσει περιπου το κουτάβι?
Αν ζυγίζει γυρω στα 7 κιλα, το παιρνεις μαζι σου στην καμπινα του αεροπλάνου χωρις κανενα προβλημα

NickP

Active Member
30 Απριλίου 2013
33
7
Επειδη ειμαι κατοικος Πραγας και ειχα τους ιδιους προληματισμους δες τη Lufthansa η και την Swiss , αυτες επιτρεπουν , η πρωτη εχει πιο dog friendly συνθηκες εχω ακουσει κι εχει εναν περιορισμο στη θερμοκρασια της πολης αναχωρησης και αφιξης

crewskas

Member
6 Σεπτεμβρίου 2013
6
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :)

Κουτάβι ναι.

Το πρόβλημα είναι ότι το εκτροφείο είναι μακριά από Πράγα (300χλμ) και αν πάω θέλω και σίγουρα άλλα 300€ σε βενζίνες + νοικιασμένο αυτοκίνητο. Σίγουρα μεταφέρεται μαζί μου στην καμπίνα, το ξέρω αυτό.
Αλλά με 380 εισιτήριο που βρήκα +300 χονδρικά να πάω εκτροφείο και να επιστρέψω Πράγα δίνω 700 κατοστάρικα μόνο για μεταφορά... :(

crewskas

Member
6 Σεπτεμβρίου 2013
6
0
Μια μικρή πόλη στη Νοτιοανατολική Τσεχία είναι 3000 κατοίκων.
Δεν ξέρω αν κάνει να πω όνομα εκτροφείου. Η πόλη λέγεται Konice...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
επιτρεπεται.
Οι βενζίνες ειναι πιο φτηνές εκει πανω σίγουρα, αλλα ψαξε με λεωφορεια και τραινα, σιγουρα θα βρεις κατι να σε βολευει.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Με αυτοκίνητο;
Η ΜΜΜ;

Πόση ώρα σου πήρε αν επιτρέπεται;
Θεσσαλονίκη - Πράγα: 18 ώρες με 2 οδηγούς και 4 μικρές στάσεις για βενζίνη, καφέ, φαγητό. Στην Πράγα μέναμε σε ένα φθηνό αλλά πολύ συμπαθητικό ξενοδοχείο που δεχότανε σκυλιά (30 ευρώ 2-κλινο δωμάτιο με πρωινό). Το βασικό είναι ότι είδαμε το εκτροφείο, τη μαμα και τα άλλα κουταβάκια. Το κουτάβι ήταν 3 μηνών και σχεδόν όλο το δρόμο κοιμόταν.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Βρε παίδια πείτε και σε έμας του υπολοίπους είναι και άλλοι που ψάχνονται με σκυλία για μεταφορά στο εξωτερικό.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn