Μεταμεσονυκτια τσισα..

stelloo

Well-Known Member
19 Μαϊου 2010
99
1
Η σκυλιτσα μου τωρα ειναι 7,5 μηνων.
Το προβλημα ειναι οτι μετα τη βραδυνη μας βολτα, η οποια ειναι και η μεγαλυτερη της μερας και ενω εχει κανει ολα τα απαραιτητα, κατα τη διαρκεια της νυχτας κανει 1-2 φορες τσισα μεσα στο σπιτι. Απο τη μερια μου κοιμαμαι του καλου καιρου και δεν μπορω να την πιασω στα πρασα:(..
Τι μου προτεινετε να κανω??

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καταρχήν να μην έχει πρόσβαση σε νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας Εμένα οι δικοί μου έπιναν νερό πριν τη τελευτάια βόλτα , μιλάμε για περπάτημα όχι τρέξιμο κλπ και μετά τέρμα το νερό Βέβαια τώρα πια μεγάλωσαν και έμαθαν να κρατιούνται,αλλά όσο ήταν κουτάβια και μέχρι περίπου ενός έτους,νερό γιοκ το βράδυ
Και δεύτερον, μέχρι να μάθει να κρατιέται και να μη τα κάνει μέσα , να την έχεις περιορισμένη σε crate το βράδυ

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Καταρχήν να μην έχει πρόσβαση σε νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας Εμένα οι δικοί μου έπιναν νερό πριν τη τελευτάια βόλτα , μιλάμε για περπάτημα όχι τρέξιμο κλπ και μετά τέρμα το νερό Βέβαια τώρα πια μεγάλωσαν και έμαθαν να κρατιούνται,αλλά όσο ήταν κουτάβια και μέχρι περίπου ενός έτους,νερό γιοκ το βράδυ
Και δεύτερον, μέχρι να μάθει να κρατιέται και να μη τα κάνει μέσα , να την έχεις περιορισμένη σε crate το βράδυ
αυτο

stelloo

Well-Known Member
19 Μαϊου 2010
99
1
αυτο με το νερο το εκανα καποια βραδια και ειχε αποτελεσμα αλλα ο κτηνιατρος μου ειπε οτι πρεπει να εχει παντα αφθονο νερο και με εκανε να νιωσω σαν βασανιστρια σκυλου..Crate δεν εχω.
Θα κανω παλι αυτο με το νερο!
σας ευχαριστω :)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Eμένα πάλι αυτό με το νερό δεν μου ακούγεται καλό.

Και επίσης 7,5 μηνών θα έπρεπε να κρατιέται αρκετές ώρες.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Χωρίς νερό το βράδυ που κοιμούνται δεν παθάινουν απολύτως τίποτα Και παθολογικό αν είναι θα πρεπει ο σκύλος γενικά να κάνει πιπί αρκετά όλη την ημέρα και όχι μόνο το βράδυ
Είναι κουτάβι ακόμα, 7,5 μηνών είναι μωρό Θέλει περιορισμό οπωσδήποτε και όχι νερό από κάποια ώρα και μετά μέχρι να μάθει να κρατιέται