Μετακόμιση Θρακομακεδόνες

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Καλησπέρα σε όλους!!

Το θέμα είναι πολύ γενικό ( για αυτό το έβαλα και στα γενικά :) )

Σε περίπου 2 μήνες θα μετακομίσουμε στην περιοχή θρακομακεδόνων και ήθελα να ρωτησω εάν υπάρχουν μέλη που μένουν στην περιοχή και μπορούν να μου προτείνουν ωραίες αλλά και ασφαλής διαδρομές για βόλτες.
Επίσης οποιοδήποτε γνώρισμα της περιοχής θα ήταν χρήσιμο!
Για παράδειγμα :
Από όσο έχω δει υπάρχει αρκετή σκνίπα οπότε πρέπει να παίρνω extra προφυλάξεις
Επίσης έχω δει αρκετές αγέλες από δεσποζόμενα που μένουν εκτός σπιτιού. Υπάρχει κάποια περιοχή - δρόμος που πρέπει να αποφεύγω ?

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλημερα γειτονα! με το καλο η μετακομιση!

Γενικα υπαρχουν αρκετα αδεσποτα στην περιοχη. Τωρα να σου προτεινω ασφαλης διαδρομες πρεπει στο περιπου να ξερω που θα μεινεις, κοντα στην πλατεια, πιο πανω, πιο κατω? Γενικα επιθεσεις απο αδεσποτα δεν εχουμε το πολυ πολυ να σας γαβγιζουν τουλαχιστον εκει που κυκλοφορουμε εμεις. Αυτο που κανω εγω ειναι οτι εχω διαλεξει
μια διαδρομη στην οποια ταιζω τα σκυλια εκειπερα οποτε δεν εχω κανενα προβλημα διοτι με γνωριζουν!

Οσον αφορα την σκνιπα δεν κυκλοφορει πολυ καλαζαρ πανω σε εμας. Τουλαχιστον δεν εχουν νοσησει ουτε τα δικα μου σκυλια αλλα ουτε και τα αδεσποτα που φροντιζω. Ομως δεν μπορω να σου πω και το ιδιο για τα τσιμπουρια οπου γινεται καθε χρονος παρτυ. με αμπουλα καθε μην κατα προτιμηση αυτες που ειναι και για την σκνιπα και σιτρονελλα τους καλοκαιρινους μηνες νομιζω θα εισαστε πληρως καλυμμενοι!

Γενικα ειναι ενα πολυ ομορφο προαστιο! Και οτιδηποτε χρειαστειτε μετα χαρας να βοηθησω!

Last edited:

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Το σπίτι είναι, όπως κοιτάμε την πλατεία και από πίσω είναι η Πάρνηθα, λίγο κάτω και αριστερά 2 δρόμους πάνω από την Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Με τα αδέσποτε δεν νομίζω να έχουμε και εμείς θέμα, το ασφαλής δεν πήγαινε στα αδέσποτα τετράποδα αλλά σε πιθανά δίποδα. Όπως καταλαβαίνεις την περιοχή δεν την ξέρω καθόλου και δεν γνωρίζω εάν υπάρχει κάποιο μέρος που πρέπει να προσέξω σε βραδυνές βόλτες, καθώς είναι μια περιοχή που δεν έχει καταστήματα και κόσμο έξω το βράδυ.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Περιπου καταλαβα που θα εισαστε. . . παρολο που μενω 20 χρονια τους δρομους δεν τους ξερω καλα. Στην Μεγαλου Αλεξανδρου γενικα δεν εχει πολλα αδεσποτα καθως ειναι κεντρικος δρομος. Στην πλατεια εχει μερικα, και τα πιο πολλα ειναι χωμενα σε στενα. Εκει κοντα σε εσας πρεπει να ειναι η τσοπανου η οποια ειναι αρκετα ησυχη και ενας σαν ελβετικος και μαζι του δυο τρια αλλα. Δεν εχω ακουσει να εχουν προκαλεσει φασαριες. Μπορειτε να βολταρετε ανετα γυρω απο πλατεια, αν θελετε να ξεμακρυνετε να ερθετε προς τα πανω στο εκκλησακι του Αι Γιωργη εκει που ειναι και η κατασκηνωση ειναι πολυ ωραια!

Απλα να σου πω οτι δυστυχως οι περισσοτεροι δεν ειναι ζωοφιλοι οποτε μην φρικαρετε αν βγουνε και σας φωναζουν γιατι περνατε απο τα πεζοδρομια τους και τους λερωνεται :) καντε οτι δεν ακουτε και συνεχιστε!

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Α δεν έχω πρόβλημα με αυτό έχω μάθει!! Και τώρα που μένω σύνορα Χαλάνδρι με Αγία Παρασκευή τα ίδια ακούω και έχω γίνει πολύ θρασύς πλέον επειδή μαζεύω ότι κάνει ο σκύλος μου!
Έχω φτάσει σε σημείο όπου πλέον κάνω πλάκα μαζί τους και για παράδειγμα εάν καπνίζουν τους κατηγορώ ότι είναι εμπρηστές και έχουν κάψει την μισή Ελλάδα επειδή πέτανε τα τσιγαρά τους κάτω. Γενικά διασκεδάζω πολύ με αυτά!!
Μια τελευταία ερώτηση είχατε ποτέ πρόβλημα με φόλες στην περιοχή ? Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να του κόψω την κακιά συνήθεια να τρώει από κάτω στην βόλτα και κάποιες φορές δεν προλαβαίνω να του πάρω ότι έχει αρπάξει

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ενταξει γιατι εχουμε πολλους τρελους εκει πανω. . .

Με φολες ιδιατερο προβλημα δεν εχουμε. Δηλαδη υπαρχουν αδεσποτα απο παντα
που ειναι και 10 χρονων τωρα. Για φολες εχω ακουσει προς το μοναστηρι δυστυχως
που ειναι αρκετα πιο ψηλα απο εσας οποτε προσοχη αν θα πηγαινετε προς τα εκει.
Για την πλατεια δεν ξερω γιατι υπηρχαν αρκετα σκυλια τα οποια δεν τα βλεπω τωρα
οποτε λιγο προσοχη και εκει. Προσωπικα ομως δεν εχω δει τιποτα περιεργο.
Καλο θα ειναι την διαδρομη που θα διαλεξετε να την σκαναρετε πρωτα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn