Μερικες ερωτησεις για το σκυλακο μου..

Elenaaa

Well-Known Member
15 Απριλίου 2013
102
0
Καλημερα σε ολους..πριν 10 μερες αποκτησα τον πανεμορφο χατσι μου..ειναι σπιτζ .ηλικια δεν ξερω ακριβως..ο κτηνιατροςς μου ειπε πως ειναι γυρω στα 6 μηνων..το προβλημα μου ειναι οτι ο κτηνιατρος διαπιστωσε πως εχει μονο ενα ορχη και μου προτεινε να του κανω εγχειρηση γιατι μπορει να παθει καρκινο..ισχυει;;μηπως να περιμενω να μεγαλωσει λιγο ακομα;;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Να χαίρεσαι τον μικρό σου. Είπες "χάτσι" και περίμενα η συνέχεια να είναι, ακίτα ίνου, αλλά ευτυχώς όχι...

Γιατί δεν ξέρεις ακριβώς την ηλικία του; Τον βρήκες; Τον υιοθέτησες;
Το πόσο επικίνδυνο είναι να έχει έναν όρχη [γιατί σπάνιο δεν είναι], εξαρτάται από το που και αν, βρίσκεται ο...άλλος. Πρέπει οπωσδήποτε να εξακριβώσετε, με υπέρηχο, αν υπάρχει και ο άλλος. Φαντάζομαι, με ψηλάφιση, θα μπορούσε να σου πει, αν τον "πιάνει", οπότε μάλλον δεν...
Αλλά μπορείς πάντα, να πάρεις και δεύτερη γνώμη.

Elenaaa

Well-Known Member
15 Απριλίου 2013
102
0
Τον μικρουλη μου τον δωσανε αρχικα σε ενα σπιτι οταν ητανε μωρακι και μετα αυτος δεν το ηθελε και το ξαναγυρισε σε αυτον που το πηρε..εε μετα αυτος δεν το ηθελε το ειχε στη ταρατσα του σπιτιου μονο του και καπως ετσι το ανακαλυψα εγω και το πηρα ..η αληθεια ειναι πως με το που πηγα να τον δω με κερδισε και μονο με το βλεμα του..με ψιλαφηση το ανακαλψε ο γιατρος αλλα με τρομαξε λιγακι..σιγουρα θα παρω και μια δευτερη γνωμη απο καποιον αλλο γιατρο...

Μου ειπε ο γιατρος να παω σε 20 μερες για να τον ξαναδει αλλα για υπερηχο δεν μου ειπε τιποτα...κατα τα αλλα ομως ειναι υγιης ..

Last edited by a moderator:

Elenaaa

Well-Known Member
15 Απριλίου 2013
102
0
Θα ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα.του εχω αγορασει 2 σπιτακια για να κοιμαται.αυτα που ειναι σαν μαξιλαρια αλλα αυτος δεν κοιμαται εκει αλλα κανει την χαρακτηριστικη κινηση.ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω..και κοιμαται πανω στην πολυθρονα απεναντι απο το κρεβατι μου.τι να κανω για να το διορθωσω;;τα σπιτακια τα εκρυψα