Μελλοντικο μελος!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ερχεται κ αλλο μελος στην παρεα! Μια φιλη μου εχει λυσαξει να παρει σκυλουμπι... Το θεμα ειναι οτι γυριζει σβαρνα τα πετ σοπ (τα γνωστα αγνωστα απεριγραφτα ασχολιαστα μαγαζια-αλυσιδες) γιατι θελει συγκεκριμενο σκυλακι και καθαροαιμο οπως λεει, για μεσα στο σπιτι και μικροσωμο. Φτανω σε σημειο να πηγαινω μαζι της για να την αποτρεψω να παρει απο εκει! Προχθες ειδε εναν στο δρομο με ενα westie, μια θυληκια ενος χρονου περιπου οπως της ειπε και επειδη θα φυγει στο εξωτερικο μπορει να την δωσει. Γενικως αν τυχει να την παρει απο αυτον (μαλλον θα την χαρισει) τι πρεπει να προσεξει? Γιατι εμενα μου κανει κουλο να δινουν τα σκυλια ετσι, αν δεν τους δημιουργουν προβλημα? Αλλιως αν δεν τη δωσει τελικα ειναι καλυτερο να ψαξω να της προτεινω καποιον εκτροφεα για ρατσα και να πληρωσει για ενα κουταβι ή να υιοθετησει απο καποιο καταφυγιο? Κ αν μιλαμε για ρατσα σε ενα ατομο που δεν ξερει και παρα πολλα απο εκπαιδευση, εχει δυνατοτητα και χρονο ομως, για σκυλι μεσα στο σπιτι, μικροσωμο τι να της προτεινω? Ή εστω πως να την καθοδηγησω? Θα παει η τρελη να παρει απο πετ σοπ κ θα την κοπανησω στο τελος...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
πες της να μπει για πλακα στο φορουμ κ να γραψει με περιαφανεια οτι απεκτησε σκυλι απο πετσοπ....απλα τα πραγματα!!!!!
περα απο την πλακα,πες της να μπει κ να διαβασει 5 πραγματακια...δεν θα ειναι κακο....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Θα της πεις μακριά από πετ σοπς και ιδιώτες που ζευγάρωσαν τα σκυλιά τους και χαρίζουν ή πουλάνε.

Πες της να ψάξει σε καταφύγια σίγουρα θα βρει ένα σκυλάκι στα μέτρα της.

Αν το θέλει κουταβάκι και μικρό πες της να πάρει ένα κοκόνι που είναι μικρόσωμο και σκέτη γλύκα :)
Είναι και ελληνική φυλή.

Last edited:

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
πες της να μπει για πλακα στο φορουμ κ να γραψει με περιαφανεια οτι απεκτησε σκυλι απο πετσοπ....απλα τα πραγματα!!!!!
Χα! Ποσες σελιδες θα γεμιζε το θεμα αυτο? Γελιο θαχε!

Της λεω και να το δινει αυτος το westie να μην το παρει.. Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου καθεται καλα ετσι ιδιωτης να χαριζει το σκυλι του ακομα κ αν φευγει για εξωτερικο... Δεν εχω επιχειρηματα να της πω και σιγουρα αν της πει το οκ αυτος θα το παρει το westακι. Κοκονι,ε? χμ... Εχουμε link με το χαρακτηρα του? (Στην ενοτητα φυλες σκυλων γιατι μπερδευομαι τοοοσο πολυ?Το westie πχ δεν τοχω βρει..ουτε με την αναζητηση...)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Εάν αφήσεις την φίλη σου να πάρει σκυλί από pet shop ή byb, να ξεχάσεις την ψυχολογική υποστήριξη για τα θέματα του Ερμή...;):p
Μην σου κάνει τόση εντύπωση ότι ο άλλος φεύγει και αφήνει πίσω το σκυλί του. Δεν είναι μοναδικός. Εγώ δεν θα έλεγα αμέσως όχι, σ' αυτουνού την περίπτωση. Από εκτροφείο που είναι μονόδρομος, φοβάμαι ότι δεν θα βρει γρήγορα σκυλάκι. Εχουν και μεγάλη ζήτηση αυτά τα μικρά, άσπρα. Δες στις αγγελίες και όντως σκέψου και το κοκόνι. Είναι γλυκύτατα σκυλάκια.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Οχι, ενταξει, της εχω κανει μια πλυση εγκεφαλου για τα πετ σοπ, δεν νομιζω να κανει κατι τετοιο τελικα... Κ για καταφυγιο χθες παλι της αναφερα να παμε καμια βολτα, ψηνεται να παει να δει! Αρα μαλλον θα συνεχισω να σας τα πριζω με τον Ερμη :) :) ! Tricky thanx, θα το κοιταξω κ για τα μικρα, δεν τοχα δει, ψυχοπλακωθηκα παλι πρωι πρωι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
αφου παιδια λεει οτι θελει συγκεκριμενο και φυλη!

πες της να δει αυτο που παρεθεσε η Alexia.
Κι άλλοι πολλοί το έχουν πει αυτό στο παρελθόν και μια χαρά βολεύτηκαν με σκυλάκι καταφυγίου. Ασε που οι περισσότεροι που θέλουν "καθαρόαιμο" η γνώση τους φτάνει μόνο μέχρι το pet shop της γειτονιάς τους, άντε και σε κανένα μεγαλύτερο για να είναι σίγουροι ότι θα είναι ακόμη πιο καθαρόαιμο.