Μελλοντικος κατοχος Γερμανικου Ποιμενικου

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Γεια σε ολους και καλως σας βρηκα. Προκειται να αποκτησω τον πρωτο μου σκλυλο, εναν Γερμανικο Ποιμενικο. Τωρα αν αυτο ειναι σε 5 μερες ή σε 2 μηνες, δεν το ξερω. Εξαρταται απο τα κουταβια που θα δω και απο το αν βρω καπιοιο που να ταιριαζει με μενα. Εκανα τη θεωρητικη ερευνα μου και πλεον εχω αρχισει να επισκετπομαι τα εκτροφεια.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Καλως ηρθες δημητρη , καλο ψαξιμο τοτε και μην βιαστεις να επιλεξεις !! Επισκεψου οσα περισσοτερα εκτροφεια μπορεις , αμα μπορεις πηγαινε και σε καμια εκθεση μορφολογιας ( αν και καλοκαιριατικα δυσκολο ) ζητα εξετασεις υγιειας ,διακρισεις σε μορφολογια και εργασια ,μην αφησεις δηλαδη ουτε μια λεπτομερεια και με το καλο να αποκτησεις τον κουταβο που φανταζεσαι .

Wolverine

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
81
5
32
Καλώς ήρθες! Με το καλό να παρεις το νέο σου κουτάβι, αλλά γιατί γερμανικό; δεν θες εναν ελβετικό; Εχουμε τον Σίρκο εδώ που μπορεί να σε προμυθέψει :p

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Σας ευχαριστω. Οσο για το ελβετικο, ειναι πανεμορφα σκυλια και απ οτι εχω διαβασει εχουν και πολυ καλο χαρακτηρα. Αλλα με τα Γερμανικα , εκτος των οσων εχω διαβασει, εχω και προσωπικες εμπειριες μεσω γνωστων. Ειναι και που υπαρχουν πολλα εκτροφεια και οι πιθανοτητες να βρεθω με ενα πολυ καλο σκυλι ειναι περισσοτερες.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Καλωσήρθες!
Διάβασε ένα πρόσφατο θεματάκι για τα γερμανικά και τα εκτροφεία τους στην Ελλάδα....ελπίζω να σε κάνει να μην τον πάρεις ούτε σε 5 μέρες, ούτε σε δύο μήνες...αλλά αρκετά αργότερα, μετά από κάμποσο ψάξιμο.

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82.%CE%BA%CE%B1%CE%B9.%CF%84%CE%B1.%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC.%CE%BC%CE%B1%CF%82-13/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%87%CF%8E%CF%82.olaf.vom.winkel-27070/

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Σας ευχαριστω. Οσο για το ελβετικο, ειναι πανεμορφα σκυλια και απ οτι εχω διαβασει εχουν και πολυ καλο χαρακτηρα. Αλλα με τα Γερμανικα , εκτος των οσων εχω διαβασει, εχω και προσωπικες εμπειριες μεσω γνωστων. Ειναι και που υπαρχουν πολλα εκτροφεια και οι πιθανοτητες να βρεθω με ενα πολυ καλο σκυλι ειναι περισσοτερες.
,,,,,,,
με ενα ελβετικο εχει πιο πολλες πιθανοτητες να παρεις σκυλο ποιοτητας... πολυ λιγοτεροι εκτροφεις αρα καλυτερη δουλεια γιατι καιγεσαι αμα χαλασεις το ονομα στη πιατσα..... τα γερμανικα τα πουλανε οπως πουλαει ο φουρναρης το ψωμι.... ο καθε πικραμενος εκτροφεας σαλιγκαριων εχει γινει εκτροφεας γερμανικων ποιμενικων τα τελευταια χρονια.. ...

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
,,,,,,,
με ενα ελβετικο εχει πιο πολλες πιθανοτητες να παρεις σκυλο ποιοτητας... πολυ λιγοτεροι εκτροφεις αρα καλυτερη δουλεια γιατι καιγεσαι αμα χαλασεις το ονομα στη πιατσα..... τα γερμανικα τα πουλανε οπως πουλαει ο φουρναρης το ψωμι.... ο καθε πικραμενος εκτροφεας σαλιγκαριων εχει γινει εκτροφεας γερμανικων ποιμενικων τα τελευταια χρονια.. ...
Δε νομιζω οτι εχω την ικανοτητα να ψαχνω και σε εκτροφεια του εξωτερικου. Δεν πρεπει να παω να δω και απο κοντα τα κουταβια, καθως και να επισκεφτω πανω απο εναν? Δσυτυχως αυτα δε μπορω να τα κανω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα