"Μελαγχολία";;

Jojoba

Member
22 Ιανουαρίου 2011
22
0
Ηράκλειο Κρήτης
Καλησπέρα σε όλους! Η απορία μου είναι η εξής:
Θα φύγω σήμερα για 20 μέρες.Ζω με τον Φίτσο εδώ και 3 μήνες,είναι του φίλου μου.Σήμερα το πρωϊ ήταν γιούπι όπως πάντα.Κάποια στιγμή αρχίζω και του λέω οτι θα μου λείψει,και θα κάνω καιρό να τον δώ και άλλα τέτοια.Απο τότε είναι χάλια.Ούτε έφαγε,ούτε βόλτα χάρηκε.Με κοιτάει περίεργα και συνέχεια ξαπλώνει δίπλα μου πολύ ήσυχος.Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
μαλλον το κουταβι εχει δεθει μαζι σου και μαλλον απο ενστικχτο κτλβε οτι δν θα σε ξανα δει!!
(δν ειμαι σιγουρη)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αμα του τα ελεγες με στεναχωρημένη φωνή και γενικά είσαι πεσμένη λογικό είναι να περάσει το συναισθημα στο σκύλο.
Τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται λογικό.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Βασικά όταν φεύγουμε κάπου ή αφήνουμε το σκύλο κάπου καλύτερα μην κάνουμε μελοδράματα, ο σκύλος το νιώθει όσο παράξενο και να ακούγεται.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Και εγώ συμφωνώ με αυτά που σου έγραψαν οι Λάρα και Βέρνα. Τα σκυλιά μας καταλαβαίνουν καλύτερα από ότι νομίζουμε, και ο παραμικρός τόνος στενοχώριας ή ανησυχίας στην φωνή μας τα επηρεάζει. Φαντάζομαι ότι το σκυλάκι θα μείνει με τον φίλο σου όσο θα λείπεις. Σίγουρα θα σε αποζητά, αλλά θα είναι μαζί με το αφεντικό του, οπότε μην ανησυχείς. Όταν δέ επιστρέψεις, θα σου κάνει τρελλές χαρές ... :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97