Μα τι παθαίνει...;

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Λοιπόν η Κλαίρη μου (Yorkshire Terrier) ηλικίας τώρα κοντά τεσσάρων μηνών, έχει αφομιώσει το όλο consept του χρησιμοποιώ την πάνα.
Το πρόβλημα μου είναι το εξής...
Χτες και την προπροηγούμενη Κυριακή μου έφηγε τελείως απότο πρόγραμμα. Και τις δύο μέρες είχαμε κόσμο στο σπίτι για φαγητό και καφεδάκι, τα οποία στο σπίτι μας ξεκινάνε από το μεσημέρι και τελειώνουν βράδυ!!
Και τις δύο αυτές μέρες (και μόνο αυτές) η μικρή χάνει την μπάλα με την ανάγκη της. Και ενώ πηγαίνει κανόνικά μπορεί τα επόμενα λεπτά να πάει κάπου τελείως άσχετα...!!!
Για παράδειγμα χτες έκανε τσίσα της στο σαλόνι και αφού πέσαμε για ύπνο έκανε κακά της στο διάδρομο... :(
Σήμερα πάλι το πρωί πήγε να μου κάνει μία ατιμία αλλά με το "μή" έτρεξε στην πάνα της και εκεί συνέχισε όσες φορές είχε ανάγκη μέχρι που έφηγα και την περιόρισα.
Εντάξει το ξέρω ότι είναι κουτάβι ακόμη και στραβές θα γίνουν (μεταξύ μας οι ατυχίες είναι απειροελάχιστες μπροστά στις επιτυχίες), αλλά γιατί ξεσηκώνεται και βγαίνει εκτός προγράμματος όταν έχει κόσμο στο σπίτι (που σημειωτέον όλοι ασχολούνται μαζί της!).
Όταν λερώνει δε κάθεται απλά και λερώνει, αλλά προηγουμένως νιαουρίζει και κάνει λίγο σα χαμένο, σα να μη ξέρει προς τα που να πάει....
Καμιά ιδέα...???

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
οταν θα εχετε κοσμο κτλ.. γεμισε τον τοπο με πανες.. να μην τις χανει... κουταβακι ειναι, απο τον ενθουσιασμο της.. και τα πολλα κανακεματα, τα χανει, μπερδευεται ξεχνιεται και κατουριρεται απο την χαρα της.. το θυμαται τελευταια στιγμη.. κλαψουριζει , αλλα ειναι αργα να σκεφτει και θυμηθει που ειναι η πανα της .. οποτε τσουκ στα αμολαει.. τιο νακανει το καυμενο? 4 μηνων.. ειναι πολυ μωρακι μωρεεε....

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Ξεχνιέται, λογικό είναι. Προσπάθησε να την προλαβαίνεις σε τέτοιες καταστάσεις. Βάζε την κάθε τόσο ή όταν δεις ότι ψάχνει, μυρίζει, στριφογυρίζει στην πάνα και μάθε της να τα κάνει με εντολή. Τα κουταβάκια της Toya στις 6 εβδομάδες είχαν ήδη μάθει την εντολή "πιπί"

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Θα πρέπει σταδιακά να κόψεις την πάνα και να τα κάνει μόνο έξω μέχρι τον 6ο μήνα περίπου.
Ατυχήματα βέβαία θα έχεις και τώρα και αργότερα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Η Χρυσούλα τα χάνει. :p Το σκυλάκι μια χαρά αντιδράσεις έχει. :D
Χαχαχαχαχα... το πιο πιθανό!!
Απλά το μικρό μου δεν κάνει λάθη γενικά και είναι πολύ συνεπης με το λέρωμα στην πάνα. Το να τα κάνει δε με εντολή το έχει μάθει εδώ και καιρό...
Έτσι όπως μου τα περιγράφεται είναι σαν να τη βλέπω μπροστά μου...!! Ευχαριστώ παιδιά...θα την καθοδηγώ καλύτερα όταν έχουμε κόσμο, γιατί είναι άδικο για εκείνη να χαλάει τόσος καιρός καλής δουλειάς...!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Χαχαχαχαχαχαχαχα...καταπληκτικά!!!!

Την δεύτερη δε με το σκύλο και το ρολο το έχω ζήσει life!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97