Μα τι γίνεται τελικά με τα ΜΜΜ?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Σήμερα είχα πάρει το ferry boat για Ραφήνα είχε: ένα γκριφόν,ένα κανίς,ένα γκριφον-κανις,και ένα μικρούλι δεν ξέρω τι ράτσας-μάλλον ημίαιμο- (και όλα αυτά στα πόδια του αφεντικού τους,ή με το λουράκι,όχι σε εξωτερικό χώρο,κανονικά μέσα στο σαλόνι δίπλα στο bar,έχει αλλάξει κάτι και δεν το ξέρω?:confused:Επίσης είχε και ένα boxer κουταβάκι-μέσα σε τσάντα μεταφοράς αυτό- καλά το σκυλί ήταν άψογο,το είχε το ζευγάρι που καθόταν ακριβώς δίπλα μου,πήρα χαμπάρι πως υπάρχει σκύλος όταν σήκωσε ο κύριος την τσάντα και το είδα έτσι όπως γύριζα το κεφάλι μου στιγμιαία για να κοιτάξω πίσω(βέβαια μετά καρφώθηκα:D:D)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Σε κάποια επιτρέπετε σε άλλα όχι
και βάλε και την γενική "αυστηρή":lol: εφαρμογή των νόμων που μας αρέσει εδώ στην άκρη της Βαλκανικής
και έχεις μιά σούπα σκέτη μούρλια

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Στα περισσότερα καράβια για κυκλάδες επιτρέπονται τα σκυλιά μόνο στους εξωτερικούς χώρους...Σε μερικά δε δεν επιτρέπουν ούτε να ανέβεις από τις σκάλες που σε βγάζουν κατευθείαν στο σαλόνι, αλλά σου λένε να ανέβεις από αυτές που πηγαίνουν μόνο στο κατάστρωμα...
Τα μικρόσωμα βέβαια πολλές φορές, ειδικά αν δεν έχει και κόσμο αφήνουν και στα σαλόνια...

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Kαλησπέρα παιδια,δεν ξέρω τι γίνεται στα πλοία αλλά στο τρένο που ταξίδευα συχνά πριν ανεβάσω το αυτοκίνητο Στη Λάρισα που σπουδάζω, ενώ κανονικά δεν επιτρέπεται καθόλου το σκυλί εγώ το έβαζα μέσα με το μεταφορικό του και στα πόδια μου....Δεν βγάζαμε άχνα βεβαια γιατί αν κάναμε φασαρία παίζει ο ελεγκτής να μας κατέβαζε στον επόμενο σταθμό....Τώρα βέβαια με τον μεγάλο δεν μπορώ καθόλου να ταξιδέψω με ΜΜΜ.Επίσης, όταν έιχα τον μικρό πήγαμε να κάνουμε ενα ταξίδι με τον προαστειακό και δεν μας επιτρέψανε....ούτε καν με ρωτήσανε αν είναι μικρόσωμο, αν έχει μεταφορικό βαλιτσάκι...τιποτα!!!!Κάθετοι οι τύποι εκει!!!!Μακάρι να γίνει κάτι να μπορούμε να τα παίρνουμε μαζί μας χωρίς προβλήματα....