Μα γιατί το κάνει αυτό;

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
Ας μου λυσει καποιος αυτη την απορια....πρωτη φορα συνανταω σκυλο που το κανει αυτο!Την βγαζουμε αρκετες φορες βολτα αλλα ποτε δεν κανει τσισα εξω!Μυριζει σαν τρελλη αλλα δεν κανει τιποτα και με το που μπει στο σπιτι τρεχει στο μπαλκονι!!Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι...ειναι πραγματι περιεργο ή εγω το συνανταω πρωτη φορα????:eyecrazy:

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
σε ευχαριστω πολυ!!!
Το αρθρο το διαβασα με το που την πηραμε!Αλλα μου κανει τρομερη εντυπωση γιατι με οσα σκυλακια ειχα μεχρι τωρα, αυτο δεν το ειχα συναντησει!!!Θελω να ελπιζω οτι με τον καιρο μπορει να συνηθισει... :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
σε ευχαριστω πολυ!!!
Το αρθρο το διαβασα με το που την πηραμε!Αλλα μου κανει τρομερη εντυπωση γιατι με οσα σκυλακια ειχα μεχρι τωρα, αυτο δεν το ειχα συναντησει!!!Θελω να ελπιζω οτι με τον καιρο μπορει να συνηθισει... :)
Ειναι μια ειδικη περιπτωση. Επεμεινε σε μεγαλυτερες βολτες, σε ωρες μετα απο αρκετη αναμονη και μεχρι να δεις οτι κανει τελικα εξω την αναγκη της. Εννοειται οτι σιγα σιγα θα συνηθισει. Απλα οσο πιο γρηγορα το επιταχυνεις με διαφορους τροπους εσυ, τοσο καλυτερα για ολους.

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ναι, έχει συμβεί και σε μας, όπως και το να φέρνω το λουρί και να λερώνει επιτόπου, πριν ανοίξω την πόρτα. Έμαθε όμως με τον καιρό. Μην ανησυχείς, μηνών είστε ακόμα.:)

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Παραμόνευσε τη (με μεζεδάκι έτοιμο σε τσέπη) μόλις ξυπνήσει και βγάλτη αμέσως για βόλτα (χωρίς να τη βγάλεις στη βεράντα).. αναγκαστικά θα κάνει έξω τσίσα δεν θα κρατηθεί ;)
Ε, μόλις τα κάνει δώσε και το μεζεδάκι που θα έχεις στη τσέπη.. Θα το κάνεις αυτό σύστημα και θα το πιασει το νόημα ότι επιτρέπεις και τις δίνεις μεζέδες αν τα κάνει στη βόλτα. Το ίδιο κόλπο καλό θα ηταν να κάνεις και μόλις φαι για να κάνει κακά... αλλά να περπατάτε για να ενεργηθεί..όχι να στέκεστε..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK