Μα γιατί δεν γλύφει?

Aprilaki

New Member
3 Οκτωβρίου 2013
4
0
Καλησπερα!
Είμαι νέο μέλος και μόλις πριν μια εβδομάδα απέκτησα ενα κουτάβι ράτσας vizla περίπου 3 μηνών.Εχω διαβασει πολλά αρθρα για την κοινων/ση και την εκπαίδευση των κουταβιών και προσπαθούμε να τα εφαρμόζουμε. Αυτό που με παραξενεύει είναι οτι ενώ τις αρέσουν τα χάδια, εντουτοις δεν μας γλύφει καθόλου! Αντιθέτως μάλιστα, θέλει να μας δαγκώνει! Το να θέλει να δαγκώνει το καταλαβαίνω, αλλά το να μην γλύφει και καθόλου όμως ειναι φυσιολογικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ούτε ο δικός μου μας έγλυφε ιδιαίτερα, σπάνια και λίγο (και ακόμα το κάνει)

Μια σκυλίτσα φίλου, αντίθετα, μπορεί να γλύφει χέρια και πόδια με τις ώρες και -ομολογώ- ότι τη βρίσκω κι εγώ, αλλά δεν είναι και κάθε μέρα όλη μέρα, δεν ξέρω αν θα το ήθελα σε μόνιμη βάση.
Μπορεί να είναι χαριτωμένο τώρα που είναι κουταβάκι το γλύψιμο, αλλά σκέψουν όταν μεγαλώσει να σε κάνει μπάνιο κάθε τρεις και λίγο με τη γλωσσάρα της!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ε δεν είναι ότι δεν μας έχει γλύψει και ποτέ, απλώς δεν είναι κάτι που κάνει συχνά :rolleyes:
Κάνε μας και μια παρουσίαση του σκύλου, πώς την απέκτησες, καμιά φωτογραφία! :)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες.
Ακομα ειναι μωρο, μπορει οταν μεγαλωσει να αλλαξει δεν μπορουμε να το ξερουμε.
Το σκυλι του φιλου μου πχ εχει μανια να γλυφει αλλα μωρο δεν το εκανε συνεχεια. Τωρα οποτε καθομαι τον πιανει κριση αγαπης και ερχεται και με γλυφει για ποση ωρα και φυσικα θελει στομα και προσωπο :pΠαντως δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η απορια? Καποια σκυλια ειναι ετσι καποια αλλιως. Η σκυλιτσα που ειχα οταν ηταν μωρο δεν γυρναγε ανασκελα για χαδια και μετα τους 6 μηνες οποτε πηγαινα να την χαιδεψω γυρναγε κοιλιτσα. Ειναι μωρακι ακομα δεν μπορεις να ξερεις πως θα γινει :) Περιμενουμε φωτογραφιες και περισσοτερες πληροφοριες για το κουταβι σου.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.271
Ο ένας σκύλος της οικογενείας μας ενώ είναι ο αγαπούλης ο ίδιος δε γλύφει κανέναν ποτέ. Ήταν μεγάλο το πλήγμα για μένα. Να ζητάς φιλάκι στο πιο χαδιάρικο σκυλί του κόσμου και να σου γυρνάει το κεφάλι? Απαπαπα! :p

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ο ένας σκύλος της οικογενείας μας ενώ είναι ο αγαπούλης ο ίδιος δε γλύφει κανέναν ποτέ. Ήταν μεγάλο το πλήγμα για μένα. Να ζητάς φιλάκι στο πιο χαδιάρικο σκυλί του κόσμου και να σου γυρνάει το κεφάλι? Απαπαπα! :p
πράγματι είναι πλήγμα :) Η δικιά εκτελεί εντολή "φιλάκι" αλλά και χωρίς εντολή το έχει κάνει άθλημα το γλύψιμο.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Η δικοα μου δεν σταματαει να γλυφει!! Μαλλον στο σκυλι ειναι..θα προτιμουσα ωρες ωρες να μην εγλυφε τοοοοσο πολυ:p

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Αν έχεις κρίση "υπο-γλυψαιμίας" να σου στείλω τον δικό μου!!! Αυτό που δίνει είναι μπάνιο όχι φιλάκι!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.271
πράγματι είναι πλήγμα :) Η δικιά εκτελεί εντολή "φιλάκι" αλλά και χωρίς εντολή το έχει κάνει άθλημα το γλύψιμο.
Νομίζω ότι ο έρωτας μου με τον Άρη άνθισε την πρώτη φορά που τον κοίταξα στα μάτια και του είπα "φιλάκι?" και μου χάρισε ένα ξεγυρισμένο σλουρπ στη μύτη!

Aprilaki

New Member
3 Οκτωβρίου 2013
4
0
Ακόμα φωτο δεν έχουμε βγάλει8-[!!!!Τι να σας πω...είναι μικρή, αδύνατη, χρώμα κανελλί με πολύ ενεργεια και "ζόρικη" όπως μας είπε η κτηνίατρος (δεν την άφηνε να της βάλει την κρέμα στο στόμα!).Σήμερα και εχτές έτρεμε στην αυλή και της έβαλα μπουφανάκι!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
αντι για μπουφανάκια και σκουφάκια δε την βάζεις μεσα στο σπίτι λέω εγώ;

Aprilaki

New Member
3 Οκτωβρίου 2013
4
0
Και στο σπίτι κάθεται και την τύχη έχει να μπορεί να τρέχει σε μια μεγάλη αυλή!:wink:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αν αλειψεις το χερι σου με λιπος απο κρεας βραστο η σαλτσα η κατι γλυκο θα γλυψει... μετα το δαγκωμα . . . ==))

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97