Μαχαίρωσαν κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Γιατί το απορριματοφόρο έχει κάτι σαν λεπίδα και λιώνει ό,τι απέμεινε....
Σκατόψυχοι...
Ζουν τα σκυλάκια?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα νεογέννητα σκυλάκια φέρουν μαχαιριές κυρίως στον λαιμό, αλλά είναι καλά στην υγεία τους μετά την περιποίηση των τραυμάτων τους από τον φιλόζωο που τα βρήκε και τα κράτησε για να τους προσφέρει τη θαλπωρή που στερήθηκαν, αναφέρει το attacktv.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
thanks! από τα νεύρα δεν το συγκράτησα! :(
Πάλι καλά!
κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτομαι τι μπορεί να πέρασε κι ο δικός μου και βάζω τα κλάματα.
γιατί να υπάρχουν τέτοιοι σκατόψυχοι γαμώτο?
τόσο πολύ τους φταίγανε τα σκυλάκια?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το τι αρρώστια κουβαλάει καθενας ειναι κάτι που δεν διερευνάται...
Γιατι μόνο αρρωστημένο μυαλό μπορεί να βάλει σε σακουλα και να πετάξει ενα πλασματάκι που ειναι αβοηθητο. Πόσο μάλλον να το μαχαιρώσει κιόλας..

Σε κατι τετοιες φασεις αναρωτιέμαι αν γεννιόμαστε σκάρτοι ή γινομαστε στην πορεία...

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Κάτι τέτοια διαβάζω και για μια ακόμη φορά ντρέπομαι για την χώρα μου :(.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Είχα διαβάσει πριν μερικά χρόνια το "από τη βία στη βία" του Δ.Σούρα (Διευθυντής Ψυχιατρικής κλινικής είναι) και νομίζω πως είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω.
Η βία οδηγεί στη βία. Μάλλον όλοι αυτοί μεγάλωσαν μέσα στη βία και χωρίς αγάπη. :/

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Το διάβασα το πρωί στο thebest και τρελάθηκα!!!Πόσο σκατόψυχοι μπορεί να είναι κάποιοι για να προβούν σε τέτοιες πράξεις;Ελπίζω να γίνουν γρήγορα καλά τα μικρά !!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
γεννιεσαι σκατοψυχος ,δεν γινεσαι ,αυτο πιστευω ,απλα οι συνθηκες της ζωης σε κανουν περισσοτερο η λιγοτερο σκατανθρωπο.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Καλά μην πιστεύετε και ότι διαβάζεται.. Υπάρχει πολύ ανάγκη για επισκεψιμοτητα σε κάποια site.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2