Μασουλημα Μου Κουταβιου

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Καλησπερα σας.Σημερα στο δρομο ειδα μια μια κοπελα με ενα γ.π 4 μηνων οπως μου ειπε.Δεν αντισταθηκα και πηγα να το χαιδεψω αφου την ρωτησα φυσικα.Τον ειχε παρει απο πετ σοπ απο οτι μου ειπα(δεν εκατσα να της πω απο που πρεπει να αγοραζουμε σκυλο και για εκτροφεια και τετοια)και μετα τα πολλα μου ειπε οτι και καλα δεν ειναι για μεσα γιατι μασουλαει τα παντα και δεν μπορει ουτε να την χαιδεψει.Θα ηθελα να ρωτησω τα παιδια που εχουν γ.π αλλα και οποιον ξερει αν ισχυει αυτο και πως μπορει καποις να το αποτρεψει.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κοιτα ,αμα θες να την ριξεις την κοπελιτσα να σου πουμε,διαφορετικα ξεχνατο.. :p

αυτο λοιπον γινεται λογω των δοντιων της(της σκυλας,του γπ δλδ).πρεπει να μασαει κατι γιατι την "τρωνε" τα ουλα.επισης,καθε φορα που την δαγκωνει,να βγαζει μια δυνατη κραυγη κ μετα απο λιγο,αφου κ αν σταματησει το κουταβι,να της δινει να μασαει κατι αλλο.επισης,μπορει ολα αυτα μεσα στο σπιτι,να τα κανει λογω του οτι δεν της δινουν κ πολυ σημασια κ θελει να τραβηξει την προσοχη.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
οχι θελω να μου πειτε γιατι περιμενω απο μερα σε μερα να με παρει ο εκτροφεας τηλ να διαλεξω κουταβι και θελω να ειμαι οσο πιο ενημερωμενος γινεται.
Y.Γ
και ηθελα να την ριξω ημουν με την δικια μου κοπελα μαζι οποτε δεν θα μπορουσα:p

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ αλλος φλωρος!!!!!!!ρε τι γινεται εδω περα!!!χαχαχαχαχα

ζητα απο τον εκτροφεα σου ενα ,οχι κυριαρχο κουταβι κ θα εισαι οκ,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα σου φαει κατι η δεν θα σε δαγκωσε,η δεν θα σου κατουρησει μεσα.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
οχι και φλωρος απλα ειναι φρεσκια η σχεση και δεν ειμαι σε αυτη την φαση.που να με εβλεπες 7 μηνες πριν :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
καλα,μην απολογεισαι.... εχει κ η κοπελα σου λογαριασμο εδω?χεχεχε

οσο για τον σκυλο σου,οσο ασχολεισαι μαζι του,τοσο πιο λιγες ζημιες θα εχεις να μαζεψεις.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Κυριάκο, στο είπα και θα στο ξαναπώ!

Άπαξ και ασχολείσαι με τον σκύλο, στάξεις ώρες εκπαίδευσης, προσπάθειας και δικής σου κατάθεσης επάνω στον σκύλο και αν τον κάνεις πραγματικά μέλος της οικογενείας σου τότε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!

Τώρα, το "μέτρο ενασχόλησης" του καθενός διαφέρει...για άλλον μια βόλτα το πρωί και μια το απόγευμα στο λουρί είναι αρκετές και μετά βγαίνει και λέει ότι χαλάει το σπίτι!
Εγώ προσωπικά τώρα περιμένω τους γονείς μου να έρθουν από την δουλειά να μου δώσουν το αμάξι, να πετάξω μέσα τον σκύλο και να τραβήξω με τον μικρό σε μια διαδρομή που έχω χαράξει μέσω google maps!Τι να σου πω, άλλος δεν θα το έκανε!Εγώ το κάνω!Εγώ ποτέ δεν παραπονέθηκα για τον σκύλο μου μέσα στο σπίτι!Ποτέ δεν έκανε ζημιά όπως ακούω, τρώει καναπέδες, κατουράει μέσα κτλ ή είναι υπερκινητικός!
Ο σκύλος τώρα είναι βόλτες έξω και σπίτι ύπνος και χαλάρωση και φύλαξη άμα λάχει!

Είναι καθαρά το τι προτεραιότητες βάζει ο καθένας μας!Το πως σκέφτεται τον σκύλο του και το πρόγραμμα του και πως το ορίζει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97