Μαλτέζ (κλάμα το βράδυ)

thewnh

Member
13 Οκτωβρίου 2013
5
0
καλησπέρα!

θέλω την βοηθεια σας!
πριν λίγο καιρο πηρα ενα μαλτεζακι τώρα ειναι σχεδον 3 μηνών.

τελευταία έχω πρόβλημα μαζί του που δν το είχα στις αρχές. όταν είναι ώρα να πάω για ύπνο κλείνω την πόρτα του σαλονιού που είναι εκείνο και πηγαίνω στο δωματιό μου να κοιμηθώ. αρχίζει και κλαίει και μετα απο λίγο ησυχάζει. αλλά μέσα στην νύχτα 2-3 φορές αρχίζει πάλι και κλαίει και δν με αφήνει να κοιμηθώ και αναγκάζομαι να πηγαίνω να το βλέπω λίγο να ηρεμίσει και μετα πάλι να φευγω. ξέρω ότι όταν φωνάζει δν πρέπει να πηγαίνουμε αλλά λόγο του ότι ειναι βράδυ και μένω σε πολυκατοικία δεν μπορώ να τον αφήσω για πολύ ώρα.

μπορείτε να με βοηθήσετε στο πως να κοιμάτε - μαι ήσυχα:p:p:p ?

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Βλέπει εφιάλτες και ξυπνάει.. Τάιζε το πιο ελαφρά για βράδυ...
Α ίσως μπορείς να κοιμάσαι με την πόρτα ανοικτή;

Powered by Nexus 4

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
3 μηνών και το έχεις σε κλειστό χώρο και δεν έχει οπτική επαφή μαζί σας; Νομίζω ότι αυτό είναι λάθος. Βάλτο σ' ένα crate αλλά να σας βλέπει και να το βλέπετε. Δεν ξέρω κι εγώ, άλλα παιδιά εδώ έχουν μεγαλύτερη εμπειρία, ας σου πουν.

thewnh

Member
13 Οκτωβρίου 2013
5
0
επειδη ακομα δν εχει μαθει να συγκρατει την αναγκη του, τα κανει δεξια και αριστερα οταν ειναι σε αλλο δωματιο.! και δεν το αφηνω μαζι μ γιατι θα μου κατουραει δεξια κ αριστερα!!!

δεν υπαρχει καποια αλλη λύση ? θα προσπαθήσω και αυτο με το να κοιμαται στο δωματιο μου αλλα δεν θα το προτιμούσα !

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Θεωνη πως έχεις πάρα πολλες΄απαιτήσεις απο το κουτάβι! Μη ξεχνάς οτι ειναι ακόμα μωρό 3 μηνών, και θα κατουράει όπου βρει και θα κλαίει όταν αυτό γουστάρει!
Και θα κάνει όλα αυτά και άλλα πολλά για αρκετό καιρό ακόμα. Μπορέι νασου δαγκώσει και κανένα έπιπλο, ή να σπασει τίποτα. Είσαι προετοιμασμένη για όλα αυτά?
Απο που το πήρες?

thewnh

Member
13 Οκτωβρίου 2013
5
0
Θεωνη πως έχεις πάρα πολλες΄απαιτήσεις απο το κουτάβι! Μη ξεχνάς οτι ειναι ακόμα μωρό 3 μηνών, και θα κατουράει όπου βρει και θα κλαίει όταν αυτό γουστάρει!
Και θα κάνει όλα αυτά και άλλα πολλά για αρκετό καιρό ακόμα. Μπορέι νασου δαγκώσει και κανένα έπιπλο, ή να σπασει τίποτα. Είσαι προετοιμασμένη για όλα αυτά?
Απο που το πήρες?

τα ξερω ολα αυτα! και τα περιμενα!

γι αυτο ρωταω για μια λύση αν υπαρχεί! εστω να το περιορισω!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Χαχαχα, εσύ είσαι ή του ύψους ή του βάθους, ή κλεισμένο σε ξεχωριστό δωμάτιο, ή πάνω στο κρεβάτι μαζί σου. Το crate είναι η καλύτερη λύση, μπορείς να το έχεις περιορισμένο εκεί αλλά και κάπου κοντά σου ώστε να σε βλέπει και να σε νιώθει. Κατα τ' άλλα, είναι κουταβάκι ακόμα, θα κάνει πολλές σκανταλιές.

thewnh

Member
13 Οκτωβρίου 2013
5
0
Χαχαχα, εσύ είσαι ή του ύψους ή του βάθους, ή κλεισμένο σε ξεχωριστό δωμάτιο, ή πάνω στο κρεβάτι μαζί σου. Το crate είναι η καλύτερη λύση, μπορείς να το έχεις περιορισμένο εκεί αλλά και κάπου κοντά σου ώστε να σε βλέπει και να σε νιώθει. Κατα τ' άλλα, είναι κουταβάκι ακόμα, θα κάνει πολλές σκανταλιές.
χαχα το ξερω οτι θα κανει σκανταλιες! κανει διαφορα και το περιμενα κ δν εχω προβλημα.. απλα μονο αυτο το "θεμα " εχω για να ξεκουραζομαι κ εγω και αυτο! :p

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Κοίτα, είτε δίπλα σου το έχεις είτε σε κλειστό δωμάτιο, το κουταβάκι μπορεί να κλαίει για κάποιο διάστημα τα βράδια, λογικό είναι, νιώθει μόνο του, έφυγε απο τη μητέρα του (ποιος ξέρει με ποιον τρόπο...) και έτσι νιώθει ανασφάλεια. Θα του περάσει σιγά σιγά, έχε υπομονή, μην το κλείνεις όμως σε ξεχωριστό δωμάτιο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
αν κοιμαται στο κρεβατι μαζι μου θα είναι ήσυχο ? ισχύει ότι εκει που κοιμουντε δεν κανουν την ανάγκη τους?
το ιδανικό ειναι να ξέρει να κοιμάται μόνο του. Οποτε τώρα παρε crate και εχε το διπλα στο κρεβάτι ή μεσα στο δωματιο σου. Οχι ομως από τώρα πανω στο κρεβατι το κουτάβι. Γιατι μετά θα ειναι απειρως πιο δυσκολο να μάθει να κοιμάται μόνο του, εκτος κρεβατιου αν χρειαστεί για χ/ψ λόγους.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Κουτάβι που έχει ήδη σχεδόν μάθει να κοιμάται μόνο του σε άλλο δωμάτιο, δεν θα το έβαζα να κοιμάται δίπλα μου. Υπάρχει κίνδυνος να γίνει χειρότερη η γκρίνια του όταν θα πρέπει να μείνει τελείως μόνο του για κάποιες ώρες. Θα κρατούσα για χώρο ύπνου το ίδιο δωμάτιο και θα έκανα ασκήσεις για το άγχος αποχωρισμού (μπορείς να βρεις πολλά σχετικά θέματα στο forum και βιντεάκια στο youtube).

Crate μπορεί να έπαιρνα, για πιο άμεση εκμάθηση τουαλέτας, όχι για να κοιμάται δίπλα μου.