Καλησπέρααααα...σα νέα μέλη θέλουμε να συστηθούμε και να λύσουμε μερικές απορίες αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει!!! Είμαστε η Ξένια και η Μαλού- η Μαλού και η Ξένια,συζούμε εδώ και μια βδομάδα με αρκετή επιτυχία για την ώρα αλλα με πολλά ερωτήματα για διάφορες πράξεις.Κατ' αρχήν (καλησπέρα ξανά) είμαι η Ξένια και έχω ένα ημίαιμο fox terrier ούτε 3 μηνών η οποία πραγματικά πραγματικά πραγματικά πεινάει όοοοολη την ώρα,θεωρώ πως είναι φυσιολογικό αλλά θα το σταματήσει μεγαλώνοντας?Τρώει κανονικά την ποσότητα που πρέπει για την ηλικία της και ελάχιστη παραπάνω αλλά και πάλι δεν της φτάνει οπότε καταφεύγει στην κουζίνα προσπαθώντας να βρει εκεί κάτι-μάταια βεβαίως.Το θέμα είναι πως ψάχνει συνέχεια για φαγητό. Δεύτερον στην τουαλέτα πηγαίνουμε όποτε θέλουμε. Δλδ: μετά το φαγητό έχει όρεξη για παιχνίδι μισή ώρα τουλάχιστον. Ενδέχεται αφού σταματήσουμε να πάει τουαλέτα μπορεί όμως και να κοιμηθεί.Επίσης δεν κάνει κακά στην πάνα και γενικά δεν τα κάνει ενώ είμαι εγώ μπροστά.Δεν ξέρω πως να το διορθώσω και αν γίνετε να το αλλάξω αυτό. Το γεγονός πως είμαστε λίγο καιρό μαζί και η ηλικία της είναι ελαφρυντικά ή όχι?Η όποια απάντηση πληροφορία είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστούμε πολυυύ!!